МаТраС Опубліковано: 13 липня Поділитись Опубліковано: 13 липня 7 годин тому, Ihor Chumak сказав: А де там завалив? Дрон стабілізувався і направився за човном. І, боюся, фінал там не веселий... сам факт попадання рибьохою) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 13 липня Поділитись Опубліковано: 13 липня 16 годин тому, МаТраС сказав: сам факт попадання рибьохою) От якби ті риби самі з води вистрибували та дрони хапали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 18 липня Поділитись Опубліковано: 18 липня В 12.07.2024 в 10:33, ШуRik сказал: Від перестановки додатків сума не змінюється. З відключеннями світла по 12 один на добу, місячний обсяг споживання електроенергії залишився на тому ж рівні. Фізично так не може статись. Звідки фігня? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 18 липня Поділитись Опубліковано: 18 липня 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 18 липня Поділитись Опубліковано: 18 липня Я понял почему у нас есть проебы в армии. У нас нет ВЖОПУ. Срочно надо Указ Президента. И в каждом подразделении завести ВЖОПУ. Сейчас приезжают из ГШ всякие полковники-генералы совковые моих лет и мучают комбригов, комбатов отчётами в 4х экз. Я знаю. Надо один ВЖОПУ на всю бригаду. И все.(с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 липня Поділитись Опубліковано: 20 липня Учебка ,це завжди весело) деякі просто талановиті повзуни Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня Щось Трамп не відпускає мене)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня 10 минут назад, irina1969 сказал: Щось Трамп не відпускає мене)) IMG_0484.MP4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 липня Поділитись Опубліковано: 21 липня 47 хвилин тому, Canton сказав: IMG_0484.MP4 Все, я більше не буду)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 31 липня Поділитись Опубліковано: 31 липня В 18.07.2024 в 08:23, OlaR сказал: Фізично так не може статись. Звідки фігня? У платіжках за світло. У кіловатах те саме вийшло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня Відносини із підлеглими завжди вибудовую на принципі… «Стався до людей так, як хочеш, щоби вони ставились до тебе». Старе правило, якому навчили ще у минулому сторіччі. Воно працює. Відсотків на девʼяносто. Бо є ще одне залізне правило, «Куди солдата не цілуй. Скрізь дупа». (C) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня (змінено) 2 години тому, Canton сказав: «Стався до людей так, як хочеш, щоби вони ставились до тебе». Мф.7:12 2 години тому, Canton сказав: «Куди солдата не цілуй. Скрізь дупа» Не скрізь, а тільки там, де є "солдати" - в армії, тюрмі, школі, etc Змінено 1 серпня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня 10 хвилин тому, vadimv сказав: Мф.7:12 Не скрізь, а тільки там, де є "солдати" - в армії, тюрмі, школі, etc 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 серпня Поділитись Опубліковано: 1 серпня 20 хвилин тому, US7IGN сказав: ВЛК у ТЦК Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 серпня Поділитись Опубліковано: 4 серпня Самоіронія 200 левел 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 5 серпня Поділитись Опубліковано: 5 серпня (змінено) В 31.07.2024 в 15:12, ШуRik сказал: У платіжках за світло. У кіловатах те саме вийшло Кондиціонер є? Порівнюєте з попереднім роком? Змінено 5 серпня користувачем OlaR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 5 серпня Поділитись Опубліковано: 5 серпня 31.07.2024 в 15:12, ШуRik сказав: У платіжках за світло. У кіловатах те саме вийшло А могло бути і більше(( бо коли давали світло у мене починалась зарядка акумів і це при тому що є СЕС...кондей працював тільки в одній кімнаті, центральний не вмикали ( це щоб 2 рази не вставати) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 8 серпня Поділитись Опубліковано: 8 серпня «Ракеты полетели… ой, это в нашу сторону…»🤣 IMG_8189.MP4 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 серпня Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 455255480_1019539106538257_2578586446406880083_n.mp4 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 0-04-05-0cebd77458635671b6ff8e799adf4054e38315a3d36b573d1042b7b361f75c4b_ff5c90627a197d17.mp4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 серпня Поділитись Опубліковано: 21 серпня 😅 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 серпня Поділитись Опубліковано: 23 серпня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 27 серпня Поділитись Опубліковано: 27 серпня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 серпня Поділитись Опубліковано: 27 серпня 4 часа назад, irina1969 сказал: Архивный кадр... Татаро-чеченская война 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз