Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Пристрій плавного пуску для насоса

oam

Рекомендовані повідомлення

14.07.2024 в 16:25, Made in USSR сказав:

берете трех или четырех кило ваттный ,однофазный  плавный пуск . Купить можно на олх или алиэкспресс . НО .......надо понимать ,что   определенный пусковой ток все равно будет присутствовать  . Если есть деньги лучше купите частотник .

 

Screenshot_426.jpg

використовую такий на 1.5квт  півроку. насос в скважині водолей 63. 1350вт. 

пусковий  струм з плавним пуском на рівні робочого струму . як заміряв? тестував реле напруги томзн, котре мае електронний  захист по перевантаженню . і навіть встигае спрацювати на пусковий струм насосу чи компресору холодильника. я встановив на реле напруги струм спрацювання трошки більше робочого струму. реле  не спрацьовує. при струмі рівному робочому струму насосу  спрацьовує. без плавного пуску реле спрацьовувало на струмі суттево більшому від робочого. в ютюб е огляди такого плавного пуску  з детальним тестуванням, навіть на осцилографі аналізують напругу. згідно тесту реле працює нормально. 

ставив плавний пуск для роботи з інвертором. по факту працює постійно, вивід мережі і від генератора.  кажуть плавний пуск позитивно сприяє на ресурс насосу. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...

Зараз підключаю ПП SSR-60WA-R1 до автоматики насоса Водолій. Хотів підключити ось по цій схемі що на скріншоті (вхід в розетку, вихід на насос, замість перемички контакти реле тиску), проте у мене в моєму реле тиску є лише 4 контакта, по 2 на вхід від розетки і по 2 на вихід до насоса). Це виходить що у мене типу автоматичне реле тиску і можна підключити ПП між реле та насосом з перемичкою?

Screenshot_20240807_104816_Samsung Internet.jpg

20240807_151419.jpg

20240807_151100.jpg

20240807_151049.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Я підключив ПП між реле тиску і насосом. Від реле тиску (права частина де написано motor) провода під'єднав до роз'єму ПП imput, до насоса провода під'єднав до роз'єму output, нуль з'єднав напряму. Перемичку не виймав. Це правильна схема підключення?

І які крутилки за що відповідають? В яке положення їх ставити? Біля однієї у мене позначення 0-50%, біля іншої 0-30 ієрогліф.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...