Koskos Опубліковано: 25 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2022 (змінено) Вітаю всіх! Питання до спеціалістів з встановлення кондиціонерів. Буду робити ремонт в кімнаті сина. В нього по одній з стін стояла довга шафа а над нею у коробі - магістраль кондиціонера, веутрішній блок якого стоїть в холі. Шафу демонтували - тепер на всю стіну тирчить цей короб. Хочу зробити штробу потрібного розміру і сховати в ній магістраль. Ну і потім заштукатурити. На вулиці біля основного блоку є "бублик" магістралі з додатковим запасом по довжині якщо буде потреба трохи подовжити магістраль за рахунок поглиблення її в стіну - див. фото. Стіна яку треба штробити - цегла 3.5 м.п. і 50 см по гіпсовій перегородці. Всього 4 м.п. штроби. Питання - скільки може коштувати ця робота приблизно. Без штукатурювання. Тільки закріпити магістраль в штробі якимись фіксаторами. Дякую Змінено 25 грудня 2022 користувачем Koskos Редактирование фото Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 26 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2022 (змінено) 19 часов назад, Koskos сказал: Питання - скільки може коштувати ця робота приблизно. Позвоните установщикам кондиционеров, или на 🐽 выставьте заказ. Змінено 26 грудня 2022 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Koskos Опубліковано: 26 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2022 Так я ж і питаю тут спеців для того щоб виставити обьяву вже з середньою ціною) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз