gaset Опубліковано: 29 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2022 Добрий день! Тему ніде на форумі не знайшов. Тому створив нову. Таке питання до всіх. Хто як готується до цієї зими в плані опалення? У мене в домі газовий котел. Якогось універсального рішення не бачу. Є сусіди, які вкладають купу грошей у системи із сонячними панелями, акумуляторами, хтось генератори ставить. Але мені здається, що це як припарка для мертвого. Підкажіть, хто як готується? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 29 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2022 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gaset Опубліковано: 29 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 29 липня 2022 Дякую за посилання! Данну тему можна закрити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2022 15 годин тому, gaset сказав: Добрий день! Тему ніде на форумі не знайшов. Тому створив нову. Таке питання до всіх. Хто як готується до цієї зими в плані опалення? У мене в домі газовий котел. Якогось універсального рішення не бачу. Є сусіди, які вкладають купу грошей у системи із сонячними панелями, акумуляторами, хтось генератори ставить. Але мені здається, що це як припарка для мертвого. Підкажіть, хто як готується? ви взагалі наче й не шукали нічого... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз