Propeller Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 3 минуты назад, tansss сказал: Цукор!? Це лише початок. Поки що в Европі не бачили смаженого вовка. Є дуже велика вірогідність що москалі їм яйця в двері ще засунуть зі своїм газом та сільгосппродукцією. Поэтому таки сахар. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 24 хвилини тому, US7IGN сказав: що саме? www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/ATAG/2022/729294/EPRS_ATA(2022)729294_EN.pdf але рівень впливу «considerable» не тягне на яйця в дверях Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 50 хвилин тому, мастерок сказав: Я писал по дороге в аэропорт,уже 10 дней как нахожусь дома.Месяц поработал в Канаде,семья вся находится там. Скажу более,вообще больше не планирую работать в Украине,гораздо интереснее отработать 600 часов в Канаде и потом сидеть на пособии дома. Хех, був у Канаді - писав українською, приїхав в Україну - і пішло поїхало. Правду кажуть справжні українці живуть не в Україні а в Канаді Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 23 квітня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 15 минут назад, Дощ сказал: Правду кажуть справжні українці живуть не в Україні а в Канаді А не подскажите, что то забылось...чья эта фраза..."Родина. Сегодня Родина там хде задница в тепле." (с) ?????????? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 От така в мене дурна культура,відповідаю людям на тій мові якою питають.До речі,я був в Манітобі,мені давали підручники з англійської мови 60-70 років ,до того часу практично вся провінція розмовляла українською мовою і тількі но починала вчити англійську.В тім регіоні де я був 90 відсотків фермерів мають українські прізвища,самий заможний має прізвище Герега. 3 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 1 час назад, Humanite сказал: Враховуючи падіння виробництва в ЕС, скорочення робочих місць, очікуваною гіперінфляцією Еврозони в першу чергу будуть звільняти і в останню чергу брати на роботу тих, хто не є місцевим. Чтоб они сели на социал. Вы, похоже, не отдаете себе отчет в том, чем ЕС отличается от Украины. Здесь в любом случае не будешь голодать или жить под мостом, если работы нет. Цитата До того ж, почнуться пошуки винних в негараздах і з дуже великою вірогідністю призначать винними переселенців останньої хвилі. Тобто тих, хто приїхав з України. Не надейтесь Даже Папа Римский констатировал, что к беженцам из Украины отношение значительно лучше. Просто потому, что менталитет значительно ближе, чем у мусульман. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 1 час назад, MaksymS сказал: Навпаки. В першу чергу звільнятимуть місцевих, бо вони дорого обходяться роботодавцю. А нелегальний українець коштує значно дешевше, а працює краще. Там сейчас все украинцы легальные с правом на работу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 43 хвилини тому, OlaR сказав: Здесь в любом случае не будешь голодать или жить под мостом, если работы нет. Не все так однозначно. А хто буде за тебе сплачувати аренду, якщо твоя квартира в Маріку зрівняна з землею? 43 хвилини тому, OlaR сказав: Там сейчас все украинцы легальные с правом на работу... Чудово. І вони більш мотивовані, тому що їм є що втрачати і вони розуміють навіщо їм там працювати. Тому залишити українця економічно вигідніше, ніж звільнити, бо від нього "вихлоп" більший. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 19 минут назад, MaksymS сказал: Не все так однозначно. А хто буде за тебе сплачувати аренду, якщо твоя квартира в Маріку зрівняна з землею? Еще раз. Там не Украина. Даже, если потерял работу, ты не будешь голодать или жить под мостом. Я понимаю, что в это трудно поверить. Но это так. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 Аааааааа, я вас не правильно зрозумів. Я думав що ТУТ не дадуть жити під мостом. А ви про там - тоді погоджуюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2022 7 часов назад, OlaR сказал: Еще раз. Там не Украина. Даже, если потерял работу, ты не будешь голодать или жить под мостом. Я понимаю, что в это трудно поверить. Но это так. головна проблема пересічної людини, що вона чомусь впевнена в тому, що все завжди буде так як є... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 24 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2022 Солонин хорошо подаёт обстановку на фронте, в отличие от Арестовича: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2022 (змінено) 13 годин тому, US7IGN сказав: вкажіть мені хоч одну людину, яка закінчила гарно ) Христос Воскрес! ) Змінено 24 квітня 2022 користувачем vadimv 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2022 12 годин тому, Дощ сказав: Теоретично Україна буде передовою військовою базою країн НАТО Це теоретично. А практично такою базою вже є Польща. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2022 Только что, Kirill_Dnepr сказал: И в Румынии. У Польши и Румынии выход к морю есть. А у нас где они базу построят, опять из сип панелей в оккупированном Очакове? я думаю в Криму 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2022 1 минуту назад, Kirill_Dnepr сказал: Оптимистично 👏 я реаліст. коли вони ще зможуть таке робити? та ще й чужими руками? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 24 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2022 1 час назад, US7IGN сказал: головна проблема пересічної людини, що вона чомусь впевнена в тому, що все завжди буде так як є... Більше того, вона вірить, що буде краще ... Я розумію, що більшись організаторів бізнесу у рожевих мріях бачать купу людей, які вимушені працювати за тарілку супа. Причому працювати кваліфіковано, відповідатьно та по 12 годин на добу ... Ці пророцтва йдуть періодично з 2008 року. Все не можуть забути 90-ті ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2022 краще? як може бути краще, коли кожний день ти наближаєшся до смерті? буде по-іншому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 24 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2022 9 минут назад, US7IGN сказал: краще? як може бути краще, коли кожний день ти наближаєшся до смерті? буде по-іншому. Зазвичай людину цікавить не кінцевий пункт, а комфортність шляху до нього 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2022 1 минуту назад, Kirill_Dnepr сказал: Фантастическа, но позитивная 😉 Мне нравится. Если бы кто то смог попросить русских мирно без уничтожения вернуть Крым, я бы и не уезжал никуда. Мой идеальный мир, разрушенный в 2014м был бы восстановлен колись ти не міг уявити та повірити що кацапи зроблять те, що вони зробили у 2014. потім у 2022. так само ти не віриш, що вони втратять більше, ніж загарбали у 2014 та зараз. це нормально. не вірити. атеїзм був гарною довготривалою отрутою, але всі мають шанс одужати. кожному віддасться по вірі його. і ти сам обираєш у що тобі вірити і що ти хочеш отримати. може я старий дурень, але до сіх пір працювало ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирида Опубліковано: 2 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2022 (змінено) Поки до "строительства", звертається громада села Колонщина та навколишніх: Для запуска комиссии по оценке разрушений очень нужен человек, с дипломом и сертификатом (что бы сделать заключение) по одному из 4х вариантов: - експерт з обстеження будівель і споруд; - інженер-проєктувальник із кваліфікаційним рівнем “провідний” або “I категорія”, який має кваліфікаційний сертифікат за спеціалізацією “інженерно-будівельне проєктування у частині забезпечення механічного опору та стійкості”; - експерт будівельний із кваліфікаційним рівнем “провідний” або “I категорія”, який має кваліфікаційний сертифікат за спеціалізацією “експертиза проєктної документації у частині забезпечення механічного опору та стійкості”; - інженер-консультант (будівництво) із кваліфікаційним рівнем “провідний” або “I категорія. Готовы обсудить платную основу этих услуг. Пишите в личку. Змінено 2 травня 2022 користувачем Ирида Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 2 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2022 Посмотрите, может у них есть свободные люди. https://www.google.com.ua/search?q=будівельна+експертиза+київ&newwindow=1&sxsrf=ALiCzsYXOeAKK7on8357hv8NkwbLlSbehQ%3A1651502899294&source=hp&ei=M-9vYrnUDruI9u8PgMeSiAs&iflsig=AJiK0e8AAAAAYm_9QxJmld7FRJzZVV-TIk91NWYAbSAG&oq=будівельна+екс&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYATIFCAAQgAQyBQgAEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyBQgAEMsBMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjoHCCMQ6gIQJzoNCC4QxwEQrwEQ6gIQJzoHCC4Q6gIQJzoECCMQJzoICAAQgAQQsQM6CwguEIAEELEDEIMBOgsIABCABBCxAxCDAToLCC4QgAQQsQMQ1AI6DgguEIAEELEDEIMBENQCOggILhCABBCxAzoLCC4QgAQQxwEQrwE6CAguEIAEENQCOggILhDUAhDLAVDNKljhb2DUlQFoAXAAeACAAXOIAfwKkgEDNi44mAEAoAEBsAEK&sclient=gws-wiz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 5 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2022 24.04.2022 в 00:36, OlaR сказав: Еще раз. Там не Украина. Даже, если потерял работу, ты не будешь голодать или жить под мостом. Я понимаю, что в это трудно поверить. Но это так. Звісно що там не Україна, і тому в першу чергу влада дбає про тих, хто сплачує податки, розбудовує СВОЮ країну, а не українці, які приїхали виключно сісти на соціал та вимагати для себе "гідного відношення", бо вони біженці з України на бентлі та ренжах. Я часто спілкуюсь з німцями, італійцями, британцями, фіннами... Більшість вже не в захваті від біженців з України. Пройшла ейфорія. Кажуть що сирійці та афганці більш благодарні за те, що їм надають прихисток в розвинених країнах. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 5 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2022 17 хвилин тому, Humanite сказав: Звісно що там не Україна, і тому в першу чергу влада дбає про тих, хто сплачує податки, розбудовує СВОЮ країну, а не українці, які приїхали виключно сісти на соціал та вимагати для себе "гідного відношення", бо вони біженці з України на бентлі та ренжах. Я часто спілкуюсь з німцями, італійцями, британцями, фіннами... Більшість вже не в захваті від біженців з України. Пройшла ейфорія. Кажуть що сирійці та афганці більш благодарні за те, що їм надають прихисток в розвинених країнах. То Вас скоро поженуть сцяними тряпками на родіну? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 5 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2022 Просто хтось хто виїхав раніше не може пережити, що хтось ще приїхав пізніше. Не треба перейматися. І це пройде. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз