Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Куда эвакуироваться?

Сарочка

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, Фрай сказав:

Чтобы понять натуру человека достаточно было прочесть про некрашенные бампера, мкпп, баклажки и тд.

Некрашенные бампера, кстати, очень в тему как раз именно в Испании, где майже все машины обтерты по кругу. )

Тут в авточате полно ваших единомышленниов, неистово страдающих от каждой царапины на бампере и истерично вопрошающих, да что ж не так с этими испанцами, которым наплевать на внешний вид машины. ))

8 хвилин тому, ozor сказав:

Якби це відбулося, то форум би точно на весілля скинувся,  хочаб щоб фотки глянути. Ну а Бездомного - в дружки до молодого.

"Зараз одружуються лише лохи" (с) Бездомний )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, vadimv сказав:

Тут в авточате полно ваших единомышленниов, неистово страдающих от каждой царапины на бампере и истерично вопрошающих,

чудик? Я в БМВ бетон в багажнике возил когда гараж строил в 90-х, а так как охотник то все свои машины заганял в такие чащобы, шо ты рыдал бы над своими некрашенными! :grin:

6 годин тому, vadimv сказав:

Та зачем вам куда-то переходить. У вас же все равно партсобрание получается.

Еще раз, партсобрания любили и проводили только такие маланцы как ты! image.gif.226ef9dd61cce59e4e37027d067a0867.gif

5 годин тому, vadimv сказав:

Не надо мне свои добродетели приписывать) Я ради экономии электрички не покупаю и ГБО не вкорячиваю )

та кто тебе жлобу такое приписывает? image.gif.3241e5d0575d4b9febae23f805433763.gif
Приличное ГБО стоит порядка штуки денег, для тебя это равносильно смерти, скорей удавишься чем поставишь, 

а электричку люди берут как вторую машину, шо опять таки не про такого « практичного» жмота как ты. image.gif.3f4813945ab9ec59cf91cac8f6e4d6c8.gif
ладно, и так чересчур много времени на такую медузную субстанцию потратил.

4 години тому, XL.pro сказав:

Кінбурнська коса, Болгарія - це "прилично"?

Тут мова про інше, я часто буваю з друзями на рибалці з ночівлею, у кожного завжди повна машина своїми речами, що можуть знадобитись або й ні, але дуже часто серед нас є й такі «вадіми» у яких нема з собою ні шатра, ні великого стола, ні посуду для всіх, ні причандалів для юшки чи шашлику, ні харчів і питва на любий смак, щоб пригостити друзів, є лише модний комплект особистого посуду, можливо навіть недешевого, але тільки для себе «практичного»!

І повірте, шо це все освічені розумні люди, при хороших посадах чи добре оплачуваних роботах, але жмоти такі, що сльози з очей коли ти береш в руки їхню річ, от натура у них така. Ж-)

Тобто, неважливо де ти відпочиваєш чи подорожуєш, важливо де ти буваєш і що собі дозволяєш?

Якщо ти був у Лондоні і не зайшов у відомі музеї то скоріше за все ти жлоб, бо там дорогі квитки, а ти «економний»

image.gif

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 2
Посилання на коментар

4 часа назад, XL.pro сказал:

Кінбурнська коса, Болгарія - це "прилично"?

У кого как, на косе не была правда но уверенна что и там без котелка с баклашками при желании можно было что придумать:o , для меня да Болгария это прилично и я ее люблю в отличии от Турции.

Посилання на коментар

4 часа назад, US7IGN сказал:

Я просто насолоджуюсь цим діалогом )))

Если что, то я тоже по другому бы его не было :lol: .

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, vadimv сказал:

Некрашенные бампера, кстати, очень в тему как раз именно в Испании, где майже все машины обтерты по кругу. )

Тут в авточате полно ваших единомышленниов, неистово страдающих от каждой царапины на бампере и истерично вопрошающих, да что ж не так с этими испанцами, которым наплевать на внешний вид машины. ))

"Зараз одружуються лише лохи" (с) Бездомний )

Ну вашему то пипелацу по ходу все равно, он был ущербным еще до того как вы его покупали, исключительно по этой причине и попал под акцию дешевой цены с грифом " комплектация божстайл минус" ну вы же в курсе не хуже меня, года три назад вы про "проперженные неграми сиденья" писали, я еще тогда ответила что лучше так чем зачуханные рейтузами с Барабашова после беляшей да батриков в дорогу Сумы-Харьков-Сумы, так вот уже можно с уверенность сказать еще и старый б/у дрыщь который сервиса нормального то и не видел, можете что угодно выписывать но вы сами все понимаете не хуже).

Посилання на коментар

35 минут назад, Фрай сказал:

чудик? Я в БМВ бетон в багажнике возил когда гараж строил в 90-х, а так как охотник то все свои машины заганял в такие чащобы, шо ты рыдал бы над своими некрашенными! :grin:

Еще раз, партсобрания любили и проводили только такие маланцы как ты! image.gif.226ef9dd61cce59e4e37027d067a0867.gif

та кто тебе жлобу такое приписывает? image.gif.3241e5d0575d4b9febae23f805433763.gif
Приличное ГБО стоит порядка штуки денег, для тебя это равносильно смерти, скорей удавишься чем поставишь, 

а электричку люди берут как вторую машину, шо опять таки не про такого « практичного» жмота как ты. image.gif.3f4813945ab9ec59cf91cac8f6e4d6c8.gif
ладно, и так чересчур много времени на такую медузную субстанцию потратил.

Вот лучше и не напишешь, если короче то можно "медузную субстанцию" еще везде написать нужно в расчете на признание, а не заходит:o

Посилання на коментар

11 годин тому, seksinika сказав:

для меня да Болгария это прилично

"Курица - не птица, Болгария - не заграница" (с)

12 годин тому, Фрай сказав:

Тут мова про інше

Якщо про інше, то чому б вам не завести тему "Як правильно колотить понти" і там писати про інше?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

"Курица - не птица, Болгария - не заграница" (с)

Так я ж писала не раз мне нравится жить в Украине но летом я люблю быть на море в Болгарии, а зимою в Египте в чем проблема то и при чем тут заграница)?

Можно в принципе перебраться в Болгарию ввиду ситуации и от сюда в Египет на зиму летать, Эмерланд я освоила осмотрела так сказать все что есть итд))).

www.booking.com/hotel/bg/emerald-beach-resort-amp-spa.ru.html

Квартира у меня тут хорошая и меня вполне устраивает это студия + 2 спальни, единственное что меня напрягает это маленький холодильник, но это я могу решить с хозяйкой если захочу остаться на год, такса поддержки в комплексе просто дикая для Болгарии 60 евро за квадратный метр) от Святого Власа до Бургаса такой таксы нет ни где :unknown: есть комплекс с 48 а в основном это 6-10 евро, за эти 60 в пакет квартиры входит круглогодичный СПА с большим бассейном, сауной, огромным тренажерным залом итд + понятно все летние бассейны, в моем корпусе центральные кондиционеры которые не считает квартирный счетчик, свое парко-место на территории комплекса, уверенна на 99% что вы там в своей "загранице" заселились в какой то бомжатник(ну как всегда).

Но у меня бизнес в Украине и он хоть эпизодического присутствия требует :lol: хотя за месяц в Болгарии и общении с постоянно проживающими тут людьми я в принципе вижу чем бы я тут при желании могла заниматься с доходом +- 2500 евро в месяц буквально со старта и перспективой за +- год построить нормальный доход но это будет требовать каждодневного присутствия в офисе, не долго но часа 4 точно. 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, seksinika сказав:

Так я ж писала не раз мне нравится жить в Украине но летом я люблю быть на море в Болгарии, а зимою в Египте в чем проблема то и при чем тут заграница)?

При том, что тут тема про эвакуацию, а не про то, как правильно колотить понты.

9 хвилин тому, seksinika сказав:

уверенна на 99% что вы там в своей "загранице" заселились в какой то бомжатник(ну как всегда).

В бомжатник (под бедросовичем) - это вы заселились, с "остатками былой роскоши".

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Не Вадим остатки былой роскоши и бомжатник это вещи разные, просто вы кроме бомжатников ни чего не видели, ну если не считать гарантийный сервис в Харькове, вот и не понимаете), а про эвакуация я и написала ответом на вопрос, но тут появились вы и тема традиционно засралась в привычное вам состояние вокруг. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, seksinika сказав:

вы кроме бомжатников ни чего не видели

Та да, королевский дворец в Бангкоке - это точно бомжатник. Бред несете, как всегда.

13 хвилин тому, seksinika сказав:

а про эвакуация я и написала

Вы написали "Куда не едь а дома лучше", при том, что "с электричеством беда" и вообще вы "дома" по полгода не живете, бо в Болгарии море лучше, а в Египте теплее, а "дома" разве что бизнес эпизодического присутствия требует.

В общем, вранье - норма вашей жизни.

Посилання на коментар

Згідно з оновленим рейтингом Expat Insider від організації InterNations, Іспанія зберегла перше місце серед європейських країн для постійного проживання. На глобальному рівні вона займає четверте місце, поступаючись Панамі, Мексиці та Індонезії. Варто зазначити, що популярна Туреччина опинилася на передостанньому місці, а найгіршою виявилася Кувейт.Іспанія визнана найкращою країною Європи для іноземців

Рейтинг базується на опитуванні 12 тисяч експертів, які оцінювали країни за різними параметрами, такими як доступність житла, бюрократія, мовний бар'єр, якість життя, безпека та ставлення місцевих.

image.png.c325b67d697dab4d2e1802d7b10c9f46.png

Посилання на коментар

В 06.07.2024 в 11:54, vadimv сказал:

Згідно з оновленим рейтингом Expat Insider від організації InterNations, Іспанія зберегла перше місце серед європейських країн для постійного проживання. На глобальному рівні вона займає четверте місце, поступаючись Панамі, Мексиці та Індонезії. Варто зазначити, що популярна Туреччина опинилася на передостанньому місці, а найгіршою виявилася Кувейт.Іспанія визнана найкращою країною Європи для іноземців

Рейтинг базується на опитуванні 12 тисяч експертів, які оцінювали країни за різними параметрами, такими як доступність житла, бюрократія, мовний бар'єр, якість життя, безпека та ставлення місцевих.

image.png.c325b67d697dab4d2e1802d7b10c9f46.png

Смішно

Там й Бразилія в рейтингу :-)))

Посилання на коментар

13 хвилин тому, ozzy сказав:

хе, Бразилія )) :)

Там ще попереду Індонезія (Балі) і Тайланд )

Посилання на коментар

• 3 місяці потому...
14 годин тому, irina1969 сказав:

Я також розглядаю, тому і читаю та "придивляюсь" до користувачів...декілька знайомих мають електрички, на роботу чоловіка взяли електричного Мерседеса для службових по місту,  але реальних відгуків багато не буває

Це саме краще, коли є відгуки від реальних людей, яких ти знаєш і знаєш рівень їх адекватності та рівень того, на чому вони їздять. Бо електрички в цьому плані мало чим відрізняються від ДВЗ. І порівнювати відгук  того, хто їздить на електричці Мерседес з тим, хто їздить на Ліфу, то різні речі. Навіть в Теслі я не стала би порівнювати трійку з с-кою.

Мені було б цікаво послухати твої висновки, які ти зробила з теми на форумі. Як на мене, якби я цікавилась  електричкою з метою придбання,  враження від цієї теми, як від божевільного чаювання  в "Алісі".

Моє перше близьке знайомство з електричкою було у знайомих, що їздили на Ліфі. Десь 5-6 років тому. Що сказати? Щоб приїхати з Києва до нас у гості, перше, що вони робили, вираховували відстань, бо на їхньому Ліфі можна було проїхати 80 км. І друге питання- чи зможуть вони зарядити ту електричку від нашої розетки, поки будуть у нас. Я не знаю, яку відстань може зараз подолати Ліф ( не цікавилась), але в електричках багато змін, включаючи і цінові розбіжності.

В твоєму випадку це логічно, маючи СЕС, придивлятись до електрички. В нас  і СЕС, і електричка з'явились, майже, одночасно. Ще і нічний тариф в поміч. Для роздуму тобі. В вересні заряджались, майже, кожного дня ( в середньому 30кВт за зарядку) + споживання будинку ( опалення не вмикали ще), мені прийшов рахунок 2грн і те лише тому, що гостьовий будинок теж активно юзався на споживання електроенергії і ще була (кілька разів) зарядка електрички знайомих. Але це не звичний режим для мене. Якби все відбувалось, як завжди, за вересень я би ще мала і гроші за генерацію. В вересні того року мені прийшов акт на сплату за 630 кВт генерації по ЗТ.

Може ця інформація стане тобі в нагоді.

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 2
  • Дякую 2
Посилання на коментар

2 часа назад, allanek сказал:

Це саме краще, коли є відгуки від реальних людей, яких ти знаєш і знаєш рівень їх адекватності та рівень того, на чому вони їздять. Бо електрички в цьому плані мало чим відрізняються від ДВЗ. І порівнювати відгук  того, хто їздить на електричці Мерседес з тим, хто їздить на Ліфу, то різні речі. Навіть в Теслі я не стала би порівнювати трійку з с-кою.

Мені було б цікаво послухати твої висновки, які ти зробила з теми на форумі. Як на мене, якби я цікавилась  електричкою з метою придбання,  враження від цієї теми, як від божевільного чаювання  в "Алісі".

Моє перше близьке знайомство з електричкою було у знайомих, що їздили на Ліфі. Десь 5-6 років тому. Що сказати? Щоб приїхати з Києва до нас у гості, перше, що вони робили, вираховували відстань, бо на їхньому Ліфі можна було проїхати 80 км. І друге питання- чи зможуть вони зарядити ту електричку від нашої розетки, поки будуть у нас. Я не знаю, яку відстань може зараз подолати Ліф ( не цікавилась), але в електричках багато змін, включаючи і цінові розбіжності.

В твоєму випадку це логічно, маючи СЕС, придивлятись до електрички. В нас  і СЕС, і електричка з'явились, майже, одночасно. Ще і нічний тариф в поміч. Для роздуму тобі. В вересні заряджались, майже, кожного дня ( в середньому 30кВт за зарядку) + споживання будинку ( опалення не вмикали ще), мені прийшов рахунок 2грн і те лише тому, що гостьовий будинок теж активно юзався на споживання електроенергії і ще була (кілька разів) зарядка електрички знайомих. Але це не звичний режим для мене. Якби все відбувалось, як завжди, за вересень я би ще мала і гроші за генерацію. В вересні того року мені прийшов акт на сплату за 630 кВт генерації по ЗТ.

Власнику будинку обладнаному СЕС взагалі не варто думати, чи потрібна йому електричка. Треба думати яка саме і чи одна. 

• Лайк 6
Посилання на коментар

11 годин тому, allanek сказав:

звісно стане❤️ я вже писала, що СЕС будемо розширяти  , зараз у мене ті нещасні 5кВт, а по факту менше , у мене влітку велике навантаження на  сонце...якщо б у нас не було  б службове авто ( дизель, ремонт, ТО) то може б ми б активніше дивились на електрички

з досвіда, службова електричка, питань взагалі нема ніяких, але коли по справах треба поїхати далеко ( Закарпаття)  і швидко повернутись,то беруть ту на якій їздить чоловік ( ДВЗ)... по комфорту, так хто ж відмовиться від комфортної машини )) я коли сідаю в EQC ( подруга володіє) то відчуття зашкалює, але я розумію, що цю програму я не тягну і тому, я зможу домовитись зі своєю мадам СижУ, щоб вона себе почувала комфортно в менш коштовній автивці ))

вибір електроавто, за дужками вартість, дуже залежить як на мене, від задач для яких купується  і манери ( звичок) водія

до війни, чоловік  +- 100-120 тис на рік намотував,все в дуже швидкому темпі, коли я їздила з ним то виходили виключно щоб заправитись, сісти передохнути поїсти/ походити то не про нього, але він водій і це його правила...це завжди було 4Х4 і не тупе, при такому розкладі електро навіть не розглядалось, зараз  все модернезується, запас ходу росте і це для нас головне, як друге авто 👍поживемо побачимо..а поки я слухаю та прислухаюсь

з приводу " Аліси" я тебе прошу 🤪 мені шкода Електричку-1, але маємо що маємо... я маю шкурний інтерес🙃 і тому Електричка-2 буде інша 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, irina1969 сказав:

зараз у мене ті нещасні 5кВт

А спочатку мова була за 2кВт взагалі 🤭

1 година тому, irina1969 сказав:

зараз інша справа, як друге авто 👍поживемо побачимо..

Багато хто так і починає, а потім друге авто стає першим і купляється ще одна електричка... Взагалі, то  життя та обставини підкажуть вибір)))

• Лайк 2
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...
В 13.10.2024 в 18:38, allanek сказал:

А спочатку мова була за 2кВт взагалі 🤭

Багато хто так і починає, а потім друге авто стає першим і купляється ще одна електричка... Взагалі, то  життя та обставини підкажуть вибір)))

Это точно, в моем понимании електичка в наших реалиях сети + возможными блекаутами оптимальный вариант в качестве 2 авто в частном доме с 2х тарифным счетчиком и в идеале с панелями))

• Лайк 1
Посилання на коментар

22.10.2024 в 15:27, MrBeen сказав:

оптимальный вариант в качестве 2 авто в частном доме с 2х тарифным счетчиком и в идеале с панелями))

Згодна з вами. В мене так і було. СЕС (10кВт) з ЗТ + двозонний лічильник. Взагалі, електричка буде ідеальним варіантом, якщо є чітке розуміння для чого вона купується і чи є умови для того, щоб ця покупка не стала розчаруванням.

Кілька днів тому поїхали до Польщі. Зарядитися не було проблем. Звісно, що не на суперчарджері, але швидких зарядок достатньо. Мушу визнати, що порівняно з Польщею мережа зарядок в Україні бажає бути кращою. Але якщо згадати, що в країні жахлива війна та методично руйнується інфраструктура, то те, що по дорозі нема проблеми зарядитись, то диво.

Тепер трохи флуду в темі, бо обіцяла в "Електричках-1", що розповім про свої плани на зиму. Розповідаю...і не тільки на зиму, на майбутнє.

Купівля нової Тесли (уточнюю, щоб не почалось знов- "нової" означає, що автівка нова, офіційна з заводу з гарантією та сервісом). Купівля цієї вайки була не спонтанною, бо будинок продано. Він був проданий вже на той момент, поки тут мене "вчили", як треба жити. Тож, поки закривала свої справи перед тим, як залишити країну назавжди, звісно, що для мене це була розвага над недолугістю "вчителів". Тож в родині було розуміння навіщо купується Tesla Model Y Performance.

В планах знайти та купити собі жило в одній із країн Європи. Поспішати мені нікуди, в Польщі є власне комфортне житло, тому поки їздимо по польських дорогах і розуміємо, що був зроблений правильний вибір. До речі, звернула увагу, що за 2,5 роки з останнього приїзду в Польщу, кількість СЕС вражає- дуже багато і промислових ( цілі поля), і в приватних господарствах.

Якщо хтось збирається їхати до Польщі, робити це електричкою  комфортно. Звісно, якщо нема в голові, що треба дупою потіти, не вилазячи з автівки. Бо, хоча б на 1 зарядку зупинитись буде потрібно.

Ну і трохи флуду в темі стосовно міфів форуму про продаж будинків.

Міф перший. Про те, що, якщо будуєш для себе і вкладаєшся якісними матеріалами, то такий будинок ніколи не продати за ціною вищою, чим вкладено коштів. Або, хоча б, повернути те, що вклав. Мій досвід каже інше- будинок продався легко, майже за ті гроші, за які мали намір продати будинок перед повномасштабним вторгненням. Ціна чималенька. Дорого. Повернулось все, що було вкладено і ще зверху на бутерброд з маслом залишилось.

Міф другий. Каркасник, який прийнято на форумі називати не інакше, як "з гімна та палок" продався з льоту.

PS. Розмови про те що "патріотка виїхала" розпочинати не треба. Плани жити на пенсії десь в тихому спокійному місці та насолоджуватися життям були ще до навали.

• Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Так поступают истинные патриоты.

Браво!

Главное вовремя перейти на мову и трындеть.

Тьху.

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

27 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

Главное вовремя перейти на мову и трындеть.

Там для перехода на мову понадобилось несколько месяцев и съездить в Польшу.

ЗЫ: соседи по участку, которые вкладывали в него (и в дом) всю душу в течение 20 лет, уехали к дочке в США. Продать не получилось.

И родычи, которые из Харькова уехали в Винницу, оттуда в Германию, а потом в Польшу, тоже собираются в США. Я уже не стал их отговаривать, чтобы "не мешать людям получать свой опыт" (с)

• Сумно 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...