el_bregg Опубліковано: 9 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2022 Сегодня открыл яму и увидел что сосед в мое отсутствие сделал "улучшения" себе в моем колодце. Интересует что то за черненькое устройство возле переходника и для чего оно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2022 13 хвилин тому, el_bregg сказав: черненькое устройство возле переходника и для чего оно таємничій пристрій схожий на шаровий кран. призначений для перекриття трубопроводу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
el_bregg Опубліковано: 9 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 9 червня 2022 5 минут назад, outdoor24 сказал: таємничій пристрій схожий на шаровий кран. призначений для перекриття трубопроводу. Дякую. Я теж так подумав але здивував вибір, через пару років (а може і раніше) його з нашою водою не зрушиш. В меня шаровий кран у хаті за зиму так забився тим лайном у воді що я не зміг його провернути. Довелось міняти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2022 так а хіба інший шаровий кран тільки з червоним важелем, то не ваш? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
el_bregg Опубліковано: 9 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 9 червня 2022 21 минуту назад, outdoor24 сказал: так а хіба інший шаровий кран тільки з червоним важелем, то не ваш? Мій. Коли ставили недогледів. Але там в ямі е ще один, чугуніевий. )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 13 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2022 В 09.06.2022 в 15:21, el_bregg сказал: Мій. Коли ставили недогледів. Але там в ямі е ще один, чугуніевий. )) С соседом трубы покрасить неспромоглись, или "и так сойдёт" ?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз