yur43 Опубліковано: 14 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2023 Головний плюс цієї моделі - найнижча ціна . Назвіть що ще за 700-800$ має такі функції і працює. Є новіший Люксповер з пасивним охолодженням, але вихід EPS у того шестикіловатного інвертора дає максимум 5 кВт. Я вважаю що за моделями з пасивним охолодженням треба доглядати більше ніж за вентиляторами. Павутиння там швидше зупинить конвекцію повітря і активне охолодження це справжнє охолодження. Хоча це мої такі думки, може час виправить те. У Дея в комплекті виносний лімітер, тут тільки вбудований. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 11 часов назад, anabioz сказал: Може хтось порівнював цю модель з Deye SUN-5K-SG03LP1-EU? Які +/-, в чому різниця і чи є вона? Є гроші, купіть Дею. Нема - Люкса. Все просто. Люкс шумний і простіший в схемотехніці. Але на свої гроші дуже вдався. Файно рулить. Скоро будуть нові 6кВт моделі. Вже в машині, вирушають.... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 2 хвилини тому, Dalet сказав: Скоро будуть нові 6кВт моделі. Вже в машині, вирушають.... Новий Люкс давно в продажу. Тільки ціну ломлять 1700$ і потужність EPS там 5 кВт. А Дею на 6 кВт он по 44 кгрн валом, що близько 1200$. Висновки зробить покупець. А Люкс мені подобається управлінням і додатками. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shusta Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 (змінено) І я став власником luxpower після powmr 4,2, поки робить без нюансів, підключив власний моніторинг sun.restudio.dev/hybrid спостерігаю як і що. Чому luxpower а не deye, він дешевше, він має фічу об'єднувати mppt в паралельний режим. про шумність що powmr що luxpower шумні, тільки powmr гудить майже завжди а luxpower вміє відключати вентилятори якщо у них потреби нема Змінено 15 серпня 2023 користувачем shusta 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 14 годин тому, yur43 сказав: Назвіть що ще за 700-800$ має такі функції і працює За таку ціну це дуже хороший інвертор. На голову вище всяких ПовМр і тому подібного 5 годин тому, Dalet сказав: Скоро будуть нові 6кВт моделі. Вже в машині, вирушають.... Це ті що LXP? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 (змінено) нормальні пацани таке купляють altek.ua/ua/stromherz-company?limit=100 високовольтна лінійка, німецька якість у відеоролику описана нова функція - гарантоване балансування акумулятора кожного дня Змінено 15 серпня 2023 користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 6 годин тому, shusta сказав: підключив власний моніторинг і як туди "встромити" sna5000 ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 30 хвилин тому, DraVVa сказав: і як туди "встромити" sna5000 ? і який в тому сенс, якщо додаток виробника бездоганний, на мою думку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 6 хвилин тому, yur43 сказав: і який в тому сенс так цікаво ж 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 10 хвилин тому, yur43 сказав: якщо додаток виробника бездоганний Дані зберігаються локально чи в клауді? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 5 часов назад, volomoto сказал: Це ті що LXP? Ніт. Це ті що звичайні. Вже в дорозі. Чекаємо через 60 днів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 10 часов назад, yur43 сказал: Новий Люкс давно в продажу. Тільки ціну ломлять 1700$ і потужність EPS там 5 кВт. А Дею на 6 кВт он по 44 кгрн валом, що близько 1200$. Висновки зробить покупець. З вами сперичатися, зря гаяти час. Хай так і буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 37 хвилин тому, volomoto сказав: Дані зберігаються локально чи в клауді? в хмарі. Працює швидко. Реєструється досить швидко, потрібний код дилера при реєстрації. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 30 хвилин тому, Dalet сказав: З вами сперичатися, зря гаяти час. Хай так і буде На сайті виробника є інформація тільки про LXP і високовольтні гібриди. Але може у вас прямі поставки, не спорю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 (змінено) brandsolar.com.ua/ua/p1911079522-gibridnyj-setevoj-invertor.html?source=merchant_center&gclid=CjwKCAjwxOymBhAFEiwAnodBLBumGPfUvFfWizpfqUme_fabSdw8c8j6VS88oGTIiNZ8USWBPKJNwhoC8h4QAvD_BwE дешева пропозиція, можна думати. Лімітер в комплекті, пасивне охолодження, 1200 з хвостиком доралів. Зверніть увагу на потужність EPS - 5 кВт=3,6 кВт, 6 кВт=5кВт. Чекаємо на нові моделі з 11 кВт, по факту сем-восем. Змінено 15 серпня 2023 користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 1 годину тому, yur43 сказав: в хмарі. Працює швидко. Реєструється досить швидко, потрібний код дилера при реєстрації. А я можу моніторити та керувати інвертором і локально, і чезез інтернет. І всі дані зберігаються локально. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 46 хвилин тому, volomoto сказав: А я можу моніторити та керувати інвертором і локально, і чезез інтернет. І всі дані зберігаються локально. тут те саме, адаптер працює як з хмарою, так і як точка доступу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2023 15.08.2023 в 20:57, volomoto сказав: А я можу А я можу автоматично керувати рівнем заряду, в залежності від умов. Коли все добре, рівень заряду батареї 52,9в, батарея не використовується. От тільки що вимкнули мережу і автоматично сонце заряджає батарею до 55в. Якщо мережа буде стабільна більше години, все повернеться назад. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 17 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2023 5 годин тому, yur43 сказав: А я можу автоматично керувати рівнем заряду, в залежності від умов. Але дані то всеодно в хмарі і якщо довший час не було інвернету, то йде втрата даних, бо донгл може тримати хіба за якусь добу, а може й менше. Я можу відключити інтернет зовсім і все буде працювати локально роками, бо сервер стоїть в мене вдома. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 17 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2023 4 часа назад, volomoto сказал: Але дані то всеодно в хмарі і якщо довший час не було інвернету, то йде втрата даних, бо донгл може тримати хіба за якусь добу, а може й менше. Я можу відключити інтернет зовсім і все буде працювати локально роками, бо сервер стоїть в мене вдома. Это однозначно плюс но бывает когда не услидишь за бекапом бекапа остаешься совсем без данных Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 12 часов назад, volomoto сказал: Але дані то всеодно в хмарі і якщо довший час не було інвернету, то йде втрата даних, бо донгл може тримати хіба за якусь добу, а може й менше. Я можу відключити інтернет зовсім і все буде працювати локально роками, бо сервер стоїть в мене вдома. Коли ж тоді жити?))) Як себе всього віддаси тим данним. Нащо вони на роки? І ще момент, наявність хмари, позитивно впливає на рішення по не відмові у разі потенційно гарантійного випадку 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 18 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 4 години тому, Dalet сказав: Коли ж тоді жити? Вчора куму підбирали місце де поставити інвертор і батарейку, дружина сильно розпитувала про "ізлучєніє". Запропонував побудувати другий будинок для інвертора, і про шапочки з фольги. Задумалась.. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 10 годин тому, Dalet сказав: Коли ж тоді жити?))) Як себе всього віддаси тим данним. Хтось мусить нести цей тягар 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 26 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2023 Маю ювілейні показники: 3 МВт-год отримані від сонця, 0,5 МВт-год згенеровані в мережу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 27 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2023 17 годин тому, yur43 сказав: 0,5 МВт-год згенеровані в мережу. Я вже недочекаюся оформлення ЗТ, бо стільки електрики пропадає 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз