Andrew Sh. Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 Підкажіть, будь ласка, як реалізовується цегляна духовка в цегляній печі, яка ще називається "хлібна камера по білому"? Я знаходжу тільки проекти з ХК (хлібна камера) "по чорному", тобто, там де вогонь і дим проходить крізь цю ХК і запікати можна тільки після догорання. Або ще з металевими духовками. Але металеві не так приваблюють, як цегляні, мені здається, тепло від цегли м'якше і приємніше для готування ніж від металу. Піч 4*2,5. Чи можливо над шамотним ядром, над хайлом, з тієї ж самої шамотної цегли домурувати духовку? Типу так: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
янка Опубліковано: 19 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2022 В 09.09.2022 в 20:37, Andrew Sh. сказал: Чи можливо над шамотним ядром, над хайлом, з тієї ж самої шамотної цегли домурувати духовку? замонаешься греть. А таки нагревши не будет румянца на пирогах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз