k-master Опубліковано: 22 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2022 21 годину тому, uafisher сказав: Не розумію про ще ще говорити. СТАНДАРТ АФ передбачає роботу по 2 парам=4 жили. І нормальні свічі у ньому прекрасно так і працюють. Крапка. Почитай чим відрізняється mode-a від mode-b. У якому режимі працювати вирішує свіч (PSE), пристрій(PD) відповідно до стандарту зобов'язаний підтримувати обидва режима. Якщо не підтримує, то це не 802.3af сумісний пристрій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 Може з практики що підкажете... Ситуація така - у монтажній коробці , поряд з аккумулятором 12v7Аh проходять кабелі двох ай-пі камер. Проблеми можуть бути ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 50 минут назад, Privet сказал: Може з практики що підкажете... Ситуація така - у монтажній коробці , поряд з аккумулятором 12v7Аh проходять кабелі двох ай-пі камер. Проблеми можуть бути ? Ні не буде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 2 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2022 (змінено) Хочемо на вулиці підвісити дві купольні камери спостереження Hikvision DS-2CD2185FWD-IS Звісно, кріплення камер через діелектрик. Блок живлення у герметичному, пластиковому боксі. Монтажний короб нам простіше зробити з двох швелерів 12. Такий монтаж має право на життя ?! Може, щось порадите... *** Картинка дещо схематично, - усе більш компактно. Змінено 2 серпня 2022 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 3 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 я к видеонаблюдению не имею никакого отношения, но... блок питания и тем более, аккумулятор я бы размещал в теплом помещении. Хотя если это эпопея все того же забора, то у Вас его там нет, наверное. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 3 часа назад, sly сказал: блок питания и тем более, аккумулятор я бы размещал в теплом помещении. Я, теж, - не дуже у темі. Тому, не розумію - чи робоча ця схема з аккумулятором знадвору ? Бачив на фото, що роблять поряд з камерами монтажні короби - не впевнений, але цілком вірогідно , що саме там сховане автономне забезпечення камер живленням. *** Характеристики акумулятора. Мінімальна температура, при якій можна використовувати-40° С, максимальна 50-60° С. ohrana.ua/uk/install/akb/kkumulyator-12v-7-hch.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 В 02.08.2022 в 17:13, Privet сказал: Хочемо на вулиці підвісити дві купольні камери спостереження Hikvision DS-2CD2185FWD-IS У цих камер є слот під карту microSD. От же, напевно, якщо у мережі пропаде електроенергія, перестане працювати видеорегистратор, але камери будуть забезпечені автономним живленням , то вони продовжать деякий час писати на карту microSD. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 Відеорегістратор ми теж хочемо поставити знадвору - від камер до нього близько 35 метрів. Хочемо його поставити у окремому металевому боксі - поряд або інтегровано з щитом обліку електроенергії. Якщо усе це тягнути у приміщення - це вже 100 метрів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 8 часов назад, sly сказал: я к видеонаблюдению не имею никакого отношения, но... блок питания и тем более, аккумулятор я бы размещал в теплом помещении. Хотя если это эпопея все того же забора, то у Вас его там нет, наверное. Після того як один з підрядників вирішив зекономити і повісити на дерево звичайний безперебійний блок живлення в металевому боксі вважаю такий варіант як на малюнку цілком прийнятним В акумулятора зимою буде меньше ємність, а от якщо таки заллє водою тоді ой На рахунок реєстратора-там жорсткий диск, йому зимою може стати погано. Перевірено працює в приміщенні без опалення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 (змінено) 8 часов назад, unreal1975 сказал: вважаю такий варіант як на малюнку цілком прийнятним Гаразд. Завтра даю команду щодо виготовлення цієї конструкції. Згодом, після встановлення, покажу, що воно вийшло. А якщо ми вирішимо щось там змінити - наприклад нас не влаштує подібна схема живлення, то, зараз , при прокладці кабелів , якого перетину кабель закласти на живлення 12 вольт для двох камер - 35 метрів ? 8 часов назад, unreal1975 сказал: заллє водою тоді ой Води там не буде. 8 часов назад, unreal1975 сказал: реєстратора-там жорсткий диск, Ми можемо місце розташування реєстратора утеплити . Цього буде достатньо щоб він сам себе зігрівав до робочої температури ? Практика є ? У крайньому випадку можна кинути туди електричний килимок для підігріву . *** Змінено 4 серпня 2022 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 11 минут назад, Privet сказал: А якщо ми вирішимо щось там змінити - наприклад нас не влаштує подібна схема живлення, то, зараз , при прокладці кабелів , якого перетину кабель закласти на живлення 12 вольт для двох камер - 35 метрів ? 2х0.75, 2х1 (у вас же якось буде туди зараз 220 заходити, ото його й можна використати) або ще один комп'ютерний кабель Практика є ? -> ні, реєстратори завжди розміщували в приміщеннях, не підкажу тут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 3 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2022 2 минуты назад, unreal1975 сказал: 2х0.75, 2х1 Я міркував, що для 12 вольт на 35 метрів потрібно більший перетин кабелю... На камерах написано споживання - 0,75 А. 9 W. 2 камери - це 18 W. *** Згідно цієї таблиці - за для живлення користувача 20 Вт. на відстані 20 метрів потрібен кабель не менш ніж 2,9 мм.кв. *** От же, для двох камер - на відстані 35 метрів - 4,5 мм.кв. ? Чи може, я чогось не розумію ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 4 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2022 9 часов назад, Privet сказал: Я міркував, що для 12 вольт на 35 метрів потрібно більший перетин кабелю... На камерах написано споживання - 0,75 А. 9 W. 2 камери - це 18 W. *** Згідно цієї таблиці - за для живлення користувача 20 Вт. на відстані 20 метрів потрібен кабель не менш ніж 2,9 мм.кв. *** От же, для двох камер - на відстані 35 метрів - 4,5 мм.кв. ? Чи може, я чогось не розумію ? Там підсвітка 30м, не зрозуміло звідки там 9W. Але якщо заложите товстіший звичайно буде краще. А чого не хочете зробити РОЕ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 4 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2022 2 часа назад, unreal1975 сказал: Там підсвітка 30м, не зрозуміло звідки там 9W. Hikvision DS-2CD2185FWD-IS Power Supply12 VDC ± 25%, 6.2 W, PoE(802.3af, 36 V to 57 V,class 3), 9 W www.hikvision.com/en/products/IP-Products/Network-Cameras/Pro-Series-EasyIP-/DS-2CD2185FWD-I-S-/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 4 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2022 1 час назад, Privet сказал: Hikvision DS-2CD2185FWD-IS Power Supply12 VDC ± 25%, 6.2 W, PoE(802.3af, 36 V to 57 V,class 3), 9 W www.hikvision.com/en/products/IP-Products/Network-Cameras/Pro-Series-EasyIP-/DS-2CD2185FWD-I-S-/ У вас перший варіант 12 VDC ± 25%, 6.2 W На 2 камери матимете ампер (основний струм це струм підсвітки) сама камера споживає небагато. Якщо там і впаде якийсь вольт, у вас просто підсвітка буде світити трохи менш яскраво. А якщо врахувати що ДБЖ зазвичай накручені на 13.5-14В то це взагалі некритично Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 4 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2022 19 годин тому, Privet сказав: Згідно цієї таблиці - за для живлення користувача 20 Вт. на відстані 20 метрів потрібен кабель не менш ніж 2,9 мм.кв. Ця таблиця для споживачів, для яких падіння напруги на дроті є критичним. Камері +-2 В ні на що не впливають, бо всередині всеодно є бак конвертери, які перетворюють вхідну напругу в ще нижчу. Мало того, ви спокійно можете подавати 15 В, з яких 3 впаде на дроті, а решта прийде на камеру. Навіть якщо всі 15 прийдуть на камеру, то вона всеодно буде працювати справно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 4 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2022 6 годин тому, unreal1975 сказав: Якщо там і впаде якийсь вольт, у вас просто підсвітка буде світити трохи менш яскраво. Швидше за все що не буде, бо там є драйвер світлодіодів, який і так понижає напругу. Просто на кількасот міліампер виросте струм по вищій напрузі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 4 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2022 (змінено) 1 час назад, volomoto сказал: Мало того, ви спокійно можете подавати 15 В, з яких 3 впаде на дроті, а решта прийде на камеру. Навіть якщо всі 15 прийдуть на камеру, то вона всеодно буде працювати справно. Я колись так і зробив, але виявилось, що якщо вимкнути 220, з БЖ на камеру йшло не 15 а 12, доходило 8 і камера не працювала. Але зараз є різні лайфхаки від китайців (тут хтось вже пропонував) В БЖ перетворювач 12-24В, а на камерах стабілізатори на 12. Такий собі доморощений POE Змінено 4 серпня 2022 користувачем unreal1975 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2022 (змінено) В 04.08.2022 в 11:22, unreal1975 сказал: А чого не хочете зробити РОЕ? Ми до кожної з камер будемо тягнути кабель виту пару. Робити це будемо через вже заздалегідь прокладені комунікації - пластикові водопровідні труби. Разом з цими кабелями , хочемо одночасно прокласти про всяк випадок окремий кабель для живлення від акумулятора (блока живлення). То я так і не зрозумів - якого перетину кабелю буде достатньо для живлення двох камер 12 вольт ? Змінено 6 серпня 2022 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 6 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2022 2 часа назад, Privet сказал: Ми до кожної з камер будемо тягнути кабель виту пару. Робити це будемо через вже заздалегідь прокладені комунікації - пластикові водопровідні труби. Разом з цими кабелями , хочемо одночасно прокласти про всяк випадок окремий кабель для живлення від акумулятора (блока живлення). То я так і не зрозумів - якого перетину кабелю буде достатньо для живлення двох камер 12 вольт ? Моя думка не змінна. НЕ підійде 2х0.5. Все що більше підійде. Якщо у вас є якийсь під електрику- використовуйте те що є в наявності Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2022 Хлопці вже майже закінчили усе там варити, гнути, красити та свердлити. Монументально виходить , я вам скажу...😁 Хочу їх ще спантеличити - поставити задачу туди ще кудись кріплення для прожекторів вліпити. Ось це як виглядає на місцевості. Може, у когось слушна думка є - як його грамотно зробити ? Камери будуть десь на висоті 3,5 метрів. Скільки прожекторів та куди вони повинні бути повернуті ?! Місце людяне - одна з центральних вулиць. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2022 (змінено) Поки що у мене подібне уявлення щодо напрямку світла та камер спостереження. Не знаю , - наскільки воно хибне. На ділянці будуть ще інші камери, та декілька прожекторів. Дещо схематично. Змінено 7 серпня 2022 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2022 Щодо встановлення кріплень для прожекторів, то у мене такий варіант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 12 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2022 Вже тиждень лежить у такому стані - не має жодної конструктивної думку щодо того - куди там вліпити два прожектора .... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 13 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2022 15 часов назад, Privet сказал: Вже тиждень лежить у такому стані - не має жодної конструктивної думку щодо того - куди там вліпити два прожектора .... Зробіть окрему стойку поряд для прожекторів? Загальні рекомендації - сучасні камери мають гарну світлочутливість, тож потужні прожектори не потрібні Прожектори не повинні світити в напрямку камер, бо будуть бліки на склі куполів (наприклад камери повісити вище) якось так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз