alabaster Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 Сім'я з трьох чоловік. Бойлер почав крапати. Приходив майстер, радив думати за заміну бойлера. Який би ви порекомендували: літраж, тип нагріву, модель, ціновий діапазон? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GlebK Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 Снимите крышку и обтяните гайки . Я так вылечил свой . Все говорили , что на выброс . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alabaster Опубліковано: 12 березня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 47 хвилин тому, GlebK сказав: Снимите крышку и обтяните гайки . Я так вылечил свой . Все говорили , что на выброс . Майстер це зробив. Не допомогло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 12 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2022 19 минут назад, alabaster сказал: Майстер це зробив. Не допомогло Какая модель старого бойлера? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alabaster Опубліковано: 13 березня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 2022 16 годин тому, ashim1990 сказав: Какая модель старого бойлера? 🤗thermal 80літрів, мокрий нагрівальний елемент Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 13 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2022 1 час назад, alabaster сказал: 🤗thermal 80літрів, мокрий нагрівальний елемент Лет много ему, ясно. Наверное, действительно потек. Новый выберите потяжелее, с эмалью, литров 100. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз