standov Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 Колись давно життя звело мене з двома хлопцями, звело так тісно що обидва вже родичі. Починаючи із 2014-15 року хлопці займаються системною волонтерською допомогою сумській артилерії. Передісторію та деталі як це працює можна прочитати тут dou.ua/forums/topic/38501/. На даний час основні *клієнти*: 27-ма реактивна артилерійська бригада (РСЗВ «Ураган») 32-й реактивный артилерійський полк (РСЗВ «Ураган») 43-тя окрема артилерійська бригада («Піон») 45-та окрема артилерійська бригада 406-та окрема артилерійська бригада 55-та окремий полк зв’язку 3-та окрема бригада зв’язку та інші артилерійські підрозділи Також вже є підрозділи на "іномарках" (я сподіваюся що всі розуміють про що мова). Я розумію що зараз всі мають волонтерів в 1-2 крузі яких спонсують, яле можливо хтось ще не знайшов "свого", чи хоче фінансувати максимально ефективно з огляду ладакаліна/гривня. За хлопців ручаюся особисто, за необхідності долучаюся, тримаю в них "депозит на перемогу" та пропоную приєднуватися охочим. Всі витрати протоколюються та публікуються. Періодично пропонується віп-пакет - "написати побажання на БК" із фотозвітом. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 29 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2022 трошки новин та можливість купити кусочок хаймарсу Привіт від HIMARS: артилерія потребує допомоги (+ унікальний хаймарс-годинник на аукціоні) | DOU 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2022 Унікальний спосіб витратити гроші - підписати ескалібур ) Деталі тут dou.ua/forums/topic/40729/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Флаг Опубліковано: 12 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2022 (змінено) Сама по себе артиллерия это лишь часть войны. Путин пытался посадить всех в танки и бмп, за счет чего все без пехоты продули. Артиллерия тоже без пехоты сама по себе победить не может. "Богом войны" она была в первую и вторую мировую, когда пехоты не жалели. А велосипед за ново не изобретается. Нужны разумные пропорции Змінено 12 листопада 2022 користувачем Флаг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 2 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 На зараз волонтерська група оформлена офіційно як ГО (це дозволяє мати додаткові ступені свободи і відкриває шлях до додаткових джерел фіндопомоги). Хочу поділитися інформацією про останній проект, реалізація якого зайняла багато часу/грошей/сил але його потреба дуже нагальна Як працює МТО для ремонту армійської техніки — репортаж (speka.media) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз