Falwar Опубліковано: 12 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 12 квітня Перше меблювання після кухні - кімната сина. Ще чекаємо ліжка і потрібно замовити римські штори. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 12 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 12 квітня До речі, якщо хтось підкаже хорошого продавця римських штор, то буду вдячний. Поділіться також досвідом, які механізми і матеріали брати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: В середу в 09:23 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:23 В 12.04.2025 в 19:06, Falwar сказал: До речі, якщо хтось підкаже хорошого продавця римських штор, то буду вдячний. Поділіться також досвідом, які механізми і матеріали брати. Ось тема Валерії 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 12.04.2025 в 19:06, Falwar сказав: До речі, якщо хтось підкаже хорошого продавця римських штор, то буду вдячний. Поділіться також досвідом, які механізми і матеріали брати. Все що можу сказати що це дорого. Невеличка штора 150 на 170 см десь біля 140 баксів виходить. Якщо з матеріалу блек аут. Конструкцію потрібно робити мінімум на на 20 см за стіну від проєкту вікна, щоб світовий потік буб мінімальний скрізь боки, на південних вікнах це актуально. Далі це вже по бажанню . Змінено 13 годин тому користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз