Gons4eg Опубліковано: 8 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2022 Шукаю бітумну черепицю Kerabit, Katepal чи Акваізол Колір - графіт Потрібно також всі добори, ендові і т.п. Площа даху - 230 кв.м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 8 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2022 akbservis.dp.ua п.с. Керабит Квадро Балтика 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 10 часов назад, MAESTRO DNEPR сказал: akbservis.dp.ua п.с. Керабит Квадро Балтика +1, рекомендую! Брал у ребят порядка 500 м2 Керабит Квадро Балтика, софит/ливневую гамрат. Быстро, качественно и приятный ценник. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 11 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2022 Дякую, зв'яжуся з ними з понеділка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 11 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2022 Акваізол геть зовсім поганий варіант? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 11 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2022 22 минуты назад, Gons4eg сказал: Акваізол геть зовсім поганий варіант? я вибрав акваізол у 2015-2016 роках (колір малахіт). Нічого поганого сказати про виробника не можу :), підкладковий килим краще іншого виробника знайти (трошки тонкий як казав фахівець що дах робив), а ось сама черепиця і розжолобка (ендова) як на мене нормальна (модифікований бітум актуальний для нашого спекотного клімату, посипання теж нормальне тримається, колір не змінився за всі ці роки. У київській області навесні пориви вітру були 18-20 метрів за секунду, витримує не перший рік :), але це більше від якості монтажу залежить). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз