Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Куда эвакуироваться?

Сарочка

Рекомендовані повідомлення

Рік тому уряд Німеччини запустив для українських біженців програму з працевлаштування, полегшивши для них загальні правила і вимоги до знання німецької. Це було зроблено в тому числі для того, щоб не допустити подальшого зростання витрат на цивільну допомогу. Однак, як пише BILD, програма повністю провалилася.

"У 2023 році лише 20% випускників інтеграційних курсів отримали від центрів зайнятості пропозицію про роботу. Жоден із них так і не вийшов на роботу. Цього року вакансії отримали 40% випускників, на роботу вийшли менше ніж 1%", - ідеться в повідомленні.

www.unian.ua/world/bizhenci-v-nimechchini-programa-z-pracevlashtuvannya-ukrajinciv-iz-triskom-provalilasya-12806679.html

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

Рік тому уряд Німеччини запустив для українських біженців програму з працевлаштування, полегшивши для них загальні правила і вимоги до знання німецької. Це було зроблено в тому числі для того, щоб не допустити подальшого зростання витрат на цивільну допомогу. Однак, як пише BILD, програма повністю провалилася.

"У 2023 році лише 20% випускників інтеграційних курсів отримали від центрів зайнятості пропозицію про роботу. Жоден із них так і не вийшов на роботу. Цього року вакансії отримали 40% випускників, на роботу вийшли менше ніж 1%", - ідеться в повідомленні.

www.unian.ua/world/bizhenci-v-nimechchini-programa-z-pracevlashtuvannya-ukrajinciv-iz-triskom-provalilasya-12806679.html

а на хера?) все на шару. ще евриків 300-400 з рила можна відкласти. по крайній мірі так було. може що змінилось

Посилання на коментар

10 годин тому, Бездомный сказав:

щасливі бабИ не задираються в інтернетах до незнайомих їм людей , не бризкають навколо отруєною слиною та  не тицькають їм червоні вподобайки

Ну, це, дивлячись, що вважати щастям.

Як на мене, там все досить завершено і досконало.

Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

а на хера?) все на шару. ще евриків 300-400 з рила можна відкласти. по крайній мірі так було. може що змінилось

Племяш моєї бабки (або батя одного з моїх  троюрідних  братів)  віком десь 65+так і сидить в Німеччині, бо його Гольф 2 розвалився, потихеньку скирдує допомогу, хоче новішу машину купити. 😎

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

15 годин тому, US7IGN сказав:

Будда колись проміняв палац батьків на бомжування. мабуть нірвана була того варта

Коли над палацом літають і бабахають ракети і шахеди, а обленерго вимикає світло на півдоби - то просвітлення відбувається значно швидше.

Але не у всіх, звичайно ж.

image.thumb.png.07fbe257f7bd4823f6bdaf7f58e54e7b.png

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

5 часов назад, ozor сказал:

Ну, це, дивлячись, що вважати щастям.

Як на мене, там все досить завершено і досконало.

- понюхайте , це імпортний , ви такого не нюхали.

- Мурзік : Сам нюхай! (с)

дослідами/сортуванням  калу не цікавлюся

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Племяш моєї бабки (або батя одного з моїх  троюрідних  братів)  віком десь 65+так і сидить в Німеччині, бо його Гольф 2 розвалився, потихеньку скирдує допомогу, хоче новішу машину купити. 😎

ну, а то мати з дова сидить там і скиртує і скиртує.  бой жрачку навіть давали 

Посилання на коментар

1 час назад, МаТраС сказал:

ну, а то мати з дова сидить там і скиртує і скиртує.  бой жрачку навіть давали 

Так він і казав, що сидять в якісь підмарафеченій бучшій казармі. Жрачку теж дають. Так, що получається відскирдувати практично повністтю. 450 є, що дають. 

Головне, що в Україні вивчив двох дітей на стоматологів, мають власні кабінети. 😏

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Бездомный сказав:

- понюхайте , це імпортний , ви такою не нюхали.

- Мурзік : Сам нюхай! (с)

дослідами калу не цікавлюся

Це було дійсно ржачно.😁

Та ви просто гуру в цьому питанні.😁

Посилання на коментар

40 хвилин тому, sergio сказав:

Так він і казав, що сидять в якісь підмарафеченій бучшій казармі. Жрачку теж дають. Так, що получається відскирдувати практично повністтю. 450 є, що дають. 

Головне, що в Україні вивчив двох дітей на стоматологів, мають власні кабінети. 😏

ну моїм ще більше повезло. не казарма. в них поверх другий  їх . в людей якихось жили.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, МаТраС сказав:

ну моїм ще більше повезло. не казарма. в них поверх другий  їх . в людей якихось жили.

а німці в місцевих форумах пишуть :lol:

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

а німці в місцевих форумах пишуть :lol:

да ніт. ті дівахи виховані, скромні, законослухняні. що там німці кажуть не знаю. не всі наших люблять, але порівняти з тим трешаком,що бабуїни творять, то якщо і десь натуплять ті дівахи,то їм простять

Посилання на коментар

11 хвилин тому, МаТраС сказав:

да ніт. ті дівахи виховані, скромні, законослухняні. що там німці кажуть не знаю. не всі наших люблять, але порівняти з тим трешаком,що бабуїни творять, то якщо і десь натуплять ті дівахи,то їм простять

так справа не в дівахах. один обісреться і всі українці будуть гондурасами... а чорні вони там давно, вже свої...

Посилання на коментар

Моя кума з двома доньками за ці декілька років здала на С1, офіційно працевлаштована в проектно-монтажну контору (системи водовідведення), неповний робочий день.

1500 євро плюс виплати на дітей

• Лайк 3
Посилання на коментар

4 хвилини тому, yoojin сказав:

Моя кума з двома доньками за ці декілька років здала на С1, офіційно працевлаштована в проектно-монтажну контору (системи водовідведення), неповний робочий день.

1500 євро плюс виплати на дітей

наскільки я зрозумів більшості краще жити безкоштовно та отримувати меншу допомогу ніж працювати за 1500 та самостійно за все платити. і не факт що більше залишиться...

• Лайк 3
Посилання на коментар

12 минут назад, US7IGN сказал:

наскільки я зрозумів більшості краще жити безкоштовно та отримувати меншу допомогу ніж працювати за 1500 та самостійно за все платити. і не факт що більше залишиться...

Ну, чому самостійно за все? Житло безкоштовне.

Посилання на коментар

Тільки що, yoojin сказав:

Ну, чому самостійно за все? Житло безкоштовне.

коли працюєш? тоді зрозуміло чому халявщики з Польщі в Німеччину поїхали.

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

коли працюєш? тоді зрозуміло чому халявщики з Польщі в Німеччину поїхали.

Можливо.

Але вона більше двох років вперто, по декілька годин кожен день, через типу місцеву службу зайнятості вивчала мову та складала іспити.

Житло типу соціальне, частина будинку у небайдужої пенсіонерки.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Німеччина,кумам по 52 рокі,мають 6 річних хлопчика та дівчинку.Раніше кум працював на будівництві,вже рік взагалі не працює,бо по його словах різниця працювати чи ні лише 300 євро.Квартира на 80 м2 у них і поряд ще теща у 50 метровій квартирі.За усе платить держава,ще й на карман лишаеться.Переодично подорожують,до прикладу літом їздили машиною на море в Італію,також по суботах у них зустрічі місцевих українців,бо мешкають в маленьких селах на кордоні з Австрією.На курсах мови та інщих ще не були,бо в їх регіоні черга,мало місць.

Посилання на коментар

1 година тому, мастерок сказав:

Німеччина,кумам по 52 рокі,мають 6 річних хлопчика та дівчинку.Раніше кум працював на будівництві,вже рік взагалі не працює,бо по його словах різниця працювати чи ні лише 300 євро.Квартира на 80 м2 у них і поряд ще теща у 50 метровій квартирі.За усе платить держава,ще й на карман лишаеться.Переодично подорожують,до прикладу літом їздили машиною на море в Італію,також по суботах у них зустрічі місцевих українців,бо мешкають в маленьких селах на кордоні з Австрією.На курсах мови та інщих ще не були,бо в їх регіоні черга,мало місць.

Так і є. Знайомі в Німеччині не йдуть працювати, оскільки різниця між допомогою і пропонованою з/п невелика. А мову не вчать тому, що не планують там жити. З іншої сторони, діти адаптувалися в садочку/школі.

Посилання на коментар

3 часа назад, XL.pro сказал:

Так і є. Знайомі в Німеччині не йдуть працювати, оскільки різниця між допомогою і пропонованою з/п невелика. А мову не вчать тому, що не планують там жити. З іншої сторони, діти адаптувалися в садочку/школі.

Планувати в поточній ситуації - марна річ. У мене знайомий планував повертатись до Києва, оскільки невдовзі йому 60. На минулому тижні здали квартиру, тобто вже не планують. 
А щодо наших дармоїдів в Німеччині, так зараз і самі німці такі. У мене друг працює керівником середньої ланки на мʼясопереробному підприємстві. Давно, років 10 вже. То каже, що корінні німці більше не працюють в році, ніж працюють ( робочі спеціальності).

• Лайк 2
Посилання на коментар

45 хвилин тому, Gonchik сказав:

каже, що корінні німці більше не працюють в році, ніж працюють ( робочі спеціальності).

Вони в своїй країні, де сплачують податки . Як їм поводитись в країні, громадянами якої вони є, то вже їх справа. А читаючи, як тут навипередки вихваляються тим, що знайомі та родичі  отримують допомогу, житло та живуть, простіше кажучи, дармоїдами на шиях тих самих "ледачих" німців, то я розумію, чому, приїхавши в Польщу через 2,5 роки, бачу відчутну різницю у відношенні до українців тоді і зараз.

• Сумно 1
Посилання на коментар

2 години тому, allanek сказав:

Вони в своїй країні, де сплачують податки . Як їм поводитись в країні, громадянами якої вони є, то вже їх справа. А читаючи, як тут навипередки вихваляються тим, що знайомі та родичі  отримують допомогу, житло та живуть, простіше кажучи, дармоїдами на шиях тих самих "ледачих" німців, то я розумію, чому, приїхавши в Польщу через 2,5 роки, бачу відчутну різницю у відношенні до українців тоді і зараз.

То вертайтесь.

• Хаха 2
Посилання на коментар

30 хвилин тому, ozor сказав:

То вертайтесь.

На батьківщину чоловіка, в Курську область )

24 хвилини тому, allanek сказав:

Навіщо?

Ностальгіровать "по временам Союза"...

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...