standov Опубліковано: 31 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2022 (змінено) Підкажіть, розглядаю міграцію на літієву систему, з інвертором все +- зрозуміло (voltronic king 2), питання по АКБ, розглядаю тільки варіант із вбудованою BMS і зараз в шорлісті два виробника, в планах 2 сборки по 2.4квч на 48в 1. pylontech 2. dyness перші трішки дорожчі (але не принципово) другі трошки дешевші (л-логіка). Відповідно питання: 1. Чи є між ними принципова різниця яка варта умовно 10% націнки? 2. Які неочевидні нюанси треба мати на увазі? 3. Чи можна їх міксувати (1 одного 2 другого)? 4. Чи є якась статисика по відмовам/надійності і ті 5. у pylontech є в продажу комплект кабелів в тч з rj45, чи підійде він на dyness? Чи там інша разпіновка? 6. загальне питання по обох - чи вертикальний монтаж є штатним? тобто на стіні коли лицьова панель дивиться в гору (в мануалах не знайшов про це нічого) 7. як називаються оці струмові роз'єми на морді в обох? думав може зробити шнурки сам але хз шо гуглити Змінено 31 жовтня 2022 користувачем standov 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 31 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2022 1 час назад, standov сказал: 1. pylontech 2. dyness Ви там хоч сам з собою не прбийтеся. Бо буде дуже смішно))) А саме через те що це одного роду батареї. Ну вміють китайці створювати вигляд вибору))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 31 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2022 1 час назад, standov сказал: . як називаються оці струмові роз'єми на морді в обох? думав може зробити шнурки сам але хз шо гуглити Купити мерседес, а колеса з жигуля ще хай походять 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 31 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2022 10 минут назад, Dalet сказал: Ви там хоч сам з собою не прбийтеся. Бо буде дуже смішно))) А саме через те що це одного роду батареї. Ну вміють китайці створювати вигляд вибору))) не зрозумів 9 минут назад, Dalet сказал: Купити мерседес, а колеса з жигуля ще хай походять знов не зрозумів ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 31 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2022 ааа мабуть зрозумів, тобто ото замість того шоб написати "1. немає" ото треба було стільки клавіатуру давіть, ну шож, по адежкє як то кажуть )) а чого ви думаєте шо в мене від жигулів? чи то якась тож проекція? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 8 часов назад, standov сказал: ото треба було стільки клавіатуру давіть, ну шож, по адежкє як то кажуть )) Моя клава, як хочу так і давлю! 8 часов назад, standov сказал: а чого ви думаєте шо в мене від жигулів? чи то якась тож проекція? Ну а як. Берететдорогі батареї а кабель єкономити зібралися. Навіщо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 Мої гроші, як хочу так і поводжуся! Де я хоч слово написав про економію? Вам не спадало на думку що є і інші причини? Починаючи від того що вже є дуже гарні кабелі і закінчуючи тим що рідні кабелі мають якусь довжину яка може і не підходити? Ви шось допомогти по суті питання можете? Дякую заздалегідь 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 51 минуту назад, standov сказал: Мої гроші, як хочу так і поводжуся! звісно , Ви маєте право, але ж ви може тоді будете самі і нести відповідальність за ваші дії, а не понесете його чуть шо по гарантії? 52 минуты назад, standov сказал: Починаючи від того що вже є дуже гарні кабелі і закінчуючи тим що рідні кабелі мають якусь довжину яка може і не підходити? Не спадало, бо оригінальні кабелі довлі круті по виконанню, і кращих ви не знайдете)))) А про довжину. Такі вам має теж спасити на думку момент, коли довжина не просто так 2м. І вона має велике значення в системах передачі енергії. 54 минуты назад, standov сказал: Ви шось допомогти по суті питання можете? Ні, не наймався. Я просто, виключно на клаву подавити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 11 часов назад, standov сказал: зрозуміло (voltronic king 2), питання по АКБ, розглядаю тільки варіант із вбудованою BMS і зараз в шорлісті два виробника, в планах 2 сборки по 2.4квч на 48в До речі, я повернуся до початку. Бо хочу дізнатися, на яку потужність навантаження ви розраховуєте від 2шт наприклад US2000C чи той B4850 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 1 час назад, Dalet сказал: звісно , Ви маєте право, але ж ви може тоді будете самі і нести відповідальність за ваші дії, а не понесете його чуть шо по гарантії Я купую не у вас і навіть не в Україні. ПС ви з усіма там високопарно розмовляєте чи я заслужив чимось? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 1 час назад, Dalet сказал: . І вона має велике значення в системах передачі енергії. Ого, це шось з серії підставок під акустичні кабелі? Це для мене щось нове, навчіть сейсей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 1 минуту назад, standov сказал: Ого, це шось з серії підставок під акустичні кабелі? Це для мене щось нове, навчіть сейсей Так це ж всім ввдома формула. Закон Ома зветься. Ні, не чули? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 4 минуты назад, standov сказал: Я купую не у вас і навіть не в Україні. ПС ви з усіма там високопарно розмовляєте чи я заслужив чимось? Та ні, ви не особливий зовсім) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 1 час назад, Dalet сказал: До речі, я повернуся до початку. Бо хочу дізнатися, на яку потужність навантаження ви розраховуєте від 2шт наприклад US2000C чи той B4850 ? Це якесь має значення? В мене зараз 4 свинця, невже там "робочий" струм більше? Потужність резервована до кіловатта Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 1 минуту назад, Dalet сказал: Так це ж всім ввдома формула. Закон Ома зветься. Ні, не чули? "Молодой человек"(с) З верогіднюстю 99% я фізику знаю краще за вас, зупиніться 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 1 минуту назад, standov сказал: Це якесь має значення? В мене зараз 4 свинця, невже там "робочий" струм більше? Потужність резервована до кіловатта Ну то ні, далі і продовжуаати нема сенсу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 1 минуту назад, standov сказал: "Молодой человек"(с) З верогіднюстю 99% я фізику знаю краще за вас, зупиніться Тоді самі порахуєте)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 Только что, Dalet сказал: Тоді самі порахуєте)) Шо порахую? Робочий струм та порівняю з паспортним?)) Та уж точно, і шо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 Только что, standov сказал: Шо порахую? Робочий струм та порівняю з паспортним?)) Та уж точно, і шо? Нащо ці питання, ви ж фізику на 99 знаєте краще, тому самі, самі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 (змінено) 3 минуты назад, Dalet сказал: Нащо ці питання, ви ж фізику на 99 знаєте краще, тому самі, самі Аххха, окей бан так бан (другий раз були вчитися як то працює )) Ту олд ту зис щит ПС блін а де?( Було-ж Змінено 1 листопада 2022 користувачем standov 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 (змінено) Фух, знайшов, почище стало. Упасі бог від таких продавців та такої допомоги, я міг жеж і вляпатися) Змінено 1 листопада 2022 користувачем standov 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 1 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 10 минут назад, standov сказал: Фух, знайшов, почище стало. Упасі бог від таких продавців та такої допомоги, я міг жеж і вляпатися) Навзаєм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 (змінено) 14 часов назад, standov сказал: як називаються оці струмові роз'єми на морді в обох? думав може зробити шнурки сам але хз шо гуглити Схоже що це називається powercon 32a. Є навіть у neutrik. Для історії. Дивно що вони використовуються на більших за 32 струмах. Upd не, не вони ( Змінено 1 листопада 2022 користувачем standov 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2022 За достовірність не ручаюсь, для історії распіновка комунікаційного кабеля на пилонтеч 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2022 (змінено) Рятування тонучих ото всьо... Трошки поковирявся в гуглю та ютюбі зі словником іспанської, зібрав якісь відповіді на свої питання, для історії 1. Чи є між ними принципова різниця яка варта умовно 10% націнки? Різниця в наступному: - у пілонтеча на око бмс та взагалі обвязка виглядає трошки більш фабричною, плати умовно більші та на smd у динеса якось зовсім кустарщина, але це за стопкадрами в ютюбі - у динеса, згідно з мануалом, в комплекті мають йти силові та інтерфейсний кабель. АЛЕ 2 продавці включили режим несознанкі "які такі кабелі", третій написав шо є. тобто або є різні комплектації або виймають ) У пілонтеча кабелів гарантовано нема (про це написано в мані), продають окремо - згідно з інформацією якогось дона іспанського, динес вміє поєднувтаи батареї різної ємності а пілонтеч мають бути однакові. Але я-б не довіряв цьому на 100%, більше я на таку інфу не натикався - обидві зібрані на паяних "м'яких" пакетах батарей, я чогось був впевненений шо там ячейки такі як на алішке на болтах - ніфіга. Пілонтеч в теорії свої ці пакети продає, але якось не дуже офіційно як мені здалося. Ці пакети мають тенденцію здуватися. - про умовні 10років скоріш за все триндьож в обох 2. Які неочевидні нюанси треба мати на увазі? кабелі на роз'ємах які важко купити, розводка інтерфейсного кабулю вище 3. Чи можна їх міксувати (1 одного 2 другого)? невідомо, скоріш за все ні 4. Чи є якась статисика по відмовам/надійності і ті ні, конструкція приблизно однакова але в пілонтеча трошки більш цивілізована/технологічна як на мене. натикався на досить фатальні історії шо на одного виробника шо на іншого, схоже всі історії про сильне завищення робочих струмів/перегрів 5. у pylontech є в продажу комплект кабелів в тч з rj45, чи підійде він на dyness? Чи там інша разпіновка? схоже шо підійде 6. загальне питання по обох - чи вертикальний монтаж є штатним? тобто на стіні коли лицьова панель дивиться в гору (в мануалах не знайшов про це нічого) так 7. як називаються оці струмові роз'єми на морді в обох? думав може зробити шнурки сам але хз шо гуглити на алішке шось типу "Energy Storage Connector", це похоже якийсь китайський винахід і на них ціна на алішке чомусь якась заоблачна в порівнянні із готовими кабелями того-ж пілонтеча Змінено 2 листопада 2022 користувачем standov 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз