volomoto Опубліковано: 11 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 січня 2023 4 хвилини тому, Dmode сказав: А екранування дротів від акумів до інвертора алюмінієвим скотчем може щось дати? Або максимальне скорочення довжини дротів, якщо перенести інвертор вниз до акумів...? Давайте перенесомо обговорення в цю тему: 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
poet Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 шановні! а що скажете за такі батареї - Li-Lon 24 vol. LG CHEM 6S2P бо шось Алі знову не відправляють в нашу кріїну батареї Jsdsolar 6000 Cycles 12.8V 100Ah LiFePo4... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 2 хвилини тому, poet сказав: шановні! а що скажете за такі батареї - Li-Lon 24 vol. LG CHEM 6S2P Вони працюють і коштують менше, ніж LFP та свинець, але для 24 В потрібно 7s. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 11 хвилин тому, poet сказав: шановні! а що скажете за такі батареї - Li-Lon 24 vol. LG CHEM 6S2P бо шось Алі знову не відправляють в нашу кріїну батареї Jsdsolar 6000 Cycles 12.8V 100Ah LiFePo4... ресурс менший за ліфери в 3-4 рази, небезпека глибокого розряду. Я б ділив ціну ліфера на 4. www.nkon.nl/ru/ess/thuisbatterij.html пишуть швидка доставка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shusta Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 1 час назад, poet сказал: Алі знову не відправляють в нашу кріїну батареї Jsdsolar 6000 Cycles 12.8V 100Ah LiFePo4. В теорії вони завтра мають бути доступні через Європу Спойлер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 6 часов назад, volomoto сказал: для 24 В потрібно 7s. Данное утверждение не верно. Для 24В системы можно использовать от 6 до 8 банок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 2 часа назад, Сергей НСТ сказал: Данное утверждение не верно. Для 24В системы можно использовать от 6 до 8 банок. А при 8S какие пороги будут? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 44 минуты назад, Dalet сказал: А при 8S какие пороги будут? Не совсем по теме, и я пока не до конца понимаю, но в инструкции к инвертору srne который ко мне едет и про 9s есть упоминание вернее напряжение 33 вольт, на странице 30 All-in-one-solar-charger-inverter-HF2430S60-100-Instructions.pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 1 час назад, Dalet сказал: А при 8S какие пороги будут? Это инструкция к контроллеру. У инвертеров аналогично +/- 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 4 минуты назад, Сергей НСТ сказал: Это инструкция к контроллеру. У инвертеров аналогично +/- А. Понял. Дак вопрос повторю. При 8S какая напруга? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 (змінено) 44 минуты назад, Dalet сказал: А. Понял. Дак вопрос повторю. При 8S какая напруга? Верхнее напряжение ячейки LiFePO4 3.65v Нижнее напряжение 2v умножаем на 8 и получаем от 16 до 29,2 В Змінено 12 січня 2023 користувачем Enot123h Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 13 минут назад, Enot123h сказал: Верхнее напряжение ячейки LiFePO4 3.65v Нижнее напряжение 2v умножаем на 8 и получаем от 16 до 29,2 В Выше речь о LFP или lion? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 2 минуты назад, Dalet сказал: Выше речь о LFP или lion? LFP, инфу о напряжении взял отсюда Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 2 минуты назад, Enot123h сказал: LFP, инфу о напряжении взял отсюда Вот 11 часов назад, volomoto сказал: Вони працюють і коштують менше, ніж LFP та свинець, але для 24 В потрібно 7s. Ибо вот 11 часов назад, poet сказал: шановні! а що скажете за такі батареї - Li-Lon 24 vol. LG CHEM 6S2P бо шось Алі знову не відправляють в нашу кріїну батареї Jsdsolar 6000 Cycles 12.8V 100Ah LiFePo4... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 1 час назад, Dalet сказал: Дак вопрос повторю. При 8S какая напруга? Считать не умеете? Попробуйте с калькулятором ) Я повторю вопрос Вам - почему нужно именно 7 литиевых банок для системы 24В? 12 часов назад, volomoto сказал: але для 24 В потрібно 7s Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shusta Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 тут простої відповідь походу ніхто не хоче дати. Ось рекомендація від продавців подібних акумуляторів наприклад для мого інвертора підходить тільки 7s, так як в мене мінімальна напруга заряду 25 і максимальна 31,5, і напруга відключення яку можу налаштувати, в межах 20-24. З натяжкою можна використовувати 6s, але на межі фола. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 9 минут назад, shusta сказал: тут простої відповідь походу ніхто не хоче дати. Ось рекомендація від продавців подібних акумуляторів наприклад для мого інвертора підходить тільки 7s, так як в мене мінімальна напруга заряду 25 і максимальна 31,5, і напруга відключення яку можу налаштувати, в межах 20-24. З натяжкою можна використовувати 6s, але на межі фола. Я пока свидетель свинца так что чистой воды отсебятина В первую очередь меня волнует напряжение заряда, я его никак не могу контролировать, а вот разряд я контролирую при моей достаточной емкости акб, и в случае необходимости отключаю руками, сначала мощных потом все В теме пользователей с опытом как я понимаю нет, а профи тут в основном что бы поржать, так что ждем первого набившего шишки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 1 час назад, shusta сказал: З натяжкою можна використовувати 6s, але на межі фола. Вот рекомендации именно к той АКБ, о которой был вопрос Мінімальна напруга: 19.64v Максимальна напруга: 25.2v. В моей кстати встроенный балансир есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 1 час назад, mib сказал: меня волнует напряжение заряда, я его никак не могу контролировать В инвертере разве нет пользовательского профиля заряда акб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 3 минуты назад, Сергей НСТ сказал: В инвертере разве нет пользовательского профиля заряда акб? В том что пользуюсь сейчас нет, а в том, что едет там можно выбрать довольно шиоко, чуть выше прикрепил мануал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 3 минуты назад, mib сказал: В том что пользуюсь сейчас нет powMr? Дык напряжение заряда на выходе не значит заряд АКБ до этого напряжения. Он же расчитан на работу с литием, значит должен отрубаться по достижению верхнего напряжения на АКБ. Не? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 Только что, Сергей НСТ сказал: powMr? Дык напряжение заряда на выходе не значит заряд АКБ до этого напряжения. Он же расчитан на работу с литием, значит должен отрубаться по достижению верхнего напряжения на АКБ. Не? Не яж написал что офтоплю, сейчас ritar едет srne Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 Короче "проблема" надуманная. Отличные акб от лыжи ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 17 минут назад, Сергей НСТ сказал: Короче "проблема" надуманная. Отличные акб от лыжи ) Так а опыт есть? Вообще в идеале надо завести тему как у меня по свинцу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 9 часов назад, Сергей НСТ сказал: Считать не умеете? Попробуйте с калькулятором ) Я повторю вопрос Вам - почему нужно именно 7 литиевых банок для системы 24В? Ставьте. Я потомуи спросил, что умею , и считаю, и сбираю батареи с 2017 года. А вам можно и 6 и 8. Собирайте 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз