Pentagon77 Опубліковано: 30 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2022 Собственно пока строюсь, решил посадить за "не дорого" заборчик из и туй. Жду Ваши комментарии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
гюго Опубліковано: 30 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2022 11 часов назад, Pentagon77 сказал: Собственно пока строюсь, решил посадить за "не дорого" заборчик из и туй. Жду Ваши комментарии. А что комментировать, посадил и посадил, ухаживай, пусть растут. Я посадил из туй и теперь жалею. Туи прихотливые до влаги, да и по болячкам менее устойчивы. Сейчас посадил бы из можжевельников, я их за лето поливал всего раза четыре или пять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 30 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2022 С можжевельников болячки переносятся. Я вот хочу грядки отгородить. Планирую что-то типа дерна посадить рядком. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 30 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2022 я б не сказала, що туї більш ніжні...так, води вони потребують більше, з хвороб мої хапнули щитівку...ялівці дуже полюбляють хватити іржу, яка потім переноситься на інші рослини і побороти її вкрай важко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pentagon77 Опубліковано: 31 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2022 В 30.10.2022 в 18:24, гюго сказал: А что комментировать, посадил и посадил, ухаживай, пусть растут. Я посадил из туй и теперь жалею. Туи прихотливые до влаги, да и по болячкам менее устойчивы. Сейчас посадил бы из можжевельников, я их за лето поливал всего раза четыре или пять. Брызгаю осенью и весной. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Pentagon77 Опубліковано: 31 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2022 В 30.10.2022 в 19:15, irina1969 сказал: я б не сказала, що туї більш ніжні...так, води вони потребують більше, з хвороб мої хапнули щитівку...ялівці дуже полюбляють хватити іржу, яка потім переноситься на інші рослини і побороти її вкрай важко Включал каплю на ночь - раз пять - шесть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз