sanyas15 Опубліковано: 12 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2023 09.04.2023 в 16:20, Star1111 сказав: бо навить по паспорту він повинен тримати 11 квт 10 секунд. 10.04.2023 в 14:54, Star1111 сказав: працювать то воно працює але 5 кВт стрьомно навантажувати "Повинно, але стрьомно" - то Ви стверджуєте, але не перевіряли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Star1111 Опубліковано: 12 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2023 (змінено) 9 часов назад, sanyas15 сказал: Повинно, але стрьомно" - то Ви стверджуєте, але не перевіряли? До ремонту перевіряв, 5 не навантажував десь 3.5 нормально тримав ну і старт насосу на воду не знаю скільки там в сумі було, після ремонту не перевіряв бо не подобаються транзистори що на заміну прийшли, спеціально не буду перевіряти подивлюсь в роботі. Тем більш я ж казав "по паспорту" Змінено 12 квітня 2023 користувачем Star1111 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 14 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2023 В 12.04.2023 в 09:41, Star1111 сказал: Все одно має бути причина, бо вони ж не 100% виходять з ладу Можна тільки гадати. Що там намудрив виробник - тільки йому відомо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olena Shchudlo Опубліковано: 8 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2023 Доброго дня Встановив PowMr HVM 2.4H 24v з двома послідовно підключеними гелієвими батареями 12В 100Ah. На початку цієї теми вже було таке запитання,але відповіді на нього я не знайшов. Батареї не заряджаються до кінця, 26.8 - 27 вольт і все. Зарядка йде від мережі ,сонячні панелі не підключені. Індикатор заряду блимає останньою поділкою вже дві доби. Тип зарядки пробував як AGM , так і USE з виставленою верхньою межею 28.2 і підтримкою на 27 вольт. Можливо хтось знає як зарадити і чи це нормально. Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 8 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2023 2 часа назад, Olena Shchudlo сказал: Можливо хтось знає як зарадити і чи це нормально. Дякую На 26 сторінці це обговорювалось, перегляньте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 30 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2023 Якщо хтось успішно придбав в китайців Lifepo4 акуми зі складу в Польщі або Німеччини - поділіться будьласка посиланням на продавця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 30 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2023 тоже интересует. Буду еще один комплект собирать (мой соседи просят выкупить). И снова стою перед выбором инвертора... у кого-то получилось допилить PowMr? Или вот думаю снова Must купить, но большей мощности 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 18 годин тому, sly сказав: у кого-то получилось допилить PowMr? Или вот думаю снова Must купить Навіщо знову і знову щось "допилювати", коли є нормальні інвертори? Купіть щось з недорогих, але перевірених та надійних. Особисто в мене Аксіома 8кВт - проблем немає зовсім! Не рекламую, просто ділюся досвідом експлуатації близько 5-ти років. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 14 минут назад, sanyas15 сказал: Навіщо знову і знову щось "допилювати", коли є нормальні інвертори? я не встигаю дізнаватись все у світі, тому й питаю. Ваша аксіома з яким типом акумів працює? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 24 минуты назад, sanyas15 сказал: Навіщо знову і знову щось "допилювати", коли є нормальні інвертори? почитав гілку по аксіомі, особливо Ваші пости про помилки та інші проблеми. То нащо рекомендуєте? В мого Маста жодного збою не було. Поставив та забув (коли перестав дивитись на індикацію заряду). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 з опису: Благодаря высокому току заряда, к инвертору можно подключать АКБ с большой емкостью, что, следовательно, увеличивает время резервирования. Ток заряда можно легко настроить от 10А (если вы используете АКБ с малой емкостью) и до 120А. Не каждое устройство может выдать такой ток! Защита от КЗ, перегрузки и перегрева не позволяет инвертору работать в неприемлемых для него условиях, что существенно увеличивает срок его службы. "Умное" ЗУ не перезарядит и не допустит глубокого разряда, что очень сильно влияет на срок службы АКБ, а возможность выбора типа АКБ заставит ЗУ работать в благоприятных режимах как для AGM или GEL батарей, так и для АКБ с жидким электролитом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 18 минут назад, Фрай сказал: AGM или GEL батарей, так и для АКБ с жидким электролитом. литием и не пахнет... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stpuh Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 (змінено) 23 часа назад, sly сказал: И снова стою перед выбором инвертора... у кого-то получилось допилить PowMr? Или вот думаю снова Must купить, но большей мощности Купіть www.deyeinverter.com/product/hybrid-inverter-1/sun3-3-6-5-6ksg04lp1-3-6kw-single-phase.html на алі бабі 5квт 700 доларів плюс доставка і розтаможка вийде 1000доларів, але це вже якість. Або у нас бачив 5квт продають по 1200доларів. Змінено 31 травня 2023 користувачем stpuh 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 5 часов назад, sly сказал: литием и не пахнет... А вам надо чтобы работал с литием? Их у него есть. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 1 час назад, stpuh сказал: Купіть www.deyeinverter.com/product/hybrid-inverter-1/sun3-3-6-5-6ksg04lp1-3-6kw-single-phase.html на алі бабі 5квт 700 доларів плюс доставка і розтаможка вийде 1000доларів, але це вже якість. Або у нас бачив 5квт продають по 1200доларів. Такі так, ще є такі ціни, по 1200 тут. Але чим ближче до осені..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 1 час назад, Фрай сказал: А вам надо чтобы работал с литием? Их у него есть. ) ну да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2023 Работает когда заказывал то именно на литий рассчитывал, но вовремя сориентировался и взял лифепо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 1 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2023 17 годин тому, sly сказав: Ваша аксіома з яким типом акумів працює? З усіма типами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2023 10 часов назад, sanyas15 сказал: З усіма типами Але є момент. На заборі теж пишуть, а там дрова 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2023 Не, умняки бросать это у вас не отнять, а шо по делу подсказать то корона упадет. sly, нормально он с ними работает, главное, что никакой мороки, а при подключении, кажись, даже сам их определяет. Я тоже не очень верю в заявленные показатели, но и бог с ними, зато никаких танцев с балансирами-куирами и прочей еботой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 1 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2023 (змінено) 23 минуты назад, Фрай сказал: зато никаких танцев с балансирами-куирами и прочей еботой. а я вот заинтересовался связкой инвертор Must + батарея lifepo4 Must. Они между собой еще и общаться умеют. Осталось помониторить цены в Китае, ибо у нас они не очень. Это как один из вариантов. Покупать что-то крутое - ну, можно было бы. Но так как если я хочу уйти от li-nmc, мне нужно минимум две батареи, а в идеале - и два инвертора, то прайс может оказаться негуманным. Змінено 1 червня 2023 користувачем sly Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2023 Мне кажется, шо вы таки неправильно считаете. Шо значит вам нужны две батареи? они подбираются под мощность инвертора и могут быть разные по емкости. не знаю тонкостей, что лучше, но вот у меня три, а уже есть в продаже одна такой же величины. а еще нужно считать какое поле подобрать, лично я подбирал по размеру крыши, поместилось всего 8 штук. да и вообще, если бы делал сейчас, а не в блэкаут зимой, то все было бы иначе, без спешки и хорошо все просчитывая. не знаю как за инвертор, время покажет, но по батарейкам мучительный выбор того стоил! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 2 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2023 14 годин тому, Dalet сказав: Але є момент. На заборі теж пишуть Але мені цей "момент" байдужий... Інвертор добре працював з автомобільними акумуляторами і зараз ще краще з ліферами. Та й з БМС він отримує всю інформацію, ступінь заряду тепер показує правильно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 2 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2023 11 часов назад, Фрай сказал: Шо значит вам нужны две батареи? на два дома. два инвертора уже есть, устаревшие Маст. Сейчас они с li-nmc и работают. 11 часов назад, Фрай сказал: они подбираются под мощность инвертора и могут быть разные по емкости. емкость зависит лишь от толщины кошелька. А вот от мощности инвертора зависит напряжение батареи - 12, 24 или 48 вольт. У меня инверторы 3кВт - напряжение 24в.. Подумываю об инверторах по 5 кВт (вчера мой перезагрузился, когда при работающем проекторе с ресивером, двух холодильниках и компе включился насос), но это решение тянет за собой двухкратное увеличение стоимости аккумов (48в). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 2 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2023 11 часов назад, Фрай сказал: а еще нужно считать какое поле подобрать, лично я подбирал по размеру крыши, поместилось всего 8 штук. а тут хз. На одном доме битумка - ок, на другом - черепица, тут уже "ой". В любом случае, панели не имеют смысла в самый тяжелый период - зимой... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз