anno777 Опубліковано: 21 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2022 Хочу приобрести плинтус, но стал вопрос-из какого материала Плинтус кладут на ламинт и плитку, плинтус белого цвета. Советуют дюрополимерные, но информации по ним мало. Говорят, что стойкие к воде, но вопрос нужно ли их красить или класть как есть? Вариант есть крашенный или ламинированный МДФ/ Вариантов на рынке много, какой выбрать не знаю. Может у кого есть опыт , подскажите , плз... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 21 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2022 Дюрополимер есть под покраску, есть уже с ламинацией. К воде, конечно же, стойкие. Если влагостойкость не принципиальна - берите то, что нравится. И учтите, что если хотите, чтоб его идеально установили - готовьтесь к затратам минимум в половину стоимости плинтуса. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 21 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2022 2 часа назад, anno777 сказал: Хочу приобрести плинтус, но стал вопрос-из какого материала Плинтус кладут на ламинт и плитку, плинтус белого цвета. Советуют дюрополимерные, но информации по ним мало. Говорят, что стойкие к воде, но вопрос нужно ли их красить или класть как есть? Вариант есть крашенный или ламинированный МДФ/ Вариантов на рынке много, какой выбрать не знаю. Может у кого есть опыт , подскажите , плз... Все ще залежить від рівності ваших стін. Ні дюралюмінєві ні МДФ на стіни с проблемами внизу не стануть гарно. Прийдеться використовувати потім акрилові герметично, а це ще затрати і на декілька років, бо змінять свій колір. Перевірте стіни правилом в містах де будете кріпити. Для ванної кімнати я б не рекомендував ставити МДФ, хоча якщо ви дуже обережно купається та гарна вентиляція - проблеми не повинні з'явитися. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anno777 Опубліковано: 21 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2022 2 часа назад, ngstil сказал: Все ще залежить від рівності ваших стін. Ні дюралюмінєві ні МДФ на стіни с проблемами внизу не стануть гарно. Прийдеться використовувати потім акрилові герметично, а це ще затрати і на декілька років, бо змінять свій колір. Перевірте стіни правилом в містах де будете кріпити. Для ванної кімнати я б не рекомендував ставити МДФ, хоча якщо ви дуже обережно купається та гарна вентиляція - проблеми не повинні з'явитися. дякую за відповідь стіни ідеально рівні, -майстри дуже ретельно підійшли до процесу у ванній кімнаті буде плитка на підлозі і плінтус не передбачений Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ngstil Опубліковано: 21 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2022 6 часов назад, anno777 сказал: дякую за відповідь стіни ідеально рівні, -майстри дуже ретельно підійшли до процесу у ванній кімнаті буде плитка на підлозі і плінтус не передбачений Тоді на ваш смак! Миттям підлоги ви не зіпсуєте МДФ. Ну якщо миєте звичайним методом, а не як палубу корабля))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
house.market Опубліковано: 2 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 Багато кому не подобається пластиковий плінтус, який якнайкраще підходить до штукатурених стін. Якщо потрібен білий плінтус - ось непоганий варіант, і вигляд гарний, і край гнучкий, і кути та заглушки не потрібні, і фарбувати не потрібно. Інструмент можливо отримати в оренду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз