Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Куда эвакуироваться?

Сарочка

Рекомендовані повідомлення

12 часов назад, ozor сказал:

Ви, все ж таки магічний чувак,

вини всі, їдуть до вас.

Не не не), я себе распланировала Болгарию если что, там мне комфортно, там у меня есть наметки как я смогу зарабатывать +- 3000 евро не часто выходя из дома, в общем почти как в Украине но с видом на море, хотя и не столько сколько хотелось бы, Испания меня не интересует, ну разве что на месяц на море итд, жить там постоянно я не хочу.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Громадяни патріоти, останній хто буде виїзжати, будь ласка, вимкніть світло на погранпереході :)

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 6
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Перефразовуючи класика - вчасно свалити з країни, це не зрада, а дар передбачення :)

• Хаха 2
Посилання на коментар

19 минут назад, murava сказал:

Перефразовуючи класика - вчасно свалити з країни, це не зрада, а дар передбачення :)

класик  ( Талейран )  так нікуди  й не звалив 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

28.10.2024 в 22:20, seksinika сказав:

Вот, хоть в чем то с вами согласна)

Та со временем многие со мной становятся согласны, я уже привык и не удивляюсь )

image.png.d5ec148fedaed23a393ee2f5c18e5d2d.png

image.png.120aa5d81af429248f849b936373ccff.png

так и есть дома мне лучше

Наверно кто-то выгоняет из дома и заставляет ехать в эту ненавистную комфортную Болгарию ) 

у меня тут есть что терять в отличии от таких тунеядцев как вы.

Такие тунеядцы, как я, свободны от дурных мыслей по поводу "а как жеж я брошу драгоценную кучу кирпичей на омрияных 15 сотках", из-за которых люди теряют жизнь, здоровье и свободу. Когда нечего терять - остается только то, что действительно нужно, а не куча навязанного бизнесом и обществом бесполезного барахла.

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар

11 годин тому, vadimv сказав:

Такие тунеядцы, как я, свободны от дурных мыслей по поводу "а как жеж я брошу драгоценную кучу кирпичей на омрияных 15 сотках", из-за которых люди теряют жизнь, здоровье и свободу. Когда нечего терять - остается только то, что действительно нужно, а не куча навязанного бизнесом и обществом бесполезного барахла.

Поетично. Раніше про голу дупу так романтично ще ніхто не писав...

• Лайк 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар

21 годину тому, murava сказав:

Громадяни патріоти, останній хто буде виїзжати, будь ласка, вимкніть світло на погранпереході :)

Це як в тому анекдоті: світло! вимкніть світло! вони на світло лізуть! 😅

Посилання на коментар

13 хвилин тому, delic сказав:

Поетично.... романтично

Прагматично і практично

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

13 часов назад, vadimv сказал:

Та со временем многие со мной становятся согласны, я уже привык и не удивляюсь )

Наверно кто-то выгоняет из дома и заставляет ехать в эту ненавистную комфортную Болгарию ) 

Вадим следующий шаг это бомжевать на помойке :lol: я как бы и за долго до войны хотела пенсию на береговой линии встречать), только думала это Крым будет ну или что то около Одесское). Я ну вообще ни к дому не привязана ни тем более к соткам, участок хотела соток 5 но блин по локации только 9-12 были, пришлось 9 покупать( я не о этом на счет терять.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, seksinika сказав:

это бомжевать на помойке :lol: я как бы и за долго до войны хотела пенсию на береговой линии встречать), только думала это Крым будет ну или что то около Одесское)

Да, там очень похоже на помойку, отличный выбор.

• Хаха 2
Посилання на коментар

28.10.2024 в 23:23, seksinika сказав:

Не не не), я себе распланировала Болгарию если что, там мне комфортно, там у меня есть наметки как я смогу зарабатывать +- 3000 евро не часто выходя из дома, в общем почти как в Украине но с видом на море, хотя и не столько сколько хотелось бы, Испания меня не интересует, ну разве что на месяц на море итд, жить там постоянно я не хочу.

Сучка,усиновииии🤣

• Хаха 2
Посилання на коментар

28.10.2024 в 10:28, vadimv сказав:

виглядають досить смішно...

І як я це пропустила?

Смішно, це коли перебуваючи 12 років на форумі, нудіти про життя на острові серед океану та побудувати курник в Сумах.

Смішно, це коли бігати по всьому форуму, кажучи, що треба бути подалі від оркостану та побудувати курник в нього під боком.

Смішно, це коли даються поради в темі інвестицій, в той час, коли сам вклався в 2019 році в купу цегли, що і досі не перетворилась в житло.

Смішно, коли все, на що зміг спромогтись в віці 50 років чи щось близько до того, це переїзд з одного іспанського клоповника до іншого . До речі, дарую бізнес-ідею - скласти путівник по всім клопобомжатникам Іспанії.

Ну і на десерт, бо це, дійсно, смішно- вважати подібне досягненням життя.

16.10.2024 в 10:27, vadimv сказав:

Это вы кому эту ***ню рассказываете - тому, кто ходит в Меркадону и Лидл за хамоном и гаспачо?

В мене нема звички акцентуватись на статках когось, але тут інакше не виходить, бо сам персонаж постійно торочить та повчає, як треба жити на своєму прикладі. Тож трохи аналізувати приходиться. І висновок, який тут зробили задовго до мене- голодупість, як підсумок життя. Мабуть, робити собі "смішно",  це єдине, як можна виправдати такий підсумок.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 годину тому, allanek сказав:

бігати по всьому форуму, кажучи, що треба бути подалі від оркостану та побудувати курник в нього під боком.

Тут перше і друге поміняні місцями - тобто спочатку було будівництво, а потім висновок, що то було зроблено не подумавши.

А от про що думали ті, хто читав, що треба бути подалі від оркостану і в цей час все одно будував - то вже мені не зрозуміти, бо зовсім різне сприйняття.

1 годину тому, allanek сказав:

дарую бізнес-ідею - скласти путівник по всім клопобомжатникам Іспанії

Дякую, я ще не забув, який хейт здійнявся після згадки про Косино, Драгобрат, Славське, Східницю, Трускавечь, Моршин, Ужгород і Львів.

Тому немає бажання тут писати про Малагу, Барселону, Аліканте, Валенсію, Мадрид, Мурсію, Галісію і Андалусію. Можу тільки запевнити, що це не йде в жодне порівняння з Кримом, Одесою і Болгарією.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Мова не за когось, мова за вас. І те, як воно виглядає, коли вам смішно.

12 хвилин тому, vadimv сказав:

тобто спочатку було будівництво, а потім висновок, що то було зроблено не подумавши.

Ви що, починали будівництво ще в 90-х роках?

14 хвилин тому, vadimv сказав:

А от про що думали ті, хто читав, що треба бути подалі від оркостану і в цей час все одно будував - то вже мені не зрозуміти, бо зовсім різне сприйняття.

А з якого дива ви вирішили, що комусь була цікава ваша думка чи хтось вважав її експертною? Кожен живе на свій розсуд, тому, як ви полюбляєте тут казати

27.10.2024 в 12:40, vadimv сказав:

"Відучаємося казати за всіх" (с)

Посилання на коментар

15 хвилин тому, allanek сказав:

Ви що, починали будівництво ще в 90-х роках?

В 2009 

15 хвилин тому, allanek сказав:

А з якого дива ви вирішили, що комусь була цікава ваша думка чи хтось вважав її експертною?

Де я таке вирішив? Навпаки, я завжди писав, що кнопочка ігнору знаходиться поряд.

Посилання на коментар

20 хвилин тому, vadimv сказав:

Тому немає бажання тут писати про Малагу, Барселону, Аліканте, Валенсію, Мадрид, Мурсію, Галісію і Андалусію.

Хіба я пропонувала путівник по областям та містам Іспанії? Мова була, виключно, за клопобомжатники, в яких ви мешкаєте, коли буваєте в різних містах Іспанії.

Про Малагу, Барселлону та іншу Іспанію, я і так знаю. І жити в цій країні не збираюсь.

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Де я таке вирішив?

28 хвилин тому, vadimv сказав:

А от про що думали ті, хто читав, що треба бути подалі від оркостану і в цей час все одно будував

• Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, allanek сказав:

Мова була, виключно, за клопобомжатники, в яких ви мешкаєте

Я мешкаю в гарних будинках і квартирах з високим рейтингом на Airbnb. Поряд з поляками, німцями і французами.

16 хвилин тому, allanek сказав:

Про Малагу, Барселлону та іншу Іспанію, я і так знаю. І жити в цій країні не збираюсь.

Це гарна новина. Якщо це дісно так, а не як з "Я не собираюсь переобуваться и не собираюсь покидать Украину"

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Я мешкаю в будинках і квартирах з високим рейтингом на Airbnb.

А на Airbnb для Іспанії клоповники вважаються високим рівнем?

Прихований текст
17.09.2024 в 10:18, vadimv сказав:

Murcia, España:

photo_2024-09-17_10-48-40.jpg

photo_2024-09-17_10-48-43.jpg

photo_2024-09-17_10-48-45.jpg

photo_2024-09-17_10-48-46.jpg

photo_2024-09-17_10-48-48.jpg

photo_2024-09-17_10-48-49.jpg

photo_2024-09-17_10-48-51.jpg

13 хвилин тому, vadimv сказав:

Це гарна новина.

Та мені однаково на чиюсь думку з приводу моїх рішень.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, allanek сказав:

А на Airbnb для Іспанії клоповники вважаються високим рівнем?

Мабуть так, якщо тут повно поляків, німців, французів, бритів та інших шведів.

1 хвилину тому, allanek сказав:

Та мені однаково на чиюсь думку з приводу моїх рішень.

То чому вам не однаково з приводу рішень інших людей?

• Хаха 1
Посилання на коментар

56 хвилин тому, vadimv сказав:

а не як з "Я не собираюсь переобуваться и не собираюсь покидать Украину"

Альо, де цитата? Якщо не буде, то така брехня, це намагання хоч якось мене вкусити 🤣
Невже настільки закоханий в себе, що і досі не зрозумів, що я можу дозволити собі спілкуватись з таким, як ви, тільки в разі, коли я цього забажаю.

Стосовно "переобуваться", взагалі, не зрозуміло. Ото торкнуло персонажа, мабуть ще до Лідла не добіг:pozor:

Якщо буде цитата, то треба її викласти повністю, а не як завжди -  пересмикнути і спотворити . Це зрозуміло голодупому поціновувачу іспанських клопобомжатників? Буде цитата, може і відповім, а може і ні. Як в мене настрій будеЖ-)

35 хвилин тому, vadimv сказав:

То чому вам не однаково з приводу рішень інших людей?

І на це цитату треба, щоб я бачила, що я сказала :" Мені не однаково на рішення інших"

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, allanek сказав:

де цитата?

Сторінка 9 цієї теми.

Посилання на коментар

ОК. Викладаю сюди всі мої цитати, що я бачу на сторінці 9 цієї теми.

03.06.2022 в 08:40, allanek сказав:

Чому ж? Той, хто пише зі щурячої нори,  знов висмикнув цитату. Скучив? Бо інакше чого ритись в моїх, 5-ти річних, цитатах  наче хряк в багнюці?

Я вдома, в Україні. Поїхала ненадовго, коли вже наші бійці сказали, що краще збиратися, бо стало зовсім небезпечно. Поїхала і повернулась, коли тут не стало бойових дій. Хоч в мене є можливість жити за кордоном в комфортних умовах , не брати соціальну допомогу,  розуміючи, що є люди, котрим вона потрібніше, ніж мені. І допомагати іншим, якщо я можу це зробити. На відміну від щура,  який здриснув з Сум десь в Карпати і швиденько оформив всі "халявні" гроші, які можно получити.

І країна в 2017 році трохи відрізняється від країни  2022 року. В нас війна. Чи зі щурячої нори десь в лісах Карпат, не чути вибухів і нема поряд зруйнованих будинків? 

Вас не дивує, хто "одобрямс" вашу писанину ? Як то кажуть, подібне до подібного. 

03.06.2022 в 10:22, allanek сказав:

Чому ж здриснув з Сум тільки  в 2022 році? 

І ось ваша цитата з моїм висловом від 2017 року. А я казала, -висмикнув та спотворив. щоб зрозуміти, чому я так написала, треба дати повну цитату.

03.06.2022 в 07:42, vadimv сказав:

Без комментариев:

image.thumb.png.84ee63f729094383b128d45545631a28.png

image.thumb.png.bb2dc91e5ec72b217322d3c4d7b70885.png

Де повна цитата, а не висмикнуте?

Хоча треба бути зовсім вдареним головою, щоб прикладати 2017 рік до 2022 чи 2024 років. "Експерт", що сказати🤣Навіть не знаю, хто більше розважається, він чи я?

Я сьогодні щось добра, тому можу дати ще фору з підказкою. Там, в цитаті з висмикнутим з 2017 році, Мастерок каже і про запасний аєродром, і про дітей, що навчаються за кордоном, і про переобування. тільки чомусь не  приклав це до себе, бо це не тільки в його знайомих таке, а і в нього самого дочка поїхала в Німеччину, потім в Канаду, на навчання, та там і залишилась. Ну чекаю знов фантазій та спотворених цитат. Але я ще недовго тут буду розважатися, поки маю вільний часЖ-)

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, vadimv сказав:

Мабуть так, якщо тут повно поляків, німців, французів, бритів та інших шведів.

Я знаю дуже багато англіків та американців з соціальним статусом нижче мого і це нічого не каже ані про них ані про мене з огляду на те де і чому вони чи я.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...