Gardenia Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 Я на пенсии намерена в Украину навсегда переехать. Хотя в Германии привыкла тоже...Но это же всё равно не дома. 🙄Может, в возрасте 25-30 лет переехав и прожив потом в заграницах всю жизнь, такие мысли и не возникают, но я в 40+ переехала. Не-не, дома лучше. Разве что в очень южную деревеньку у моря в Европе. Но далековато до Украины. Вжик тудым, вжик сюдым, как из Германии в Украину бюджетно не получится...ещё и в пожилом возрасте. Да и не каждый организм на старости лет привыкнет жить среди гор и большого водоёма зимой, я это знаю, как оно. Летом классно, а зимой не-не . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 40 хвилин тому, Kirill_Dnepr сказав: Жаль, я с женой уже огородик засадил, карточшечку, огурчики в грунт, кабачки, дайкон, горох. Участок не продался перед войной, вот и пригодилась земелька. Не знаю нафига мне этот спорт, но вот какое-то удовлетворения наступило после этого мероприятия. Еще и дождь пошел ночью. Ви порахували вартість поїздок на ту земельку? Я якось рахував бувшому тестю вартість поїздок від ЮМЗ під Новомосковськ де робітникам юмза давали задарма землю. Через два роки попустило. Але тоді паливо в порівнянні з сьогоднішніми цінами коштувало набагато менше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 13 хвилин тому, Gardenia сказав: Я на пенсии намерена в Украину навсегда переехать. Хотя в Германии привыкла тоже...Но это же всё равно не дома. Ну то зараз саме час здійнити мрію. Україна чекає! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 4 хвилини тому, Kirill_Dnepr сказав: Ракетный удар, прежде всего несет за собой психологический эффект. Судячи з ударів по Дніпру, ефект не зовсім психологічний, бо зникає паливо на заправних станціях. Гатять по інфраструктурі вибірково. Дуже точково. 3 хвилини тому, Kirill_Dnepr сказав: Пешком 100 метров. А так да, огороды на рогах как в 90-х, когда были бесплатные автобусы уже не проканают. Я просто хорошо помню этот период времени, с бабушкой и дедушкой ехздил на элеткричке и на автобусе на огороды в разных концах: победа, сурско-литовское, у меня с тех пор стойкая аллергия на эти места. А еще дежурства ночью, чтобы урожай не выкопали. Жесть. Наразі можна переробити старе прислів"я: - оптиміст саджає травку на присадиній ділянці - песиміс картоплю - реаліст нічого не садить, бо все одно розбомблять. 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 (змінено) 42 хвилини тому, Humanite сказав: Наразі можна переробити старе прислів"я: - оптиміст саджає травку на присадиній ділянці - песиміс картоплю - реаліст нічого не садить, бо все одно розбомблять. - оптиміст будує флетхаус з панорамними вікнами і басейном - песиміст будує бункер із залізними віконницями і пічкою - реаліст нічого не будує, бо все одно розбомблять. Змінено 12 квітня 2022 користувачем vadimv 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 23 минуты назад, Kirill_Dnepr сказал: А так да, огороды на рогах как в 90-х, когда были бесплатные автобусы уже не проканают. Я просто хорошо помню этот период времени, с бабушкой и дедушкой ехздил на элеткричке и на автобусе на огороды в разных концах: победа, сурско-литовское, у меня с тех пор стойкая аллергия на эти места. А еще дежурства ночью, чтобы урожай не выкопали. Жесть. а для мешканця найвеличнішої країни світу то була мрія... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gardenia Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 27 минут назад, Humanite сказал: Ну то зараз саме час здійнити мрію. Україна чекає! А что не так? Я и сейчас дома в Украине. И всегда часто здесь дома. У каждого свои мечты. )) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kipa192 Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 Когда начинать покупку кирпича ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 7 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: Топливо везде точечно прикончили. На всем пути Днепр - ЗУ - топливо есть только на некоторых заправках, очереди, выключенные табло. Даже фуры дизель пульс заправляют и дорогие машины не брезнуют авиасом. Такое, если дать возможность рынку выравняться, уже бы привезли, только стоить будет дороже. а в 2014 кожне падло не оминало вказати що треба було кацапів з Донецька/Луганська голими руками гнати... щось зараз бажаючих навіть зі зброєю небагато... чекаю коли самі сміливі києвляни нарешті повернуться щоб запитати як воно, мисливською рушницею багато ракет збив, чи хоча б одного орка вполював... 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 33 минуты назад, kipa192 сказал: Когда начинать покупку кирпича ? Вообще-то можно уже. Пока еще есть по старой цене Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kipa192 Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 Цена на гиперпрессованый у нас 6грн . Это уже обновлённая . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 Може по гуманітарці дешевше буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 40% багатоповерхівок у Маріуполі повністю зруйновані, це близько 2 млн квадратних метрів. У них проживали 84 тисячі людей. Необхідно 2,3 млрд доларів аби побудувати таку кількість житла та створити там хоча б базові умови для проживання Джерело: маріупольська міська рада А ось і фронт робіт лише в одному місті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 6 минут назад, MaksymS сказал: А ось і фронт робіт лише в одному місті і будуть ті люди жити щасливо, дивлячись на море, бо робити там більше нічого буде... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 Сталь на Азовсталі сама себе не виплавить і завод не відбудується сам по собі. Тому робота буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 6 минут назад, US7IGN сказал: і будуть ті люди жити щасливо, дивлячись на море, бо робити там більше нічого буде... я бы сначала туда заслал хороших урбанистов. чтобы сделать новый во всех смыслах город. но, думаю, уже эти ребята работают. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 4 минуты назад, MaksymS сказал: Сталь на Азовсталі сама себе не виплавить і завод не відбудується сам по собі. Тому робота буде. ваш шанувальник неодноразово вказував що треба забути про те що було. нова реальність та нова економіка буде. кума з фіндепу неназваної ренатівської контори сказала що по всьому розваленому фіксують збитки та будуть звільняти людей... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 54 хвилини тому, Propeller сказав: но, думаю, уже эти ребята работают Ооо, эти своего не упустят. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 50 хвилин тому, US7IGN сказав: нова реальність та нова економіка буде. Звідки? РЛА нічого іншого не вміє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 Только что, MaksymS сказал: Звідки? РЛА нічого іншого не вміє. а він має якійсь вплив на світову економіку? я навіть не знаю які в нього реальні активи та де вони... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 А що, світовій економіці не потрібен дешевий метал? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 4 минуты назад, MaksymS сказал: А що, світовій економіці не потрібен дешевий метал? а хто сказав що буде дешевий газ чи кокс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 А щось вказує на те, що Ахметов не знайде там де завжди знаходив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 5 минут назад, MaksymS сказал: А щось вказує на те, що Ахметов не знайде там де завжди знаходив? якби я знав де він знаходить, то я певно тут би не флудив, а займався більш цікавими речами зовсім в іншій частині світу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 12 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2022 «Ми маємо зруйнованих 22 висотних житлових будинки. Лише 2 не підлягають відновленню. Це 9-поверхові. І 243 приватні будинки, які також зазнали фактично майже сто відсотків руйнації або відсоток руйнації такий, що їх просто потрібно демонтувати», – повідомив міський голова Бучі Дісталося приватному сектору нормально так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз