NBB Опубліковано: 1 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 травня 2022 подскажите на сколько дороже смесью делать чем бетоном? была договоренность уже с Мастерком, даже щебень завез, но сейчас по той бригаде неопределенность и собственно ищу кто бы сделал чистовой пол, трубы ТП сделал сейчас покрывал от прямых солнечных лучей и заливка такой этап что сделать надо, а там уже смотреть дальше что к чему может кто посерейте бригаду? спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 2 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 2 травня 2022 кто занимается посоветуйте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svit UA Опубліковано: 2 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2022 Смесью конечно будет дороже, насколько не знаю, но думаю что не критично. В таком случае можно и самому залить стяжку, например смесью Полимин СЦ-5, у меня скоро тоже будет такая ситуация, буду сам делать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 2 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 2 травня 2022 ну как сказать..больше чем в 2 раза Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NBB Опубліковано: 2 травня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 2 травня 2022 (змінено) а что скажете по полусухой стяжке? Змінено 2 травня 2022 користувачем NBB Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2022 4 часа назад, Svit UA сказал: Смесью конечно будет дороже, насколько не знаю, но думаю что не критично. В таком случае можно и самому залить стяжку, например смесью Полимин СЦ-5, у меня скоро тоже будет такая ситуация, буду сам делать. Это практически тот же песок из кучи и цемент из мешка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 2 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2022 Але вже змішаний і не треба бетономішалка, щоб змішувати самому. Просто додай води . І розмішай, ага. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз