Asot Опубліковано: 23 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2022 Продам мед з липи з домішками різнотрав'я.Дуже смачний ,ароматний ,ще рідкий ,темнуватого кольору!Пасікою займаюся виключно сам (хоббі). 1л 200грн Відправлю укр- нова почта . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2022 3 часа назад, Asot сказал: Продам мед з липи з домішками різнотрав'я.Дуже смачний ,ароматний ,ще рідкий ,темнуватого кольору! тоді вже краще написати різнотрав‘я з домішками липи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lyashik Опубліковано: 24 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2022 Доброго,а звідки мед? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 24 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 24 липня 2022 11 часов назад, Фрай сказал: різнотрав‘я з домішками липи. Мені ж краще знати з чого воно ,отой домішок різнотравя і спортив колір чистої липи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 24 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 24 липня 2022 2 часа назад, lyashik сказал: Доброго,а звідки мед? Вінницька обл ,живу майже біля лісу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 24 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2022 1 час назад, Asot сказал: Мені ж краще знати з чого воно ,отой домішок різнотравя і спортив колір чистої липи Без образ, це я вам навпаки тему підтримую. Сам вживаю лише липовий та акацієвий, але так важко їх купити, беру тільки з рук, бо все що з інету таке як у вас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 24 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 24 липня 2022 (змінено) 7 минут назад, Фрай сказал: лише липовий Чиста липа світла зеленкуватого відтінку ,на моему точку рідко коли можна саме чистісіньку взяти ,в цей час цвіте ще будяк ,який напевно і добавляе того темнуватого кольору ,але це мед ,цвіт якого не піддаеться жодних хім обробок з боку аграріїв тому ваш вибір правильний - липа та акація!!! Ось в 2019 фортануло взяти чисту Змінено 24 липня 2022 користувачем Asot 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 24 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 24 липня 2022 10 минут назад, Фрай сказал: бо все що з інету таке як у вас. Не маю права і ніколи не казав і не скажу ,що мое краще чим чуже ! За свое просто ручаюсь бо сам вживаю ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 24 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2022 Одного разу мені неймовірно пощастило взяти у монастирі «нечистий» мед, попередили, що поряд зацвів полин і тому мед з гірчинкою. шкодую, що мало взяв, так мені сподобався цей гіркий присмак! якщо у вас раптом такий є - відгукніться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 3 липня Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня Підніму давно забуту тему ,вчора почав відкачку меду - липа з різнотравям ,колір темнуватий такий ,як на перших фото оголошення .Відправлю фасовкою по 3л -ціна за 3л - 420грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз