Torre-del-Litochky Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 Люди! Йде зима, от думаю собі купити пічку - 30 м будиночок - порадьте пічку на дровах і майстра , бюджет на пічку не дуже щоб обмежений, але раціональний, розпалюватися буде наразі 1 -2 рази на тиждень, а там ніхто не знає... ну і таку пічку, щоб блондинка сама могла вправитися) Майстер пічних справ має бути досвідчений і вдумливий. може хтось кого порекомендує. Броварський р-н. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 29 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2022 Буржуйку не хотите просто поставить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Torre-del-Litochky Опубліковано: 30 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 Я не знаю різницю, може й буржуйка. В мене будиночок з ремонтом, підвісна стеля, потрібно, щоб це все не постраждало) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2022 7 часов назад, Torre-del-Litochky сказал: Я не знаю різницю, може й буржуйка. В мене будиночок з ремонтом, підвісна стеля, потрібно, щоб це все не постраждало) С такими познаниями купите электрообогреватель.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вадим Мокров Опубліковано: 1 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2022 Посмотрите до 5 кВт, чугун или сталь с керамикой. Тяжелая печь дольше остается горячей. Стеклянная дверца добавит уюта в комнате. Китай брать крайне не желательно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Torre-del-Litochky Опубліковано: 1 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 жовтня 2022 дякую за корисно-приємні ( 5 квт і про дверцята) і навіть єхидні (про обігрівач) відповіді, шукаю наразі майстра перевіреного, щоб порадив, купити я куплю, коли світла не буде - краще все ж запастися пічкою. А нема так нема - буду шукати в кабаниках и на олх) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 7 часов назад, Torre-del-Litochky сказал: навіть єхидні (про обігрівач) У вас дымоход есть? Фундамент под печь есть? Какие вопросы, такие и ответы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 Вітаю. Коли вам рекомендують електричний нагрівач, не ображайтеся. Бо дійсно, витримати температурний режим електронагрівачем набагато простіше через використання термостатів, що приборкали обігрів заради комфорту. А от щодо обігріву вогнем, маю власний досвід. Вогонь - то стихія. І термостатом його важко утримати. На ваші 30м площі вам буде потрібно: дуже холодний будиночок, коли протяги свистять через вікна та двері та буржуйка, що більшість кпд викидає через димар. Тому не варто палити ліс. або ж взяти не надто потужну топку, по типу мого вибору, і зробити облицювання товстим шамотом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вадим Мокров Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 (змінено) В 02.10.2022 в 09:45, DimaF сказал: У вас дымоход есть? Фото 1 - дымоход был сделан за 2 дня неспешной работы Фундамент под печь есть? Фото 2 - фундамент под печь из 3 см мраморной плиты Змінено 3 жовтня 2022 користувачем Вадим Мокров Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2022 1 час назад, Вадим Мокров сказал: Фото 1 - дымоход был сделан за 2 дня неспешной работы Вы с кем разговариваете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
У_дачник Опубліковано: 15 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2022 В 29.09.2022 в 00:22, Torre-del-Litochky сказал: Люди! Йде зима, от думаю собі купити пічку - 30 м будиночок - порадьте пічку на дровах і майстра , бюджет на пічку не дуже щоб обмежений, але раціональний, розпалюватися буде наразі 1 -2 рази на тиждень, а там ніхто не знає... ну і таку пічку, щоб блондинка сама могла вправитися) Майстер пічних справ має бути досвідчений і вдумливий. може хтось кого порекомендує. Броварський р-н. Ну, в мене дерев'яний будиночок 30-35м2, непогано обігрівається невеликою чавунною буржуйкою габаритами ВШГ 50х30х40 десь.. Особливо, коли в комбінації з електричним, при нащих відключеннях...При -6 на вулиці і товщині стін 8мм (брус+блокхаус+вагонка) 30м2 прогрівалися до 24, приходилось вікна відкривати трохи. А от з майстрами по нинішніх часах була проблема в моїй глухомані, в результаті прийшлось вивчити матчастину і ставити димохід самлстійно. Ну й замовляти димохід із "сендвіч-труб - теж зараз марудна справа, строк виконання - 1.5-2 місяці й то не факт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз