Evgenich Опубліковано: 13 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2023 signal-2023-09-08-22-10-30-104.mp4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 13 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2023 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 13 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2023 - Вот тут возле окопчика мы поставим растяжечку...мы ж не звери, дадим пид...ру последний шанс... А вот в окопчик мы поставим вот эту МОНочку! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 14 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 26 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2023 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2023 (змінено) 2 часа назад, Dealer сказал: доповнення вже було - весь екіпаж складався з польських негрів Змінено 26 вересня 2023 користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 11 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2023 Гуру всея дамбассии, πидер регианалов, наконец-то высказался! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Электрон3 Опубліковано: 12 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2023 В 13.09.2023 в 16:17, Dealer сказал: Причёски одинаковые Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 20 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 жовтня 2023 ВІДСИДІВ? Вчи дітей! Новий ТРЕНД у російських ШКОЛАХ 😁 [Пародія] 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2023 4565.mp4 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2023 (змінено) не зовсім провійну , але кавер-відповідь Слєпакова Шаману Змінено 14 листопада 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2023 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2023 (змінено) щось зовсім не та херня вставилась. сорі Змінено 18 листопада 2023 користувачем МаТраС 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2023 такого краха бабка с отряда путіна не испітівала никогда))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 24 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2023 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 30 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2023 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 Стомлений солдат повертається з Бахмута у потязі до Львова. Всі місця зайняті, лише в одному купе сидять кацапка, навпроти неї на сидінні собачка, поряд чоловік, трохи теж кацап. - Тьотю, дозвольте мені сісти! - Ви, всє очєнь грубиє! Ви что, не відітє, тут сідіт моя собачка! - Но тьотю, я дуже втомився, я воював три місяці на фронті, я хочу сісти! - Ви, украінци, не только очень груби! Ви ещьо і надоєдліви! - Тьотю! Я також люблю собак, у мене вдома їх аж дві. Давайте я сяду и потримаю вашу собачку на руках! - Ви солдафони, не только очєнь груби и надоєдліви! Ви просто заєбалі нас уже!! Після таких слів солдат бере собачку, кидає у вікно і сідає. Тьотя втрачає мову і непритомніє… Сидівший весь час мовчки поряд чоловік видає: Знаєте, чоловіче, ви зараз вчинили як @удак! Я зовсім не поділяю її погляди, її відношення до українців, але ви зараз викинули у вікно не ту суку! 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 11 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2023 В армии все обязанности строго распределены: лейтенант - должен все знать и хотеть работать; старший лейтенант - должен уметь работать самостоятельно; капитан - должен уметь организовать работу; майор - должен знать, где и что делается; подполковник - должен уметь доложить, где и что делается; полковник- должен самостоятельно находить то место в бумагах, где ему необходимо расписаться; генерал - должны самостоятельно расписываться там, где им укажут; Главком - должен уметь ясно и четко выразить свое согласие с мнением Министра Обороны; Министр Обороны - должен уметь в достаточно понятной форме высказать то, что от него хочет услышать Верховный Главнокомандующий; Верховный Главнокомандующий (президент) - должен периодически, (но не реже одного раза, желательно перед выборами) интересоваться тем, какая же в данный момент армия находиться на территории его государства. Если выяснится, что своя, то постараться выплатить ей жалование за последние годы и пообещать его повысить (потом, может быть) процентов на 10-15. сколько лет прошло, а все как и прежде 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 17 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 28 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2023 Заходит комбат в оружейку (кзз) после стрельб и говорит дежурному: если примете непочищенное оружие, то сниму с наряда. Осматривает автоматы, находит один в масле и пыле. Проводит по прикладу пальцем и показывает свой вымазанный мизинец. "А-а, как Вы такой приняли? Вот так потом и оружие выходит из строя. А чей это автомат? " - смотрит на бирку. "Бл-ть, да это же мой автомат....." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 28 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2023 Залужный vs Безумная... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого https://www.facebook.com/100001984225556/posts/pfbid09qwidbmmDuGmKHTCccMt7xEoqVWyzYyKjHezA7grMDUL2aL2N6MibxsQik6WPiTKl/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз