Фрай Опубліковано: 30 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2022 (змінено) В теме про войну наш форумчанин пишет с фронта: Цитата Юрий Киев Всю цю тутешню кипучу енергію да в корисну справу... Позавчора замкомвзвода, який виконує обов'язки командира взводу, евакуйовував хлопця з відірваною кистю руки, роздробленою ногою і пошкодженим оком на розбитій Жигулі 9 бо іншої машини просто немає. На передку іншої машини немає у взводу. Людина мотається по позиціям на хламі кожного дня і нікому нема діла. Пікапи... Буси...Хамери...900 авто для дніпровського тро... А тро київське ось так воює. Форумчани, порохоботы, зеленоботи і самі розумні - можете допомогти підрозділу і купити щось людське, чи краще далі з'ясовувати між собою відношення? Коллеги, неужели мы все вместе не сможем собрать на какой-нибудь транспорт? а слабо на деле доказать, что цель у нас одна, общая - победа над врагом? Кто-то может взяться за сбор денег, а тачку найдем сообща. Змінено 30 червня 2022 користувачем Фрай 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 30 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2022 Хтоиз авторитетних форумчан може створити спільну банку в моно? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 30 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2022 Ну, давайте.Долучусь👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2022 вилучення авто у військовий час в нас відсутнє? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2022 Щось не чутно в такий темах, як ламають списи фанати Зе і По. Номер картки вже є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2022 (змінено) 3 часа назад, ozor сказал: Щось не чутно в такий темах, як ламають списи фанати Зе і По. Номер картки вже є? такі запити дуже швидко вирішуються, якщо інформація нормально подана, ініціатор відомий і має довіру і одразу організовує процес, від збору до купівлі, ремонту і доставки в частину. А тут один клеймить всіх дописувачів, інший бере на слабо. Ви ділите людей теж не зрозуміло навіщо. На адекватний збір відгукнусь. Змінено 1 липня 2022 користувачем loader Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2022 (змінено) 3 часа назад, loader сказал: На адекватний збір відгукнусь. Не надо искать причины своего нежелания, не проще ли самому адекватно взять и организовать сбор и покупку? Цитата: Юрий Киев писал: Форумчани, порохоботы, зеленоботи і самі розумні - можете допомогти підрозділу і купити щось людське, чи краще далі з'ясовувати між собою відношення? Я на себя взять не могу, у вас инициативы нет, время идёт, а батальон в котором находится Юрий Киев в горячем месте. Есть еще вариант, шепните Порошенко или еще кому, может у кого-то знакомые волонтеры по машинам специализируются. (Мои в основном продуктами занимаются) Змінено 1 липня 2022 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 2 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2022 Так номер карти є? Тут і не такі суми збирали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 2 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2022 Дайте лучше на Харьков ПВО. нас тут ракеты уже задолбали! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 2 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2022 А який взагалі прайс за норм пікап типу л200 з пробігом 200+? Хтось знає? 2000-2010? Бо те, що я бачу на європейських ліз. аукціонах якось дисонує з тими цінами, що мені називали хлопці і дівчата волонтери в черзі на Шегинях. Там праворульки переважно, та все ж. На Ріа - космос, як на мене, напевно попит формує ціну) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dot Опубліковано: 3 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2022 То як там з номером карти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 липня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2022 Шановні колеги! я беру участь у допомозі там де маю довіру, десь і сам маю відношення до організації, але тут по різним обставинам не маю змоги займатися ще й цим питанням, тим більше збирати кошти на свою картку. Мав надію, що хтось з форумчан хто не має обмежень візьме на себе і відкриє благодійну картку, а я також якось прийму участь. Бо в мене зараз друзі там на передку і також багато питань. Зверніть увагу у чому іноді доводиться готувати їжу звичайно, що це все можна вирішити, а от транспорт для підрозділу коли комбат мудак не просте питання. Слабо когось збентежило? То може самому на себе взяти і тоді не буде недовіри. Ні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз