sigma_shig Опубліковано: 4 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2022 Есть у меня циркуляционный насос системы отопления. Решил я его подключить на UPS и возник вопрос. Один провод у него выведен на автомат. А вот второй заведен на общий ноль. Я правильно понимаю, что подключать один из выводов UPS на общий ноль - плохая идея? В какой-то момент вилку UPS в розетке перевернут и будут "неожиданые светошумовые эффекты". Или все-таки можно? Или лучше не рисковать - отсоединить ноль насоса от общей шины и поставить двухполусной 2-3 позиционній переключатель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2022 якшо задача тільки в насосі то я-б зробив ще простіще - біля насоса поставив розетку а на шнур насосу вілку, і відповідно би перетикав або в упс або в стаціонарну розетку. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 4 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2022 Я б робив так, як каже @standov, або комутував упс стаціонарно (якщо кілька споживачів), де нема ніяких вилок, які можна по-різному втикати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 4 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2022 7 часов назад, sigma_shig сказал: Или лучше не рисковать - отсоединить ноль насоса от общей шины и поставить двухполусной 2-3 позиционній переключатель? У меня все резервируемые потребители так подключены общий ноль точно плохая идея 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз