shneider_vova Опубліковано: 31 травня Поділитись Опубліковано: 31 травня 1 хвилину тому, delic сказав: Раніше електрикою заміняли газ, бо електрики було багато, а газ дорогий. А зараз електрику потрібно економити. Почекаємо офіційної інформації... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 31 травня Поділитись Опубліковано: 31 травня 55 минут назад, shneider_vova сказал: Оце вже якось незрозуміло. Бо раніше було так - до 3000 кВт*год/місяць - одна ціна, за все, що вище - більше. А тепер, якщо перебрав за 2000 - то за всі 20** платиш більше?! Думаю, що таки встановлюють ліміт, а коли не вписався - платиш за все по повній. Нажаль. Я тут зрадів теж, що його повернули. Але у мене без опалення 1000 квт у місяць. Без газу. Зимою 3-4 тисячі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 31 травня Поділитись Опубліковано: 31 травня 1 час назад, yur43 сказал: заявка в РЕМ, проект і пакет документів А якщо він був давно оформлений, то цікаво чи треба знов робить... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 31 травня Поділитись Опубліковано: 31 травня 1 час назад, shneider_vova сказал: Оце вже якось незрозуміло. Бо раніше було так - до 3000 кВт*год/місяць - одна ціна, за все, що вище - більше. А тепер, якщо перебрав за 2000 - то за всі 20** платиш більше?! Ну явно ж стимулюють заощаджувати електрику споживачами з електроопаленням. Я вкладатимусь. Хоча з електричкою не факт. Пару місяців може й перевищу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 31 травня Поділитись Опубліковано: 31 травня 8 минут назад, Vikctor сказал: Ну явно ж стимулюють заощаджувати електрику споживачами з електроопаленням. Я вкладатимусь. Хоча з електричкою не факт. Пару місяців може й перевищу. У вас є ТН? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 31 травня Поділитись Опубліковано: 31 травня 29 минут назад, LAT сказал: У вас є ТН? Ні, немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 1 червня Поділитись Опубліковано: 1 червня В мене з електрокотлом дуже рідко перевищує 2000 кВт•год на місяць, а з ТН взагалі буде запас великий, тому треба взнати яка тепер процедура оформлення тарифу на електроопалення. Хоча може бути так, що наступного року його скасують і вся та біганина не буде вартувати затраченого часу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yull Опубліковано: 1 червня Поділитись Опубліковано: 1 червня Мене хвилює не так ціна, як вірогідність що електрики толком зимою взагалі не буде , ні вдень, ні вночі. Якщо зараз виключають двічі на добу у багатьох регіонах, то що буде зимою хз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 1 червня Поділитись Опубліковано: 1 червня 2 години тому, volomoto сказав: може бути так, що наступного року його скасують Я коли оформив, то скасували наступного місяця, краще розраховувати на нічний тариф 1 годину тому, Yull сказав: що буде зимою хз Те що було у 1993-2000 роках, зараз хоч мобілки і ліхтарики, а тоді сиділи біля лампи зробленої з олії та вати, книжку читати не видно було... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 червня Поділитись Опубліковано: 1 червня (змінено) 47 хвилин тому, normal сказав: краще розраховувати на нічний тариф Хто вкладається в 2000кВт та має нічний тариф, то оформити має сенс. Чи багато метушні по оформленню не знаю, тому що раніше оформлювали через людину, що заробляла цим. Гроші були невеликі , то все окупилось в першу зиму. А зараз, навіть, не знаю... Змінено 1 червня користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
m2v Опубліковано: 3 червня Поділитись Опубліковано: 3 червня 31.05.2024 в 22:01, Vikctor сказав: А якщо він був давно оформлений, то цікаво чи треба знов робить... Думаю, не треба. В моєму особистому кабінеті обленерго, тариф залишився. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 червня Поділитись Опубліковано: 3 червня Сьогодні звонила в ЕК стосовно цього тарифу. Сказали, що вони ще не получили роз'яснень, тож самі ще нічого не знають. Десь через тиждень радили звертатись до них. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 3 червня Поділитись Опубліковано: 3 червня пока жду свободного узкоспециализированного оператора. на сайте нет информации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 3 червня Поділитись Опубліковано: 3 червня (змінено) Дозвонился Узнал за тариф на электроотопление Документы: 1) паспорт собственника 2) ИНН собственника 3) Право власности на дом 4) вытяг право власности 5) Техпаспорт на дом 6) последняя страница техпаспорта. где указаны площади (странно - это же есть в техпаспорте) 7) Указать на плане дома, где стоит электроотопительная установка, счетчик, щиток 9 ) Техпаспорт на отопительный прибор Можно лично, можно по электронке отправить. После этого возмут заявку в работу. Оформят проект и выставят за него счет в 1200 грн. Потом приедут инспекторы. все проверят и тариф заработает Змінено 3 червня користувачем Dendnepr 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 червня Поділитись Опубліковано: 3 червня Цікаво, що я телефонувала зранку з конкретним питанням про тариф на електроопалення і в Києві ще нічого не знали, а в Дніпрі вже в обід мають повну інформацію . До Дніпра поштовий голуб швидше долітає, ніж в Києві з однієї вулиці на іншу. Теж цікавить, чи потрібно оформлювати цей тариф, якщо він був раніше, поки його не відмінили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня Перелік той самий, що і років 7 тому. Коли батькам оформлював. Стосовно старих оформлень - в кабінеті видно, який тариф. Перепровіряли з друзями - в історії показань є помітка, яка група платника. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 4 червня Поділитись Опубліковано: 4 червня (змінено) В себе теж знайшов, правда тоді тариф відмінили і електрокотел я так і не встановив (залишився на газу) Змінено 4 червня користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 червня Поділитись Опубліковано: 5 червня Суто для Київщини. Те, що в Дніпрі, в нас нема. Витратила сьогодні годину часу, дочекалась з'єднання з ДТЕКом, що маю з розмови. Ми не Дніпро. По Київщині новим тарифом займається ЕК, не ДТЕК . Крапка. Якщо вони сказали чекати тиждень, то чекайте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 05.06.2024 в 11:06, allanek сказав: Суто для Київщини. Те, що в Дніпрі, в нас нема. Витратила сьогодні годину часу, дочекалась з'єднання з ДТЕКом, що маю з розмови. Ми не Дніпро. По Київщині новим тарифом займається ЕК, не ДТЕК . Крапка. Якщо вони сказали чекати тиждень, то чекайте. Київська обласна енергокомпанія направила в ДТЕК. Вчора писав їм листа сьогодні прийшла відповідь Цитата Для застосування дії пільгового тарифу в будинках, обладнаних в установленому порядку електроопалювальними установками, в першу чергу необхідно звернутись до оператора системи розподілу ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі" (телефон кол-центру: 0-800-400-740, 044-459-07-40, 067-495-70-40, email:krem@dtek.com ) для отримання паспорта точки розподілу з відміткою щодо встановленої потужності електроопалювальних установок. Далі, для внесення відповідних змін щодо тарифу, ви маєте надати до ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» відповідну заяву та копію паспорта точки розподілу з відміткою щодо встановленої потужності електроопалювальних установок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня Нема слів. ДТЕК посилає до ЕК, щоби той знов послав до ДТЕКу за паспортом точки розподілу. 46 хвилин тому, vladimir_vro сказав: Вчора писав їм листа Дякую за підказку. Мабуть я теж напишу їм листа з питанням про те, чи треба оформлювати тариф, якщо він в мене вже був. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 14 годин тому, allanek сказав: Нема слів. ДТЕК посилає до ЕК, щоби той знов послав до ДТЕКу за паспортом точки розподілу. Дякую за підказку. Мабуть я теж напишу їм листа з питанням про те, чи треба оформлювати тариф, якщо він в мене вже був. ну якщо будуть футболити то наступна інстанція НКРЕКП, колись із підключенням допомогло 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 4 години тому, vladimir_vro сказав: наступна інстанція НКРЕКП, колись із підключенням допомогло Дякую. Відправила їм сьогодні листа, бо функція спілкування з оператором просто відсутня. ще 1 червня була, а зараз вже нема. В мене в рахунках на оплату стоїть тариф- електроопалення. Подивилась папери, то паспорт точки розподілу в мене є на руках, він був потрібен при оформленні ЗТ, по суті, то тариф треба поновити, бо він є в наявності з 2013 року. Подивлюсь, що напишуть. Або, взагалі, поїду в офіс у Вишгороді. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 16 хвилин тому, allanek сказав: Або, взагалі, поїду в офіс у Вишгороді є ще 4 місяці. не варто зараз витрачати час 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня Тоді спочатку на риболовлю за карасями, а потім в Вишгород🐟 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 2 години тому, shneider_vova сказав: є ще 4 місяці. не варто зараз витрачати час мені ці діячи підключення робили 9 місяців 3 з яких пішло на те шоби подати напругу на лічильник. І це в ситуаціі коли стовп і дроти уже були на розі ділянки. Тож не поспішати така собі стратегія 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз