Eternal Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 (змінено) Фундамент в одном месте 18 см шириной, в некоторых местах доходит до 26 см... плюс в одном месте разорвало опалубку и пошло все волнами. Сверху фундамента тоже не ровно. Как и чем можно исправить, чтобы хоть визуально было ровно? PS за криворукость прошу не писать, после боя руками не машут. Ищу способ исправить а не критику читать. Спасибо Змінено 2 серпня 2022 користувачем Eternal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 23 минуты назад, Eternal сказал: Ищу способ исправить Зачем? Под забор, та что ему будет!? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Eternal Опубліковано: 2 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 8 минут назад, DimaF сказал: Зачем? Под забор, та что ему будет!? Я не спрашиваю будет ему что то или нет? То что фундамент простоит долго - я в этом уверенная. Вопрос стоит в эстетическом его виде. Мне его внешний вид не нравится и я хочу его сделать лучше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 2 хвилини тому, Eternal сказав: Мне его внешний вид не нравится и я хочу его сделать лучше. так що вам заважає виставити нормально опалубку і забетонувати заново, більш якісно, наприклад поверх існуючого фундаменту 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 5 минут назад, Eternal сказал: Я не спрашиваю будет ему что то или нет? То что фундамент простоит долго - я в этом уверенная. Вопрос стоит в эстетическом его виде. Мне его внешний вид не нравится и я хочу его сделать лучше. Раз такая умная, то возьмите переделайте) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Eternal Опубліковано: 2 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 1 минуту назад, Drosselbeere сказал: так що вам заважає виставити нормально опалубку і забетонувати заново, більш якісно, наприклад поверх існуючого фундаменту Я і запитала тут, тому що не знаю як поступити правильно. Про залити заново зверху думали - але чи буде воно триматися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Eternal Опубліковано: 2 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 3 минуты назад, DimaF сказал: Раз такая умная, то возьмите переделайте) Раз такой умный - лучше молчи и проходи мимо! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 11 хвилин тому, Eternal сказав: Про залити заново зверху думали - але чи буде воно триматися? зробити щось на шкалт рубахи в вигляді П + бетон повинен бути не нижче С16/20 (М250) з нормально укладкою. но саме головне вам потрібні ці танці з бубном якщо цей забор ви в кінці закриїте рослинністю і тд Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 4 минуты назад, Drosselbeere сказал: зробити щось на шкалт рубахи в вигляді П + бетон повинен бути не нижче С16/20 (М250) з нормально укладкою. но саме головне вам потрібні ці танці з бубном якщо цей забор ви в кінці закриїте рослинністю і тд если одевать в бетон, то я бы добавил обязвтельное армирование хотя бы сварной сеткой. ну и для эстетики (ровной поверхности) подвижность П4 (пока доедет будет П3). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 (змінено) 10 хвилин тому, Propeller сказав: если одевать в бетон, то я бы добавил обязвтельное армирование хотя бы сварной сеткой. армування аля сітка для кладки з арматурної проволоки, но це як би за замовчуванням, так само як і П4, а можливо краще і П5 на дрібній фракціі.... але головне питання чи потрібні всі ці танці, може просто шліфануть з верху, обробити додатково гідрофобом і забути Змінено 2 серпня 2022 користувачем Drosselbeere 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 (змінено) 6 минут назад, Drosselbeere сказал: армування аля сітка для кладки з арматурної проволоки, но це як би за замовчуванням, так само як і П4, а можливо краще і П5 на дрібній фракціі.... але головне питання чи потрібні всі ці танці, може просто шліфануть з верху, обробити додатково гідрофобом і забути если речь идет об эстетике (мне так не нравится!), то некоторые танцуют по полной. Змінено 2 серпня 2022 користувачем Propeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 21 минуту назад, Drosselbeere сказал: може просто шліфануть з верху, обробити додатково гідрофобом і забути Можно и так, но он у вас не только не вибрирован, но даже не трамбовался поэтому раковины и пустоты будут обязательно. С другой стороны даже брутально будет смотреться после шлифовки. Только просчитайте цену шлифовки и добавочной заливки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 Накройте цоколь крышками. Крышки должны быть шире цоколя на 5-6см(по 3см на сторону). Таким образом выравняете верх цоколя и не будете видеть разницу в ширине цоколя. Это самый дешёвый и простой способ. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Malchish Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 1 минуту назад, MAESTRO DNEPR сказал: Накройте цоколь крышками. Крышки должны быть шире цоколя на 5-6см(по 3см на сторону). Таким образом выравняете верх цоколя и не будете видеть разницу в ширине цоколя. Это самый дешёвый и простой способ. Бинго! Я бы так и сделал, причем крышки из профнастила можно сделать любой высоты - вплоть до земли с обоих сторон забора - и фундамент вообще видно не будет. Эстетично, и действительно самый дешевый и нетрудозатратный вариант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 (змінено) Років 6-7 назад зробили схожу косметику фундаменту забора. Матеріал Скрепа М500. Зараз є партія по 375 грн. за мішок 25 кг. Помилково зафасована в інші мішки. Рівняти можна від 5 до 50 мм. за один шар без армування. Можете навіть оглянути під Києвом, с. Богданівка. Змінено 2 серпня 2022 користувачем Tymalex 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 2 часа назад, Tymalex сказал: Років 6-7 назад зробили схожу косметику фундаменту забора. Матеріал Скрепа М500. Зараз є партія по 375 грн. за мішок 25 кг. Помилково зафасована в інші мішки. Рівняти можна від 5 до 50 мм. за один шар без армування. Можете навіть оглянути під Києвом, с. Богданівка. нашли только из-под сахара-тростника? материал дает усадку 0,8 мм на 1 мп через 28 дней или 8 мм на 10 мп. это при идеальной дозировке воды. если не дай Бог перебор - усадка увеличиватся радикально. поэтому его не рискуют применять для плоскостного ремонта. только для заполнения трещин, раковин и углублений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 39 минут назад, Propeller сказал: нашли только из-под сахара-тростника? материал дает усадку 0,8 мм на 1 мп через 28 дней или 8 мм на 10 мп. это при идеальной дозировке воды. если не дай Бог перебор - усадка увеличиватся радикально. поэтому его не рискуют применять для плоскостного ремонта. только для заполнения трещин, раковин и углублений. Поїхали разом подивимося. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 1 минуту назад, Tymalex сказал: Поїхали разом подивимося. 1. Ты мне показал цементную поверхность. Ну? Сказал мне, что это сделано твоим русским говном. И мне что? Верить тебе на слово? Мне верить тебе? Мне было бы стыдно предлагать клиенту поехать показать какую-то поверхность, где нанесен материал, который невозможно идентифицировать. Какой-то развод в стиле эпицентровкий продавца-консультанта. 2. Я тебе не рекомендую со мной встречаться. Ты будешь физически унижен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 15 минут назад, Propeller сказал: 1. Ты мне показал цементную поверхность. Ну? Сказал мне, что это сделано твоим русским говном. И мне что? Верить тебе на слово? Мне верить тебе? Мне было бы стыдно предлагать клиенту поехать показать какую-то поверхность, где нанесен материал, который невозможно идентифицировать. Какой-то развод в стиле эпицентровкий продавца-консультанта. 2. Я тебе не рекомендую со мной встречаться. Ты будешь физически унижен. 1. Там буде замовник, який все підтвердить. 2. Я готовий до зустрічі. Спробуй. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 10 минут назад, Tymalex сказал: 1. Там буде замовник, який все підтвердить. 2. Я готовий до зустрічі. Спробуй. 1. Адрес забора. 2. Считай, что я испугался и съехал. Мне пока закон не разрешает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 (змінено) 35 минут назад, Propeller сказал: 1. Адрес забора. 2. Считай, что я испугался и съехал. Мне пока закон не разрешает. 1. Адреса є, треба звонити замовнику. Місце я пам'ятаю. 2. Ну давай не будеш пробувати мене фізично принижувати. Просто подивимося. Змінено 2 серпня 2022 користувачем Tymalex Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 Парни, перейдите в вайбер... или что вы там юзаете. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 1 минуту назад, MAESTRO DNEPR сказал: Парни, перейдите в вайбер... или что вы там юзаете. Напишіть, що смішного я вище написав. Там є Ваш відгук. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Eternal Опубліковано: 3 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 Начали за мой забор - а закончили чужим и непонятными угрозами 🙄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tymalex Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 Не переймайтеся. Вибір рішення проблеми за Вами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз