Dmitriy_S Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 1 година тому, ks6 сказав: На днях обновил данные в Резерве. Пришлось по работе. Короче вылезло что я не военнообязанный и выключен с учета. В недоумении. Загрузил их код, появилось что-то похожее на электронный страховой полис с моими данными. Выключен, не вийскозобовязаний. Не знаю что-там произошло, выяснять не буду. Может такое быть, что это все правильно? Гарний розводняк А після 16 липня статус зміниться на військовозобов'язаний. Помилка була, скажуть. І 25 штук штрафа, як з куста:) 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 31 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Гарний розводняк я би сказав що всі хто офіційно працюють не в критичних сферах типу поліції - в групі 100% ризику опанувати якусь перспективну ВОС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 50 минут назад, Dmitriy_S сказал: Гарний розводняк А після 16 липня статус зміниться на військовозобов'язаний. Помилка була, скажуть. І 25 штук штрафа, як з куста:) С какого перепугу штраф? Я обновил данные согласно закона до 16 июля. А ошибка может и была а может и нет. Во всяком случае документ с куар кодом и всеми данными у меня отдельно загружен. Для здешних блокпостов этого более чем достаточно, что бы не пудрить мозги. Тем более вагон с тележкой лиц в розыске, СЗЧ и т.д. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 5 хвилин тому, ks6 сказав: С какого перепугу штраф? Я обновил данные согласно закона до 16 июля. А ошибка может и была а может и нет. Во всяком случае документ с куар кодом и всеми данными у меня отдельно загружен. Для здешних блокпостов этого более чем достаточно, что бы не пудрить мозги. Тем более вагон с тележкой лиц в розыске, СЗЧ и т.д. Якщо ви ще на волі, це – не ваша заслуга, а наша недоробка (с) невідомий правозахисник 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 2 години тому, ks6 сказав: На днях обновил данные в Резерве. Пришлось по работе. Короче вылезло что я не военнообязанный и выключен с учета. В недоумении. Загрузил их код, появилось что-то похожее на электронный страховой полис с моими данными. Выключен, не вийскозобовязаний. Не знаю что-там произошло, выяснять не буду. Может такое быть, что это все правильно? Найпоширеніше - раніше по досягненню граничного віку перебування в запасі автоматично знімали з обліку. Після того як змінили граничний вік вз мали поновитись на обліку. Оновлення даних передбачають в т.ч. виправлення таких ситуації - після наповнення реєстру підстава виключення перевірятиметься за 2 хв Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 2 минуты назад, Дощ сказал: Оновлення даних передбачають в т.ч. виправлення таких ситуації Так я их и обновил. Документ с куар кодом загружал через два дня после обновления в Резерве. Данные те же. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 6 хвилин тому, Дощ сказав: Оновлення даних передбачають в т.ч. виправлення таких ситуації en.wikipedia.org/wiki/Human_branding 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 3 години тому, ks6 сказав: На днях обновил данные в Резерве. Пришлось по работе. Короче вылезло что я не военнообязанный и выключен с учета. В недоумении. Загрузил их код, появилось что-то похожее на электронный страховой полис с моими данными. Выключен, не вийскозобовязаний. Не знаю что-там произошло, выяснять не буду. Может такое быть, что это все правильно? Звичайно може, гілку почитайте, російською під час війни з кацапами, пишуть переважно інваліди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 2 минуты назад, ozor сказал: Звичайно може, гілку почитайте, російською під час війни з кацапами, пишуть переважно інваліди. Дякую, даремно хвилювався. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 5 годин тому, ks6 сказав: Так я их и обновил. Документ с куар кодом загружал через два дня после обновления в Резерве. Данные те же. Ну тоді чекайте повістку. По уточненим даним. Не всьо в цій жизни так просто:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну тоді чекайте повістку. По уточненим даним. Не всьо в цій жизни так просто:) І, якщо отримаєте повістку (запрошення в ТЦК), напишіть в цій темі. На 99% впевнений, що отримаєте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня Только что, XL.pro сказал: І, якщо отримаєте повістку (запрошення в ТЦК), напишіть в цій темі. На 99% впевнений, що отримаєте. Отпишусь обязательно. Самому интересно правильно ли поступил. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 3 хвилини тому, XL.pro сказав: І, якщо отримаєте повістку (запрошення в ТЦК), напишіть в цій темі. На 99% впевнений, що отримаєте. Так я там вже був (в воєнкоматі) якщо:) Резерв+ - то для ухилянтів. Я тими подєлками рукожопів на кшталт Дії і Резерв+ не користуюся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 7 хвилин тому, XL.pro сказав: І, якщо отримаєте повістку (запрошення в ТЦК), напишіть в цій темі. На 99% впевнений, що отримаєте. І на 99,9% не отримаю. Але система дурна і робилася дегенератами, тому 0,1% залишу воєнкомам:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 15 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я тими подєлками рукожопів на кшталт Дії і Резерв+ не користуюся. "Дію" мені довелося встановлювати на КПП "Порубне", щоб отримати довідку про проживання. ) Це я до того, що така халепа може статися неочікувано )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 23 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Так я там вже був (в воєнкоматі) якщо:) Резерв+ - то для ухилянтів. Я тими подєлками рукожопів на кшталт Дії і Резерв+ не користуюся. Вибачте, то не вам було)))) ks6 мене зрозумів))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 9 хвилин тому, vadimv сказав: Це я до того, що така халепа може статися неочікувано )) Для таких речей існують юристи. Щоб не виникало питань "внєзапно". Вони в курсі поточних тенденцій в інтерпретації законів, постанов, наказів і листів. Обичьно. І тут главне мать толкового юриста:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: главне мать толкового юриста Ні, там було - тато юрист, а мама узька ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Ні, там було - тато юрист, а мама узька ))) Мама повинна бути єврейка. Тоді і юристи не знадобляться. Але, на жаль, це не мій кейс. Тому приходиться користуватися послугами цих алчних і неравнодушних до чужих грошей созданій:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 червня Поділитись Опубліковано: 23 червня 32 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Мама повинна бути єврейка. "Дружина-єврейка - це не тільки дружина, але й засіб пересування" (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня (змінено) Це, дивлячись куди всунути. Режими пересування можна коригувати, і заїхати можна дуже далеко. Змінено 24 червня користувачем ozor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня 22 часа назад, ks6 сказал: Документ с куар кодом загружал Щось в мене немає QR-кода в Резерв+ Де це є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня 44 минуты назад, Gitan сказал: Щось в мене немає QR-кода в Резерв+ Де це є? тапнути по центру екрану і стрінка обернеться. як в дії. Або там є кнопка завантажити ПДФ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня Доречі. Вчора зупинили на блокпосту. Підійшов Поліціянт. Попросив відкрити багажник, потім документ. Дістав пашпорт. Вбив в планшет ПІБ. Перепитав рік народження і побажав щасливої дороги. Перепитав його- чи в нього база Оберіг? Отримав відповідь - ні, у них інша база, перевіряють, чи не в розшуку людина. Я не в розшуку. Військові документи не питали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня В них база з розшуку по криміналу по судовим рішенням. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз