ANDRULIK Опубліковано: 14 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2022 Доброго здоров'я, допоможіть вибрати бо вагаюсь між двома профілями Salamander Streamline76 Siegenia Titan TAF (пакет 4CIGDSol-14A-4-14A-4Low ) та Veka Termo SL 70, Siegenia TAF, (пакет 4i-14Ar-4shlif-14ar-4i II). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 14 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2022 Пропозиції практично рівноцінні. В першій склопакет має кращі сонцезахисні характеристики і ширший на 6 мм профіль має невеличку перевагу по теплоізоляції. Але однозначної переваги перша пропозиція немає. Треба порівнювати виробників. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ANDRULIK Опубліковано: 14 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2022 глассо і канталь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ANDRULIK Опубліковано: 14 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 14 червня 2022 1 час назад, Алік сказал: Пропозиції практично рівноцінні. В першій склопакет має кращі сонцезахисні характеристики і ширший на 6 мм профіль має невеличку перевагу по теплоізоляції. Але однозначної переваги перша пропозиція немає. Треба порівнювати виробників. А аналоги є у Rehau? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 14 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2022 4 години тому, ANDRULIK сказав: глассо і канталь І виробники, наскільки мені відомо, однаково добросовісні. 3 години тому, ANDRULIK сказав: А аналоги є у Rehau? Рехау Євро70 і Рехау Брільянт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Олександр Михайлюк Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 Wds 7 і 8 серія 0673230028 Наберіть пораджу добре Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яло Опубліковано: 3 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2022 В 14.06.2022 в 10:34, Алік сказал: В першій склопакет має кращі сонцезахисні характеристики і ширший на 6 мм профіль має невеличку перевагу по теплоізоляції. Насправді - ні. опір теплопровідності у Саламандер = 0,77м2С/Ват. Такий самий, як і у більшості профілів 70-ї серії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 3 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2022 2 години тому, Яло сказав: Такий самий, як і у більшості профілів 70-ї серії Цілком згідний, хоча різницю все ж таки можна знайти десь на рівні тисячних, практичної навіть мінімальної переваги це не дає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яло Опубліковано: 3 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2022 2 часа назад, Алік сказал: Цілком згідний, хоча різницю все ж таки можна знайти десь на рівні тисячних, практичної навіть мінімальної переваги це не дає. У КВЕ 70 - 0,78м2С/Ват Так шо - різниця таки є, але не на користь Саламандру... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 6 липня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2022 Різницю в одну десяту може забезпечити одна тисячна при округлюванні. Тобто теж не надто вагома перевага. ІМХО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2023 Хочу поменять штульповые двери, что посоветуете? Имею ввиду профиль Веко, Саламандер, Рехаю сильно хаю и даром не хочу. А шо? и еще советуют не ставить штульп, а делать глухое. Проем шириной почти 1500мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 18 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2023 Ну, навіть не знаю, що Вам порадити. Штульп більш функційний, але не всі виробники в нього вміють. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2023 Так, але чомусь Саламандра стала дорожче за Веко і на штульп ніхто не дає гарантію. Розумію чому, у самого не одні вже двері помінялись, але хоч і за 9 років лише раз штульп відкрив все одно боюсь ставити глуху шириною 90 см. 1 час назад, Алік сказал: Штульп більш функційний, але не всі виробники в нього вміють. Та про це взнаєш лише після встановлення або після якогось терміну експлуатації. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 19 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2023 Напевно тому, що весь Саламандер імпортний, а Века частково екструдується в Україні. Але знову за рибу гроші :), Вам же потрібен готовий виріб, а не скількісь-там метрів профілю. Хтось має цей профіль порізати, заармувати, встановити фурнітуру і заповнення. А у випадку штульпових дверей армування і фурнітура мають значення більше, ніж ПВХ профіль. Звичайно, профільні системи мають свої особливості і найкращими ІМХО є старі відомі європейські бренди, але радив би шукати виробника, а не профіль. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 19 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2023 Так, мені потрібен готовий виріб, але ж питання з якого профілю шукати? от на рехау обпікався неодноразово починаючи з 90-х то і дарма більш не хочу, а що века? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 20 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2023 (змінено) Ну, профільну систему я би радив ту, що в мене в підпису вказана... тому лишається алюміній. Не буде проблем з температурними деформаціями. З заповненням типу Маско виглядатиме подібно до Хьормана, але буде значно дешевше. Змінено 20 травня 2023 користувачем Алік Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 24 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2023 В 17.05.2023 в 21:31, Фрай сказал: Хочу поменять штульповые двери, что посоветуете? Имею ввиду профиль Веко, Саламандер, Рехаю сильно хаю и даром не хочу. В 18.05.2023 в 10:37, Фрай сказал: Так, але чомусь Саламандра стала дорожче за Веко По Саламандер могу подсказать, там где я знаю. А в какую цену "Века"вам предложили? Ну,так Саламандер - там вся немецкая фурнитура и по моему гарантия 5лет.(SIEGENIA TITAN AF) а на фото - это особенная Саламандра ).. И еще вопрос - вам нужна качественная дверь или не дорогая? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 1 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2023 В 03.07.2022 в 12:57, Яло сказал: Насправді - ні. опір теплопровідності у Саламандер = 0,77м2С/Ват. Такий самий, як і у більшості профілів 70-ї серії Обратив на ваше пiдозрiле зрiвняня по теплопровiдностi на Саламандер. Так от, запросив по пакету Саламандер з усiма характеристиками. Salamander Streamline 76, 5kom obly Rám: Rám okenný 68 mm Farba výrobku: Biela obojstranne Typ zasklenia: CLIMATOP XN 4-14-4-14-4 U=0,6 (trojsklo) (A1,A2) Rámik SWISSPACER(A1,A2) CLIMATOP XN 6-12-4-12-6 U=0,6 (trojsklo) (B1) Rámik SWISSPACER(A1,A2,B1) Kovanie: SIEGENIA TITAN AF Це може в наших(Саламандра в Украiнi) така телопровiднiсть на вiкнах(0,77), а у Европейських така (0,6-0,70) З переводом по новiй системi з деяким уточненям; "Благодаря своей вариативности новая система Salamander greenEvolution flex = 0,70 (W/m2K) предлагает множество вариантов. Заказчик может выбрать 5 или 6-камерную систему и два или три уплотнения. С армированием створок 2,5 мм сталью можно реализовать окна высотой до 2,6 м." "Новый профиль Salamander greenEvolution Box = 0,65 (W/m2K) имеет стильный угловой дизайн, напоминающий алюминиевое окно. Большим преимуществом 7-камерной створки является также максимально возможное остекление 56 мм. Такая комбинация позволяет добиться отличных звуко - и теплоизоляционных свойств." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 1 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2023 7 годин тому, volkoff сказав: запросив по пакету Саламандер з усiма характеристиками І що Ви маєте на увазі під словосполученням "пакет Саламандер"? Саламандер - це виробник профільних систем з яких виготовляються такі елементи вікна, як рама, стулка, імпост і ще деякі додаткові елементи. Виробник відомий і добросовісний, без сумнівів. Має у своїй виробничій лінійці декілька систем, які умовно групуються по камерності і монтажній ширині. Відповідно, система має свої характеристики по теплопровідності (або опору теплопередачі - це зворотня їй характеристика). Переважно, якщо не застосовуються додаткові термомодулі, теплотехнічні характеристики профільних систем однієї або близької монтажної ширини нічим кардинально не відрізняються, про що і було вище написано. Також важливим елементом вікна є склопакет, але він не має жодного відношенні ні до Саламандер, ні до любої іншої системи. Але саме він грає головну роль у визначенні теплотехнічних характеристик вікна. Одиницею виміру теплопровідності є Вт/(м·К). Якщо Ви помітили, вище застосовується Вт/м2К, тобто має значення площа. І левову частку площі вікна займає склопакет. Ви купляєте не окремо профіль і не окремо склопакет, Вам потрібен готовий виріб певних розмірів і для кожного окремого виробу рахується приведене значення опору теплопередачі. Можливо Ви хотіли взнати характеристики вікна, яке купуєте, але у вище викладеному Вами тексті бачу лише набір маркетингових кліше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яло Опубліковано: 1 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2023 9 часов назад, volkoff сказал: Обратив на ваше пiдозрiле зрiвняня по теплопровiдностi на Саламандер. Так от, запросив по пакету Саламандер з усiма характеристиками. Salamander Streamline 76, 5kom obly Rám: Rám okenný 68 mm Farba výrobku: Biela obojstranne Typ zasklenia: CLIMATOP XN 4-14-4-14-4 U=0,6 (trojsklo) (A1,A2) Rámik SWISSPACER(A1,A2) CLIMATOP XN 6-12-4-12-6 U=0,6 (trojsklo) (B1) Rámik SWISSPACER(A1,A2,B1) Kovanie: SIEGENIA TITAN AF Це може в наших(Саламандра в Украiнi) така телопровiднiсть на вiкнах(0,77), а у Европейських така (0,6-0,70) А вас не засмучує, що річ йде про різні одиниці виміру? W/m2K і м2С/Вт І до чого тут теплоопір склопакета? Та ще й такого холодного? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexRengen Опубліковано: 3 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2023 (змінено) В 14.06.2022 в 10:01, ANDRULIK сказал: Доброго здоров'я, допоможіть вибрати бо вагаюсь між двома профілями Salamander Streamline76 Siegenia Titan TAF (пакет 4CIGDSol-14A-4-14A-4Low ) та Veka Termo SL 70, Siegenia TAF, (пакет 4i-14Ar-4shlif-14ar-4i II). Советую Саламандр с мультифункциональным напылением. Ставим в новые котеджи. Зимой тепло, конденсата нет, а летом солнце не шкварит через окно, и в доме прохладно без кондиционера. Если надо, могу предоставить свою скидку, договор заключаете напрямую с производителем. Змінено 3 липня 2023 користувачем AlexRengen 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яло Опубліковано: 4 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2023 (змінено) В 03.07.2023 в 11:39, AlexRengen сказал: Советую Саламандр с мультифункциональным напылением. Ставим в новые котеджи. Зимой тепло, конденсата нет, а летом солнце не шкварит через окно, и в доме прохладно без кондиционера. Если надо, могу предоставить свою скидку, договор заключаете напрямую с производителем. Так от що означає: "Нативна реклама"! 😂 Змінено 4 липня 2023 користувачем Яло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexRengen Опубліковано: 4 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2023 2 часа назад, Яло сказал: Так що означає: "Нативна реклама"! 😂 Мда, выглядит как реклама. Я застройщик, я не продаю окна. Просто хотел помочь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 5 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2023 В 20.05.2023 в 00:04, Фрай сказал: от на рехау обпікався неодноразово починаючи з 90-х то і дарма більш не хочу Чим саме не сподобались? Я поставив теж рех генео весною,зараз задоволений ,побачим ,як зимою буде .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Яло Опубліковано: 6 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2023 12 часов назад, Asot сказал: Чим саме не сподобались? Я поставив теж рех генео весною,зараз задоволений ,побачим ,як зимою буде .. Біда у тому, що коли у людей проблеми з вікнами - вони бідкаються на профіль цього вікна. Але ж профіль - то не вікно. І проблема може бути, як у самому виробникові вікна, так і в якості монтажу. А винуватий профіль.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз