andrey_ka Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2 години тому, V.K.L сказав: У меня несколько иной вариант, это все надо сделать на армопоясе. Я вообще хотел понять насколько вообще должен быть этот слой герметичный, я вот не верю что его можно сделать 100% герметичным. Робіть як задумали , у вас же там не сауна. Армопояс знаходиться внизу , вологе тепле повітря концентрується вверху. Я взагалі живу в будинку де пароізоляція відсутня в принципі , і нічого , жодного разу не було проблем з конденсатом. Головне це - забезпечити герметичність самого утеплення , щоб не було пустот , шпарин і тд.. Ну і належний теплоспротив в цілому (відсунути точку роси якомога далі від ПІ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Купив такий герметик, сохне довго, але трима дуже надійно. Він не дорогий порівняню. Або шукайте бутилкаучукову стрічку на олх Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
grafwinter Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня бутилкаучукова стрічка - це самоомана. Я б на вашому місці не ризикував. У мене стики ПІ склеєні на К2, але не дуже воно добре тримає, як на мене. Поверх все одно пройшовся DELTA MULTIBAND. До стіни є декілька варіантів, але я обрав delta-tixx, про що не шкодую. Дуже круто тримає. Скільки у вас погонних метрів стиків вийде? Що до цього питання: Да и как проверить вообще на наличие дырок мелких после строителей? - ЗРОБИТИ САМОМУ) Я будівельникам-шабашникам не вірю. Мені вони хотіли взагалі ПІ до стіні рейкою на забивні кріпити. Пішли за російським кораблем одразу. Ви утеплення робите раз і назавжди. Це не шпалери. То ж зробіть як треба, і живіть спокійно, знаючи, що з утеплювачем все гаразд і він в безпеці. Не дарма ж всі ці інструкції пишуться. Але, як вирішите для себе, так і зробите. Ніхто вас не осудить, крім вас самих. Ви ж для себе робите. Заміна утеплювача і переробка ПІ вийде дорожче за зроблене правильно зі старту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
grafwinter Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня В 28.02.2024 в 06:11, V.K.L сказал: У меня несколько иной вариант, это все надо сделать на армопоясе. Я вообще хотел понять насколько вообще должен быть этот слой герметичный, я вот не верю что его можно сделать 100% герметичным. Так вот если будут проколы мелкие дырочки как это скажется на утеплителе и в целом? Мое мнение чисто техническое, что если пропенить и прижать бруском то ни какой пар не пойдет сквозь эту преграду, а даже если он как то проникнет, то это настолько ничтожно что ни как не отразится на утеплении. И еще можно потом по пене пройти чемто жирным чтоб поры закрыть, типа она же пар пропускает. Ребят я не спорю я просто так думаю. Якщо периметр та стики будуть погано триматися, їх з часом відірве і буде вітер гуляти а з ним і пара. А дрібні дірочки можна і К2 заклеїти. Вона копійки коштує. Тільки не клейте стики на армований скотч, чи будь який інший загального призначення - все це швидко відстає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня Доречі бутилкаучукова тримає дуже міцно (приклеював пароізоляцію до армопояса) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня Цей гарно тримає, але сохне з тиждень ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз