Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

діфузори припливні для дизайну

standov

Рекомендовані повідомлення

Зіткнувся з тим шо припливний дифузорів не дуже страшних мало, не дуже страшних НЕ білих взагалі майже 0. Тому питання чим можна (якшо можна) в домашніх умовах пофарбувати наприклад SYSTEMAIR TFF (сталь + порошкова біла краска) в темний колір )  

Змінено користувачем standov
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Та можна, але стійкість покриття не буде такою, як в порошкової фарби.

Якщо заводська поверхня дифузора трохи ширшава, то достатньо його добре помити, обезжирити (я зазвичай використовую для цього бензин "Калоша", бо в нього майже нема запаху), а потім нанести кілька шарів аерозольної фарби потрібного кольору. Якщо є можливість, то краще "сушити" фарбу при +30—40 ºC. Якщо ж поверхня глянцева, то спочатку її потрбно обробити наждачкою до рівномірно матової текстури.

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

зрозуміло, а є наприклад контори які роблять порошкову покраску, я правильно розумію шо фарба на фарбу то ідея не дуже і нічим принципово не відрізняється від шкурки та балончика?

Змінено користувачем standov
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 години тому, standov сказав:

а є наприклад контори які роблять порошкову покраску

Є, а також є контори які роблять піскоструйку, а є що роблять одне і друге. Для повторного порошкового фарбування потрібно виріб очистити до металу, тобто у вашому випадку зняти попереднє порошкове покриття, яке є фактично керамікою. Без піскоструйки це важко зробити.

4 години тому, standov сказав:

я правильно розумію шо фарба на фарбу то ідея не дуже і нічим принципово не відрізняється від шкурки та балончика?

Є стійкість до стирання самої фарби і є адгезія фарби до основи. Наприклад порошок добре клеїться до голого металу (або до спеціальної грунтовки, якщо потрібна додаткова стійкість до корозії), але не дуже добре до вже пофарбованої поверхні. А емалі пофігу чи то метал, чи там вже фарба, але важливо щоб була ширшавість. Емаль з балончика нормально прилипне до існуючого порошку, але не буде такою стійкою до стирання, як порошок. Хоча це не мало б бути принциповим для дифузора, який хтось раз на рік покрутить чистими руками.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...