HumanKM Опубліковано: 6 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2022 В мене як завжди - все не як у людей. Купив рік тому унітаз. Не дешевий - KollerPool Влітку встановив. Потікла калюжа. Подумав - гофра. Зняв засиліконив - не вистачило силікону, щоб обільно. Поставив - тече. Плюнув. Пройшло пару місяців, куив силікон, засиліконив гофру по колу. - Бл*дь, тече... Сьогодні всунув руку за унітаз, змив і зрозумів що тече над гофрою Конструкція така - що не підглянеш. Розібрав його вщент. Перевернув чашу - а там: Повертати нема куди кому і як - пройшов рік з моменту покупки. Буду реставрувати. купив отаку хрінь rozetka.com.ua/ua/penosil_h3371/p189527171/ Прийде - спробую. Можливо хтось стикався і порадить чим можна заліпити і чи правильну заліплялку я обрав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2022 (змінено) 9 часов назад, HumanKM сказал: Можливо хтось стикався і порадить чим можна заліпити і чи правильну заліплялку я обрав? Для этого подойдет любая нормальная эпоксидка. Но успех зависит от нанесения правильного, а для этого унитаз надо снять и перевернуть. Я бы просто поменял его на целый пусть и дешевле. Это откровенный брак, его должны были заметить при покупке/установке. Змінено 7 грудня 2022 користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 7 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2022 3 минуты назад, DimaF сказал: Для этого подойдет любая нормальная эпоксидка. Но успех зависит от нанесения правильного, а для этого унитаз надо снять и перевернуть. Я бы просто поменял его на целый пусть и дешевле. Согласен, объект стратегический, безопасностью нехтувати нельзя. Печально, конечно, но я бы купил новый. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 7 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2022 не буду я новий купувати - спробую цей реставрувати. Справа в тому, що фотки котрі я Вам скинув, це я туди засунув телефон. Так, оком, Ви нічого не побачите. Унітаз повністю розібрав, перевернув, обстежив - хай сохне. Такий горщик зараз 10 кгрн коштує, і по зовнішній стороні до нього немає питань. Тож нахіба купувати новий, коли ще не спробував відремонтувати цей. От я переконаний що в мене все вийде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2022 18 минут назад, HumanKM сказал: От я переконаний що в мене все вийде Успехов вам!) Кстати эпоксидку я бы взял старую проверенную. У меня тоже была проблема с унитазом, надо было промазать стык, взял новомодный герметик, который за неделю размочился...😁 Пришлось обычным силиконовым действовать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 12 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2022 Докладаю обстанівку! Купив ось таку епоксидку. Подібна до холодної сварки. Але запах 100% епоксидної смоли. Встановив місце протікання. Воно як виявилося було одне. Видно при фабричній відливці не затікла туди глина. По місцях де типу тріщини - нічого не тікло. Вони гарно залиті глазурью з протилежного боку. Але од нєфіг дєлать і лишньої епоксидки - замазав все. Ось тут тікло - ото там в шлибині. Дивимося через отвір другий ракурс: Вимазав клей що лишився по підозрілих місцях: Все перевірив, більш протікань не виявлено, тому сьогодні змонтував, засиліконив ногу - все зробив!!! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз