Mykola87 Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 Доброго дня! Прошу вашої поради. По проєкту у мене іде екстурдований пінополістерол 10 см на газоблок, потім частина фасада під штукатурку (тут все більш менш зрозуміло), і вставки із термоясеню. Наскільки я розумію, це має бути планкен із зазорами, відповідно пінополістерол під ним буде «голенький». В мене є думка що пінополістерол бажано чимось закрити від атмосферного впливу плюс зменшення ризику горючості. Є варіант заштукатурити все, а вже поверх планкен, але тоді він буде виступати, чого хочу уникнути. Які можливі рішення у цьому випадку, може хтось зіштовхувався? Дуже дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 1 час назад, Mykola87 сказал: Наскільки я розумію, це має бути планкен із зазорам Ну, это совсем не обязательно... В продаже есть фасадные панели из термоясеня паз-гребень , например такие: доски из термоясеня 20х155 длина 1500-2400, 2700-3600 (мм) И, ваапще, можно применить фасадные доски из темососны - дешевле и долговечнее... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз