seksinika Опубліковано: 28 жовтня Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 12 часов назад, ozor сказал: Ви, все ж таки магічний чувак, вини всі, їдуть до вас. Не не не), я себе распланировала Болгарию если что, там мне комфортно, там у меня есть наметки как я смогу зарабатывать +- 3000 евро не часто выходя из дома, в общем почти как в Украине но с видом на море, хотя и не столько сколько хотелось бы, Испания меня не интересует, ну разве что на месяц на море итд, жить там постоянно я не хочу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 28 жовтня Поділитись Опубліковано: 28 жовтня Громадяни патріоти, останній хто буде виїзжати, будь ласка, вимкніть світло на погранпереході 2 1 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 28 жовтня Поділитись Опубліковано: 28 жовтня Так, на чужині, батьківщина краще любиться. youtu.be/YGefS64f_ZY?si=9I9rvzx9H8h7gOkA Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 28 жовтня Поділитись Опубліковано: 28 жовтня Перефразовуючи класика - вчасно свалити з країни, це не зрада, а дар передбачення 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 28 жовтня Поділитись Опубліковано: 28 жовтня (змінено) 19 минут назад, murava сказал: Перефразовуючи класика - вчасно свалити з країни, це не зрада, а дар передбачення класик ( Талейран ) так нікуди й не звалив Змінено 28 жовтня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 жовтня Поділитись Опубліковано: 29 жовтня (змінено) 28.10.2024 в 22:20, seksinika сказав: Вот, хоть в чем то с вами согласна) Та со временем многие со мной становятся согласны, я уже привык и не удивляюсь ) 28.10.2024 в 22:20, seksinika сказав: так и есть дома мне лучше Наверно кто-то выгоняет из дома и заставляет ехать в эту ненавистную комфортную Болгарию ) 28.10.2024 в 22:20, seksinika сказав: у меня тут есть что терять в отличии от таких тунеядцев как вы. Такие тунеядцы, как я, свободны от дурных мыслей по поводу "а как жеж я брошу драгоценную кучу кирпичей на омрияных 15 сотках", из-за которых люди теряют жизнь, здоровье и свободу. Когда нечего терять - остается только то, что действительно нужно, а не куча навязанного бизнесом и обществом бесполезного барахла. Змінено В середу в 06:51 користувачем vadimv 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 29 жовтня Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 11 годин тому, vadimv сказав: Такие тунеядцы, как я, свободны от дурных мыслей по поводу "а как жеж я брошу драгоценную кучу кирпичей на омрияных 15 сотках", из-за которых люди теряют жизнь, здоровье и свободу. Когда нечего терять - остается только то, что действительно нужно, а не куча навязанного бизнесом и обществом бесполезного барахла. Поетично. Раніше про голу дупу так романтично ще ніхто не писав... 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 29 жовтня Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 21 годину тому, murava сказав: Громадяни патріоти, останній хто буде виїзжати, будь ласка, вимкніть світло на погранпереході Це як в тому анекдоті: світло! вимкніть світло! вони на світло лізуть! 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 жовтня Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 13 хвилин тому, delic сказав: Поетично.... романтично Прагматично і практично 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: У вівторок в 21:17 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 21:17 13 часов назад, vadimv сказал: Та со временем многие со мной становятся согласны, я уже привык и не удивляюсь ) Наверно кто-то выгоняет из дома и заставляет ехать в эту ненавистную комфортную Болгарию ) Такие тунеядцы, как я, свободны от дурных мыслей по поводу "а как жеж я брошу драгоценную кучу кирпичей на омрияных 15 сотках", из-за которых люди теряют жизнь, здоровье и свободу. Когда нечего терять - остается только то, что действительно нужно, а не куча навязанного бизнесом и обществом бесполезного барахла. Вадим следующий шаг это бомжевать на помойке я как бы и за долго до войны хотела пенсию на береговой линии встречать), только думала это Крым будет ну или что то около Одесское). Я ну вообще ни к дому не привязана ни тем более к соткам, участок хотела соток 5 но блин по локации только 9-12 были, пришлось 9 покупать( я не о этом на счет терять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: У вівторок в 21:22 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 21:22 4 хвилини тому, seksinika сказав: это бомжевать на помойке я как бы и за долго до войны хотела пенсию на береговой линии встречать), только думала это Крым будет ну или что то около Одесское) Да, там очень похоже на помойку, отличный выбор. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: У вівторок в 22:03 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 22:03 Вадим нам с вами друг друга не понять, совершенно разное восприятие и потребности. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: В середу в 02:01 Поділитись Опубліковано: В середу в 02:01 28.10.2024 в 23:23, seksinika сказав: Не не не), я себе распланировала Болгарию если что, там мне комфортно, там у меня есть наметки как я смогу зарабатывать +- 3000 евро не часто выходя из дома, в общем почти как в Украине но с видом на море, хотя и не столько сколько хотелось бы, Испания меня не интересует, ну разве что на месяц на море итд, жить там постоянно я не хочу. Сучка,усиновииии🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: В середу в 07:44 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:44 28.10.2024 в 10:28, vadimv сказав: виглядають досить смішно... І як я це пропустила? Смішно, це коли перебуваючи 12 років на форумі, нудіти про життя на острові серед океану та побудувати курник в Сумах. Смішно, це коли бігати по всьому форуму, кажучи, що треба бути подалі від оркостану та побудувати курник в нього під боком. Смішно, це коли даються поради в темі інвестицій, в той час, коли сам вклався в 2019 році в купу цегли, що і досі не перетворилась в житло. Смішно, коли все, на що зміг спромогтись в віці 50 років чи щось близько до того, це переїзд з одного іспанського клоповника до іншого . До речі, дарую бізнес-ідею - скласти путівник по всім клопобомжатникам Іспанії. Ну і на десерт, бо це, дійсно, смішно- вважати подібне досягненням життя. 16.10.2024 в 10:27, vadimv сказав: Это вы кому эту ***ню рассказываете - тому, кто ходит в Меркадону и Лидл за хамоном и гаспачо? В мене нема звички акцентуватись на статках когось, але тут інакше не виходить, бо сам персонаж постійно торочить та повчає, як треба жити на своєму прикладі. Тож трохи аналізувати приходиться. І висновок, який тут зробили задовго до мене- голодупість, як підсумок життя. Мабуть, робити собі "смішно", це єдине, як можна виправдати такий підсумок. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 08:14 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:14 (змінено) 1 годину тому, allanek сказав: бігати по всьому форуму, кажучи, що треба бути подалі від оркостану та побудувати курник в нього під боком. Тут перше і друге поміняні місцями - тобто спочатку було будівництво, а потім висновок, що то було зроблено не подумавши. А от про що думали ті, хто читав, що треба бути подалі від оркостану і в цей час все одно будував - то вже мені не зрозуміти, бо зовсім різне сприйняття. 1 годину тому, allanek сказав: дарую бізнес-ідею - скласти путівник по всім клопобомжатникам Іспанії Дякую, я ще не забув, який хейт здійнявся після згадки про Косино, Драгобрат, Славське, Східницю, Трускавечь, Моршин, Ужгород і Львів. Тому немає бажання тут писати про Малагу, Барселону, Аліканте, Валенсію, Мадрид, Мурсію, Галісію і Андалусію. Можу тільки запевнити, що це не йде в жодне порівняння з Кримом, Одесою і Болгарією. Змінено В середу в 09:35 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: В середу в 08:34 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:34 Мова не за когось, мова за вас. І те, як воно виглядає, коли вам смішно. 12 хвилин тому, vadimv сказав: тобто спочатку було будівництво, а потім висновок, що то було зроблено не подумавши. Ви що, починали будівництво ще в 90-х роках? 14 хвилин тому, vadimv сказав: А от про що думали ті, хто читав, що треба бути подалі від оркостану і в цей час все одно будував - то вже мені не зрозуміти, бо зовсім різне сприйняття. А з якого дива ви вирішили, що комусь була цікава ваша думка чи хтось вважав її експертною? Кожен живе на свій розсуд, тому, як ви полюбляєте тут казати 27.10.2024 в 12:40, vadimv сказав: "Відучаємося казати за всіх" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 08:37 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:37 (змінено) 15 хвилин тому, allanek сказав: Ви що, починали будівництво ще в 90-х роках? В 2009 15 хвилин тому, allanek сказав: А з якого дива ви вирішили, що комусь була цікава ваша думка чи хтось вважав її експертною? Де я таке вирішив? Навпаки, я завжди писав, що кнопочка ігнору знаходиться поряд. Змінено В середу в 08:50 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: В середу в 08:42 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:42 20 хвилин тому, vadimv сказав: Тому немає бажання тут писати про Малагу, Барселону, Аліканте, Валенсію, Мадрид, Мурсію, Галісію і Андалусію. Хіба я пропонувала путівник по областям та містам Іспанії? Мова була, виключно, за клопобомжатники, в яких ви мешкаєте, коли буваєте в різних містах Іспанії. Про Малагу, Барселлону та іншу Іспанію, я і так знаю. І жити в цій країні не збираюсь. 4 хвилини тому, vadimv сказав: Де я таке вирішив? 28 хвилин тому, vadimv сказав: А от про що думали ті, хто читав, що треба бути подалі від оркостану і в цей час все одно будував 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 08:48 Поділитись Опубліковано: В середу в 08:48 (змінено) 16 хвилин тому, allanek сказав: Мова була, виключно, за клопобомжатники, в яких ви мешкаєте Я мешкаю в гарних будинках і квартирах з високим рейтингом на Airbnb. Поряд з поляками, німцями і французами. 16 хвилин тому, allanek сказав: Про Малагу, Барселлону та іншу Іспанію, я і так знаю. І жити в цій країні не збираюсь. Це гарна новина. Якщо це дісно так, а не як з "Я не собираюсь переобуваться и не собираюсь покидать Украину" Змінено В середу в 08:59 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: В середу в 09:03 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:03 3 хвилини тому, vadimv сказав: Я мешкаю в будинках і квартирах з високим рейтингом на Airbnb. А на Airbnb для Іспанії клоповники вважаються високим рівнем? Прихований текст 17.09.2024 в 10:18, vadimv сказав: Murcia, España: 13 хвилин тому, vadimv сказав: Це гарна новина. Та мені однаково на чиюсь думку з приводу моїх рішень. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 09:09 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:09 1 хвилину тому, allanek сказав: А на Airbnb для Іспанії клоповники вважаються високим рівнем? Мабуть так, якщо тут повно поляків, німців, французів, бритів та інших шведів. 1 хвилину тому, allanek сказав: Та мені однаково на чиюсь думку з приводу моїх рішень. То чому вам не однаково з приводу рішень інших людей? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: В середу в 09:41 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:41 (змінено) 56 хвилин тому, vadimv сказав: а не як з "Я не собираюсь переобуваться и не собираюсь покидать Украину" Альо, де цитата? Якщо не буде, то така брехня, це намагання хоч якось мене вкусити 🤣 Невже настільки закоханий в себе, що і досі не зрозумів, що я можу дозволити собі спілкуватись з таким, як ви, тільки в разі, коли я цього забажаю. Стосовно "переобуваться", взагалі, не зрозуміло. Ото торкнуло персонажа, мабуть ще до Лідла не добіг Якщо буде цитата, то треба її викласти повністю, а не як завжди - пересмикнути і спотворити . Це зрозуміло голодупому поціновувачу іспанських клопобомжатників? Буде цитата, може і відповім, а може і ні. Як в мене настрій буде 35 хвилин тому, vadimv сказав: То чому вам не однаково з приводу рішень інших людей? І на це цитату треба, щоб я бачила, що я сказала :" Мені не однаково на рішення інших" Змінено В середу в 09:45 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В середу в 09:49 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:49 (змінено) 8 хвилин тому, allanek сказав: де цитата? Сторінка 9 цієї теми. Змінено В середу в 09:50 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: В середу в 10:28 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:28 (змінено) ОК. Викладаю сюди всі мої цитати, що я бачу на сторінці 9 цієї теми. 03.06.2022 в 08:40, allanek сказав: Чому ж? Той, хто пише зі щурячої нори, знов висмикнув цитату. Скучив? Бо інакше чого ритись в моїх, 5-ти річних, цитатах наче хряк в багнюці? Я вдома, в Україні. Поїхала ненадовго, коли вже наші бійці сказали, що краще збиратися, бо стало зовсім небезпечно. Поїхала і повернулась, коли тут не стало бойових дій. Хоч в мене є можливість жити за кордоном в комфортних умовах , не брати соціальну допомогу, розуміючи, що є люди, котрим вона потрібніше, ніж мені. І допомагати іншим, якщо я можу це зробити. На відміну від щура, який здриснув з Сум десь в Карпати і швиденько оформив всі "халявні" гроші, які можно получити. І країна в 2017 році трохи відрізняється від країни 2022 року. В нас війна. Чи зі щурячої нори десь в лісах Карпат, не чути вибухів і нема поряд зруйнованих будинків? Вас не дивує, хто "одобрямс" вашу писанину ? Як то кажуть, подібне до подібного. 03.06.2022 в 10:22, allanek сказав: Чому ж здриснув з Сум тільки в 2022 році? І ось ваша цитата з моїм висловом від 2017 року. А я казала, -висмикнув та спотворив. щоб зрозуміти, чому я так написала, треба дати повну цитату. 03.06.2022 в 07:42, vadimv сказав: Без комментариев: Де повна цитата, а не висмикнуте? Хоча треба бути зовсім вдареним головою, щоб прикладати 2017 рік до 2022 чи 2024 років. "Експерт", що сказати🤣Навіть не знаю, хто більше розважається, він чи я? Я сьогодні щось добра, тому можу дати ще фору з підказкою. Там, в цитаті з висмикнутим з 2017 році, Мастерок каже і про запасний аєродром, і про дітей, що навчаються за кордоном, і про переобування. тільки чомусь не приклав це до себе, бо це не тільки в його знайомих таке, а і в нього самого дочка поїхала в Німеччину, потім в Канаду, на навчання, та там і залишилась. Ну чекаю знов фантазій та спотворених цитат. Але я ще недовго тут буду розважатися, поки маю вільний час Змінено В середу в 10:35 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В середу в 10:30 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:30 1 година тому, vadimv сказав: Мабуть так, якщо тут повно поляків, німців, французів, бритів та інших шведів. Я знаю дуже багато англіків та американців з соціальним статусом нижче мого і це нічого не каже ані про них ані про мене з огляду на те де і чому вони чи я. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз