Rustiks Опубліковано: 19 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2022 Собираюсь возвести стену из газобетона+фронтон+ крыша Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rustiks Опубліковано: 19 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2022 Плита не новая Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 19 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2022 Если поперек, то да, если вдоль, то сомневаюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 19 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2022 А чому у вас плита лежить на середній стінці? в неї зараз 3 опори, а повинно бути 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rustiks Опубліковано: 19 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2022 57 минут назад, shneider_vova сказал: А чому у вас плита лежить на середній стінці? в неї зараз 3 опори, а повинно бути 2 Плита по центру не опирается там зазор 5см, суть в том что половина плиты слева на фото лежит уже на кладке в толщину 40см, а вторая половинка 3.30м как пролёт (типа перемычка, соответственно у меня плита ПК), вот если я вдоль кладку возведу выдержит или нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rustiks Опубліковано: 19 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2022 2 часа назад, DimaF сказал: Если поперек, то да, если вдоль, то сомневаюсь. Да вот думаю что делать теперь, вопрос замучал этот. Как бы 50/50 что стена не треснет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 19 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2022 6 хвилин тому, Rustiks сказав: вот если я вдоль кладку возведу выдержит или нет? надо розуміти, яке навантаження буде, або як варіант посилити плиту. все інше ворожіння на кавовій гущі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 19 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2022 Вибачте, але не бачу тут зазора... Власна вага стінки з газобетона висотою 3 метра буде вже 50% від несучої здатності плити. А ще буде вага покрівлі, вага снігу і т.п. (дуже залежить від схеми покрівлі). тож я б собі не робив так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 24 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2022 А що заважає залити гарну перемичку? Щоб не гадати над плитою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rustiks Опубліковано: 28 жовтня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2022 В 24.08.2022 в 09:04, HumanKM сказал: А що заважає залити гарну перемичку? Щоб не гадати над плитою. Вы имеете ввиду поверх плиты залить перемычку ну где пролёт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kovalenko Опубліковано: 28 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2022 19.08.2022 в 19:14, Rustiks сказав: Плита по центру не опирается там зазор 5см, суть в том что половина плиты слева на фото лежит уже на кладке в толщину 40см, а вторая половинка 3.30м как пролёт (типа перемычка, соответственно у меня плита ПК), вот если я вдоль кладку возведу выдержит или нет? Навіть якщо по центру і є той зазор, все одно опирання не правильне. Можливо дійсно лити зверху гарно армовану перемичку щось на кшталт армопоясу, і по верху вже зводити стіну. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kovalenko Опубліковано: 28 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2022 Якби це просто перекриття з навантаженням там від легких перегородок, дивану, собаки і т.д, то мабудь можна було б забити на ті опирання, але зовнішня несуча стіна - я б все таки звернувся до компетентного спеціаліста. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rustiks Опубліковано: 4 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2022 В 28.10.2022 в 21:49, kovalenko сказал: Якби це просто перекриття з навантаженням там від легких перегородок, дивану, собаки і т.д, то мабудь можна було б забити на ті опирання, але зовнішня несуча стіна - я б все таки звернувся до компетентного спеціаліста. Спасибо за совет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз