NBB Опубліковано: 30 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2022 отделить спальню от гардеробной стенка 3,8 на 3 м с дверью вопрос такой обьязательно ли листы гк с двух сторон? так как там где будет шкаф и полки с другой стороны мне гк не сильно надо, а цена меняется существенно спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2022 30.05.2022 в 19:28, NBB сказав: отделить спальню от гардеробной стенка 3,8 на 3 м с дверью вопрос такой обьязательно ли листы гк с двух сторон? так как там где будет шкаф и полки с другой стороны мне гк не сильно надо, а цена меняется существенно спасибо звукоізоляції не потрібно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 2 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2022 21 минуту назад, МаТраС сказал: звукоізоляції не потрібно? ну в гардеробній я думаю не особливо шумно) В 30.05.2022 в 19:28, NBB сказал: вопрос такой обьязательно ли листы гк с двух сторон? Я як "неспеціаліст" для себе в такій ситуації би не обшивав, єдине профілі взяти поміцніше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2022 20 хвилин тому, Maryan_bhfz сказав: ну в гардеробній я думаю не особливо шумно) Я як "неспеціаліст" для себе в такій ситуації би не обшивав, єдине профілі взяти поміцніше. а в спальні поспати спокійно,Юколи жінка в гардеробній шорхаєть не хочеться?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 4 червня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 2022 (змінено) В 02.06.2022 в 15:58, МаТраС сказал: звукоізоляції не потрібно? ні це перегородка між спальнею та гардеробом Змінено 4 червня 2022 користувачем NBB Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2022 1 хвилину тому, NBB сказав: ні це перегородка між спальнею та гардеробом ну то вважайте,що її немає тоді) я може по собі сужу,але дуже не люлю ,як в коридорі хтош шорхається по утрам,бо чутко сплю і буває хреново засипаю, тому в мене з цим ділом капітально... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз