Offroad Опубліковано: 26 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2022 Є гараж, стрічковий фундамент, зверху руберойд і стіни з газобетону. Всередині вже є бетонна підлога по грунту (гідроізоляція знизу і від стін плівкою 150 мкм). В майбутньому зовнішні стіни планую обшивати металопрофілем. Ззовні зараз буду підсипати землю і до 10 см нижнього ряду газобетону виявиться засипаним. Як краще гідроізолювати це місце? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 26 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2022 Я бы разрезал вдоль ЭППС и этими полосками, на клей-пену, с имитировал бы цоколь... хорошо проклеил бы все стыки... сверху покрыл бы двухкомпонентным церезитом CR-66... на века. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 26 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 26 травня 2022 На скільки закопувати в землю? Чим клеїти стики? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 26 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2022 3 минуты назад, Offroad сказал: На скільки закопувати в землю? Чим клеїти стики? Я б завёл сантимов 10-15 на бетон, этого достаточно... пена-клей SOUDABOND EASY GUN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 26 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2022 9 годин тому, Offroad сказав: Є гараж, стрічковий фундамент, зверху руберойд і стіни з газобетону. Всередині вже є бетонна підлога по грунту (гідроізоляція знизу і від стін плівкою 150 мкм). В майбутньому зовнішні стіни планую обшивати металопрофілем. Ззовні зараз буду підсипати землю і до 10 см нижнього ряду газобетону виявиться засипаним. Як краще гідроізолювати це місце? В схожі ситуації робив так: 1. Спочатку наносив гідроізоляцію sr-65 , і на ГБ і на бетон. По принципу , як армують фасад. 2. Клеїв ЕППС на цементний клей суцільним шаром. Стики ЕППС мали четверті , але додатково герметизував їх каучуковим герметиком. 3. Зверху ЕППС накрив металевим капельником 4. 4. Бруківку підводив під капельник. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 26 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2022 (змінено) 12 часов назад, Offroad сказал: Є гараж, стрічковий фундамент, зверху руберойд і стіни з газобетону. Всередині вже є бетонна підлога по грунту (гідроізоляція знизу і від стін плівкою 150 мкм). В майбутньому зовнішні стіни планую обшивати металопрофілем. Ззовні зараз буду підсипати землю і до 10 см нижнього ряду газобетону виявиться засипаним. Як краще гідроізолювати це місце? У вас наружная плоскость стены гаража в одной плоскости с вертикальной плоскостью фундаментом или фундамент делает ступеньку? Змінено 26 травня 2022 користувачем Propeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 27 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 27 травня 2022 Рівно в площині Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 27 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2022 (змінено) Тогда вам достаточно сделать такой вариант и уйти от обмазок. Шипованная мембрана кладется шипами к стене и крепиться к ней механически. Одновременно она сіграет роль отмостки, отводя водичку от фундамента. Шипы сделают "вентзазор" между мембраной и стеной. На рисунке : черное - шипованная, коричневое - обрешетка, синее - сайдинг. Змінено 27 травня 2022 користувачем Propeller 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз