max_flame Опубліковано: 13 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2022 Добрый день. Пару дней как не дотягиваются ворота до конца см 3-5. Если отключать автоматику, физически последние 3-5 см даются очень сложно, закрыть можно только с разгону:) рейка ровная, зубцы визуально не изменены. Видимых блокеров не вижу. Куда копать? заранее спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 14 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2022 Відпрацьовує датчик виявлення перешкод. Подивіться чи не пережаті верхні ролики. Між ними і воротами має бути зазор пару мм. Якщо з роликами верхніми все ок, то тоді читайте далі. Залежить від моделі автоматики. Спробуйте вимкнути уповільнення, енкодер, датчик. Починайте готуватись до заміни опорних кареток. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 14 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2022 12 часов назад, max_flame сказал: Добрый день. Пару дней как не дотягиваются ворота до конца см 3-5. Если отключать автоматику, физически последние 3-5 см даются очень сложно, закрыть можно только с разгону:) рейка ровная, зубцы визуально не изменены. Видимых блокеров не вижу. Куда копать? заранее спасибо! Скорее всего проблема с каретками (которые стоят внизу в трубе) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вратарь Опубліковано: 14 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2022 4 минуты назад, KeySims сказал: Скорее всего проблема с каретками (которые стоят внизу в трубе) Однозначно нужно заменить опорные каретки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TSKbud Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 День добрий всім... у мене стоіть автоматика CAME ATS 30 розпашні ворота,так як часто не було світла,то ворота відкривались і закривались вручну,а тепер коли воно є то відкриваються з пульта і все ок,но коли нажимаєш на кнопку пульта закрити,то вони закриваються і зразу знов відкриваються ,так що закривати потрібно вручну((( Підскажіть в чому причина? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 4 години тому, TSKbud сказав: День добрий всім... у мене стоіть автоматика CAME ATS 30 розпашні ворота,так як часто не було світла,то ворота відкривались і закривались вручну,а тепер коли воно є то відкриваються з пульта і все ок,но коли нажимаєш на кнопку пульта закрити,то вони закриваються і зразу знов відкриваються ,так що закривати потрібно вручну((( Підскажіть в чому причина? Перевірте, чи працюють фотоелементи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 18 часов назад, TSKbud сказал: День добрий всім... у мене стоіть автоматика CAME ATS 30 розпашні ворота,так як часто не було світла,то ворота відкривались і закривались вручну,а тепер коли воно є то відкриваються з пульта і все ок,но коли нажимаєш на кнопку пульта закрити,то вони закриваються і зразу знов відкриваються ,так що закривати потрібно вручну((( Підскажіть в чому причина? Ворота, коли зачиняються, перетинають фотоелементи. Поставте обмежувач на закриття або перерегулюйте кінцеві положення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 година тому, KeySims сказав: Ворота, коли зачиняються, перетинають фотоелементи. Поставте обмежувач на закриття або перерегулюйте кінцеві положення Я так зрозумів, що ворота одразу ж після початку закриття їдуть на відкриття Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 час назад, muvic сказал: Я так зрозумів, що ворота одразу ж після початку закриття їдуть на відкриття Ні. Після повного закриття. Так відбувається, коли немає нижнього упору і вони перетинають промінь фотоелементів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 2 години тому, KeySims сказав: Ні. Після повного закриття. Так відбувається, коли немає нижнього упору і вони перетинають промінь фотоелементів Ну, я це якби знаю Не одразу правильно зрозумів вихідні дані щодо повноти закриття Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TSKbud Опубліковано: 8 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2023 Добрий день всім....тільки сьогодні добрався до воріт)))все правильно,1 секція воріт перетинала датчик...но дивлячись в інструкцію ,мені не вдалося відрегулювати цю створку,тому що регулювальний гвинтшпилька докрутив до упора і все,секція і дальше перетинає датчик(((( пс не можу пока закачати відео((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 10 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2023 В 08.04.2023 в 15:44, TSKbud сказал: Добрий день всім....тільки сьогодні добрався до воріт)))все правильно,1 секція воріт перетинала датчик...но дивлячись в інструкцію ,мені не вдалося відрегулювати цю створку,тому що регулювальний гвинтшпилька докрутив до упора і все,секція і дальше перетинає датчик(((( пс не можу пока закачати відео((( Може не в той бік крутили, може не той гвинт крутили, може перекрутили, може зіскочили контакти з мікровимикачами... Краще викликати майстрів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TSKbud Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 В 10.04.2023 в 12:58, KeySims сказал: Може не в той бік крутили, може не той гвинт крутили, може перекрутили, може зіскочили контакти з мікровимикачами... Краще викликати майстрів Добрався я вже вчора до воріт))),підкрутив докрутив і як би перша проблема пропала ,но тепер друга проблема)))))) дві секціі відкриваються з пульта ,і з пульта закривається тільки одна ,а друга стоіть на місці і не чути що моторчик на ній працює((((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 14 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2023 11 годин тому, TSKbud сказав: Добрався я вже вчора до воріт))),підкрутив докрутив і як би перша проблема пропала ,но тепер друга проблема)))))) дві секціі відкриваються з пульта ,і з пульта закривається тільки одна ,а друга стоіть на місці і не чути що моторчик на ній працює((((( Переборщили із вимикачем кінцевих положень. Розблокуйте у ручний режим і потроху починайте закривати, потім відкривати. Прислухайтесь, коли з двигуна почуєте легкий "кляц". У цьому місці відпрацьовує вимикач кінцевих положень. Ну, ще варіант - вийшов з ладу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 15 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 травня 2023 20 часов назад, TSKbud сказал: Добрався я вже вчора до воріт))),підкрутив докрутив і як би перша проблема пропала ,но тепер друга проблема)))))) дві секціі відкриваються з пульта ,і з пульта закривається тільки одна ,а друга стоіть на місці і не чути що моторчик на ній працює((((( 20 часов назад, TSKbud сказал: Добрався я вже вчора до воріт))),підкрутив докрутив і як би перша проблема пропала ,но тепер друга проблема)))))) дві секціі відкриваються з пульта ,і з пульта закривається тільки одна ,а друга стоіть на місці і не чути що моторчик на ній працює((((( Спробуйте змінити на моторі дроти. W не чіпайте, а два інших (U з V або X з Y, залежно від приводу) поміняйте місцями. Якщо почне закриватися, а перестане відкриватися, то проблема у дроті 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 30 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2023 Назва теми підходяща. Ворота відкатні. Автоматика Comunello. Нестабільне положення закритих воріт. 50% все добре. Інші 50% то недозакрито, то вперто в упор і після тривалого простоя тоді не відкривається, треба стукнуть на закриття кулаком. Питання: як добитися стабільного положення, бо кулаки вже болять ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 30 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2023 Кувалдою стукайте, побережіть руки. З описаних симптомів проблема не у автоматиці, а у самих воротах, думаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 30 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2023 (змінено) Ворота котяться легко. Упор алютехівський короткий, там ходу всього 3 сантиметра. А я хочу точність до сантиметра, в мене там датчик охорони. Буває так? Змінено 30 травня 2023 користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 30 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2023 Полотно гуляє при роботі. Вітер впливає у тому числі. Короткий нижній уловлювач? Доваріть до бічних стінок направляючі вуса, які будуть "зустрічати" полотно і спрямовувати його в уловлювач 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 Ще маю питання: для чого налаштування кінцевих положень, якщо є кінцевики ? Хто главніший, кінцевики чи налаштування? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 31 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2023 Кінцеві вимикачі зупиняють ворота. Запам'ятовувати крайні положення треба щоб пригальмовувати перед ними. Цю функцію можна вимкнути 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз