BugS Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 36 хвилин тому, henko сказав: А нашо потрібна водяна тепла підлога в будинку лише з електрикою? Теж вірно, так і робіть собі. А коли захочете поставити тепловий насос повітря-вода, знімите плитку, стяжку, покладете труби теплої підлоги, зробите стяжку та повернете плитку на місце. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 47 минут назад, henko сказал: А нашо потрібна водяна тепла підлога в будинку лише з електрикою? О, прогрес - раніше ви дивувалися навіщо той будинок якщо стільки квартир навколо, а тут вже до різноманіття систем опалення дійшли... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 11 минут назад, Vikctor сказал: О, прогрес - раніше ви дивувалися навіщо той будинок якщо стільки квартир навколо, а тут вже до різноманіття систем опалення дійшли... То ви мене з кимось сплутали. То нашо робити теплу підлогу водяним контуром і гріти його електрикою? Ні, я зтикаюся останнім часом з різними збоченнями штибу пшонка-стайл. Але чим тут хизуватись? Просто цікаво 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 27 минут назад, BugS сказал: Теж вірно, так і робіть собі. А коли захочете поставити тепловий насос повітря-вода, знімите плитку, стяжку, покладете труби теплої підлоги, зробите стяжку та повернете плитку на місце. Да нашо мені це все в приватному будинку? Я краще бахну палубну дошку и батареї. Це ж приватний будинок, а не бетонна панелька 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня Всі ці теплі насоси і підлоги - марнотратство і годування шарлатанів. Вкладатися треба в продумане оздоблення, облаштування, зі смаком підібрані меблі. А не в усі ці зайві бочки, які в плюс почнуть виходити років за 10 лише, якщо не зламаються до того часу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 4 хвилини тому, henko сказав: Да нашо мені це все в приватному будинку? Я краще бахну палубну дошку и батареї. Це ж приватний будинок, а не бетонна панелька У панельному будинку, на відміну від приватного будинку, знизу плюс 22 градуси, і теплого підлога там не потрібна. А от в приватному, де знизу плюс пару градусів зимою, вона не буде зайвою. Але вам то не треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 5 минут назад, henko сказал: То ви мене з кимось сплутали. То нашо робити теплу підлогу водяним контуром і гріти його електрикою? Ні, я зтикаюся останнім часом з різними збоченнями штибу пшонка-стайл. Але чим тут хизуватись? Просто цікаво Тобто це не ви свого часу створили тему в курилці щось на кшталт квартира чи будинок і років 5 на будівельному форумі пропагували "переваги" життя у кваритирі? Бо я чомусь запам'ятав пивний нікнейм. Як можна пояснити людині для чого водяна ТП, якщо він нею не користувався? Хай і далі живе з думкою що радіатори прикрашають будь-яке приміщення й дають комфортний обігрів. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 2 минуты назад, Vikctor сказал: Тобто це не ви свого часу створили тему в курилці щось на кшталт квартира чи будинок і років 5 на будівельному форумі пропагували "переваги" життя у кваритирі? Бо я чомусь запам'ятав пивний нікнейм. Я створював тему, що не треба будувати нову хату, коли стільки покинутих, які можна реконструювати невеличкими вкладеннями. 4 минуты назад, Vikctor сказал: Як можна пояснити людині для чого водяна ТП, якщо він нею не користувався? Хай і далі живе з думкою що радіатори прикрашають будь-яке приміщення й дають комфортний обігрів. В мене в квартирі плитка і тепла підлога водяна, але там центральне опалення і якщо б його не було, то тепла підлога була б електрична. А в будинку я взагалі ніякої плитки не хочу - лише підлогова дошка 35мм по всьому будинку і в санвузлах - зручно, просто і тепло 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 11 минут назад, BugS сказал: У панельному будинку, на відміну від приватного будинку, знизу плюс 22 градуси, і теплого підлога там не потрібна. А от в приватному, де знизу плюс пару градусів зимою А утеплити шаром пенопласту не пробували? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 2 хвилини тому, henko сказав: А утеплити шаром пенопласту не пробували? То все марнотратство та годування шарлатанів. Вкладатися треба в гламурні капці та халат. 1 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 6 минут назад, henko сказал: ...А в будинку я взагалі ніякої плитки не хочу - лише підлогова дошка 35мм по всьому будинку і в санвузлах - зручно, просто і тепло Вам хтось забороняє це зробить чи ви як зазвичай намагаєтесь донести думку, що лишень ви знаєте єдине вірне рішення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 1 минуту назад, BugS сказал: То все марнотратство та годування шарлатанів. Вкладатися треба в гламурні капці та халат. Ну ви передьоргуєте тему так наче торгуєте тими тепловими насосами 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня Только что, Vikctor сказал: Вам хтось забороняє це зробить чи ви як зазвичай намагаєтесь донести думку, що лишень ви знаєте єдине вірне рішення? Та ні, я хочу посперечатись - раптом в вас виникнуть аргументи, які доведуть, що моя думка хибна. Поки що ніхто так і не відповів в чому перевага теплої підлоги. Ну якщо обговорювати ї з людиною яка її має, а не яка з нею ніколи не зтикалася. От в мене є тепла підлога в квартирі і я жив в будинку де уся підлога була встелена палубною дошкою. Другий варіант тактильно сподобався більше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 5 хвилин тому, henko сказав: Ну ви передьоргуєте тему так наче торгуєте тими тепловими насосами ну не всім же торгувати палубною дошкою 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 1 минуту назад, henko сказал: Та ні, я хочу посперечатись - раптом в вас виникнуть аргументи, які доведуть, що моя думка хибна. Поки що ніхто так і не відповів в чому перевага теплої підлоги. Ну якщо обговорювати ї з людиною яка її має, а не яка з нею ніколи не зтикалася. От в мене є тепла підлога в квартирі і я жив в будинку де уся підлога була встелена палубною дошкою. Другий варіант тактильно сподобався більше Так і втілюйте в життя своє бачення. Вас ніхто не відмовляє. Тут домовласники обрали найбільш комфортний вид опалення та ще й багато хто опалює лишень вночі. Зробить те саме зі своєю палубною дошкою та електрорадіаторами, а потім посперечаємось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 7 хвилин тому, henko сказав: Та ні, я хочу посперечатись - раптом в вас виникнуть аргументи, які доведуть, що моя думка хибна. Поки що ніхто так і не відповів в чому перевага теплої підлоги. Всі джерела енергії можна перетворити на гарячу воду. Припустимо, років через 10-20 будуть доступні домашні реактори холодного синтезу. Що ви будуте робити зі своїми радіаторами, ставити перетворювач гарячої води в електрику та гріти радіатори? Змінено 9 березня користувачем BugS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 13 минут назад, BugS сказал: ну не всім же торгувати палубною дошкою Та вона копійки коштує. Її можна будь де купити. Будинок треба будувати з простих матеріалів, а не робити з нього теслу. Будинок не має бути схожим на одну дитину в сім'ї яку затарюють усіма можливими іграшками і водять по усіх кружках навкруги. Змінено 9 березня користувачем henko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 1 хвилину тому, henko сказав: Та вона копійки коштує. Її можна будь де купити. Будинок треба будувати з простих матеріалів, а не робити з нього теслу. Будинок не має бути схожим на одну титину в сім'ї яку затарюють усіма можливими іграшками і водять по усіх кружках навкруги. схоже, ви не розумієте, що палубна дошка - то трохи не для приміщення. Ваш варіант паркетна або інженерна дошка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 1 минуту назад, BugS сказал: Всі джерела енергії можна перетворити на гарячу воду. Припустимо, років через 10-20 будуть доступні домашні реактори холодного синтезу. Що ви будуте робити зі своїми радіаторами, ставити перетворювач гарячої води в електрику та гріти радіатори? Та я не планую 20 років жити в одному місці. А ви що хочете родовоє імєніе заснувати у своєму селі, з дворєцкім і горнічной? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 2 минуты назад, BugS сказал: схоже, ви не розумієте, що палубна дошка - то трохи не для приміщення. Ваш варіант паркетна або інженерна дошка. Дизайнери її називають палубною. Паркетна в моєму розумінні то йолочкою🤮 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 2 хвилини тому, henko сказав: Дизайнери її називають палубною. Паркетна в моєму розумінні то йолочкою🤮 ууу, все набагато гірше, ніж очикувалось. Погугліть Змінено 9 березня користувачем BugS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 3 хвилини тому, henko сказав: Та я не планую 20 років жити в одному місці. А ви що хочете родовоє імєніе заснувати у своєму селі, з дворєцкім і горнічной? який зв'язок між жити в своєму домі 30 років і родовим імєнієм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 4 минуты назад, BugS сказал: ууу, все набагато гірше, ніж очикувалось. Погугліть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня 2 минуты назад, BugS сказал: який зв'язок між жити в своєму домі 30 років і родовим імєнієм? Ну я так зрозумів, що ви плануєте там пустіть корні) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня Тільки що, henko сказав: Ну я так зрозумів, що ви плануєте там пустіть корні) так ви навіть не розумієте, що таке родове "імєніє" 2 хвилини тому, henko сказав: на фото підлогова шпунтована дошка, ймовірно гарно висушена та оброблена, але це не палубна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз