harassmenko Опубліковано: 21 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2022 на ютуб-канале ProCvetok ведущая утверждает, что, обработав поздней осенью листву и траву в саду раствором карбамида, мы тем самым способствуем быстрому разложению растительности - и,таким образом, можно отказаться от порочной практики выжигания сухого прошлогоднего травостоя. Есть ли у кого-нибудь опыт подобных обработок - действительно ли, обработав в конце ноября некось в саду карбамидом, я весной получу чистый участок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2022 Цікаво, треба почитати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 21 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2022 тоже это видео видел. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
harassmenko Опубліковано: 21 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2022 36 минут назад, irina1969 сказал: Цікаво, треба почитати краще я сам перевiрю та отпишусь навеснi 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 21 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2023 И как? Я делал, потом еще бордосской прошелся. а потом еще и прочими фунгицидами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз