Николай161 Опубліковано: 22 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2022 Подскажите пожалуйста, что делать в первую очередь нишу под ТВ из гипсокортона на плиту,и потом залить теплый пол. Или сначала залить теплый пол и потом сверху стяжки собрать конструкцию. Пример ниши под ТВ выложил фото. Буду признателен за помощь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svit UA Опубліковано: 22 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2022 2 часа назад, Николай161 сказал: Подскажите пожалуйста, что делать в первую очередь нишу под ТВ из гипсокортона на плиту,и потом залить теплый пол. Или сначала залить теплый пол и потом сверху стяжки собрать конструкцию. Пример ниши под ТВ выложил фото. Буду признателен за помощь. Есть такое правило, которое написано в техкартах по ГК, что все гипсокартонные работы делаются после мокрых работ, т.е. в вашем случае после стяжки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Николай161 Опубліковано: 24 лютого 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2022 спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovapk Опубліковано: 28 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2022 Я робив теплу підлогу зі стяжкою, потім нішу з гіпсокартону + інші об'єкти що виступають (камін тощо), і потім буде викладатися чистова підлога з герамограніту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз