ЯД Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня 23 години тому, ykrbud сказав: У мене ситуація така була, також тимчасове приєднання, подав на 15кВт, сказали не хватає потужністі, виставили рахунок 21тис грн, я оплатив, обленерго зробило проекти, встановило опору і на ній новий трансформатор від якого поки мене одного запитали, дізнався що далі...сказали за кВт після війни заплатити тільки потрібно, типу трансформатор за рахунок обленерго, все інше ( опора, кабелі, ізолятори, щитова і т.д) за мій рахунок ( тобто 21тис грн). По часу в кінці березня 2023 заяву з документами подав, в середині грудня вже світло було на ділянці, і ось ще в енергозбуту оформив договор на постачання. Поки результатом я задоволений, головне щоб за 1кВт там не було 10+ тис грн☹️☹️☹️ Ого, вам реально повезло. Хотел поднять потужности, тоже нет мощностей, но на новый трансформатор счёт на 1.1 млн грн.. а потом это отдать и заплатить за киловаты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ykrbud Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня (змінено) В 16.01.2024 в 23:01, ЯД сказал: Ого, вам реально повезло. Хотел поднять потужности, тоже нет мощностей, но на новый трансформатор счёт на 1.1 млн грн.. а потом это отдать и заплатить за киловаты Це що за трансформатор за 1.1млн грн? Я дивився на ціну такого як біля мене поставили, то такий трансформатор коштує близько 100тис грн на грудень 2023р Змінено 18 січня користувачем ykrbud Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня (змінено) 3 години тому, ykrbud сказав: Це що за трансформатор за 1.1млн грн? Я дивився на ціну такого як біля мене поставили, то такий трансформатор коштує близько 100тис грн на грудень 2023р А я знаю?) Я тут где-то в другой теме кидал скрин расчетов их. У меня нет лишнего ляма узнавать шо ж там они придумали. Но я не правильно написал, там не новый трансформатор, там модернизация того что есть Змінено 18 січня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tarasian666 Опубліковано: 7 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня (змінено) Поставили опору, протягнули сіп, встановили пластиковий ящик на лічильник, але ніякого заземлення не зробили, опора кінцева, та ще й ящик встановили на металевій конструкції яка відводить його вбік. Чи є сенс їх штурмувати щоб вони заземлили опору і ту конструкцію чи робити тільки своє заземлення і яке саме в такому випадку TT чи TN-C-S? Змінено 7 квітня користувачем tarasian666 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз