Buzios Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 (змінено) Планую купити садибу (земля+будинок на ній), з документами питань нема, все гаразд. За садибою город, який спускається до балки. Стандартно, як у селах. На кадастровій карті його, города, начебто, нема. З сусідів лише один приватизував подібний "свій" город 01.03 Для ведення особистого селянського господарства. У продавця садиби є "право користування" на город, але документів жодних нема. Є тільки згадка про це у документах на садибу: В моїх планах приватизувати цю ділянку (город). Питання: 1. чи переходить до мене право користування після купівлі "основної садиби"? Яким документом це засвідчується і де його брати/оформлювати? 2. якщо не переходить, то продавець так і залишиться користувачем? І тоді при приватизації городу треба його згода? 3. чи може продавець якось самостійно звернутися і позбавити себе права користування, щоб мені потім простіше приватизувати? Продавець переїжджає в іншу область і город йому тут не потрібен. Чи навпаки, хай краще притримає цю ділянку для мене? 4. і взагалі, як краще вчинити?😁 Змінено 21 серпня 2022 користувачем Buzios Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2022 12 часов назад, Buzios сказал: У продавця садиби є "право користування" на город, але документів жодних нема. Насколько я знаю в селах было так: Есть свой участок он ваш и все такое. Но если вам мало своего, то идете в сельсовет и просите выделить вам участок чисто под огородничество (на нем нельзя даже бочку или сарай ставить), и вам выдают во временное пользование участок до 50 соток вроде. Документов никаких не дают, запись в журнале сильрады максимум. Насчет приватизации всегда будут лазейки, сами знаете в какой стране живем)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз