delic Опубліковано: 7 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2023 Наприклад 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2023 То есть в бетон, для 'теплого' бетона, и как дренаж? Мне кажется от дренажа при перепадах температур его в пыль разорвет за пару лет. Или не? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 8 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 10 годин тому, ЯД сказав: То есть в бетон, для 'теплого' бетона, и как дренаж? Мне кажется от дренажа при перепадах температур его в пыль разорвет за пару лет. Или не? Та то все що знайшлось в якійсь сміттєвій інтернет сторінці з поганим перекладом і редагуванням. Можна використати тільки як напрямок для подальших ідей і авжеж потрібно фільтрувати. В дренажі ГБ мабуть дійсно розкладеться в пил. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 8 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 10 годин тому, ЯД сказав: Мне кажется от дренажа при перепадах температур его в пыль разорвет за пару лет. ви помиляєтесь, нічого за пару років не буде з ГБ 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 8 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 2 минуты назад, delic сказал: В дренажі ГБ мабуть дійсно розкладеться в пил. в мене в септику і скважині викладені оголовки з ГБ, стоять вже 3 роки, поки не думають розсипатись 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 8 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 3 години тому, Maryan_bhfz сказав: в мене в септику і скважині викладені оголовки з ГБ, стоять вже 3 роки, поки не думають розсипатись І навіть не оштукатурені? Я б так не ризикнув. А так, то в мене поріг до битовки з дешманського ГБ товщиною 100 вже два роки виконує свою функцію... Але ж мова була про крихту з ГБ яку можна використати в дренажу. Малі шматки пористого матеріалу бактерії повинні швидко з'їсти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 8 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 14 минут назад, delic сказал: І навіть не оштукатурені? Я б так не ризикнув. так, не оштукатурені, це я такий експеримент проводжу) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 8 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 Когда я купил участок (в 2018 году), на соседней улице был построен (уже жили люди) дом без отделки (чисто ГБ и промазаны швы клеем), на текущее время он так и стоит без внешней отделки.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Undertone Опубліковано: 8 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 47 хвилин тому, bulaniy.sv сказав: Когда я купил участок (в 2018 году), на соседней улице был построен (уже жили люди) дом без отделки (чисто ГБ и промазаны швы клеем), на текущее время он так и стоит без внешней отделки.. Есть такие дома, стоят десятилетия без отделки. Нормальному качественному газобетону ничего не случиться. У меня какие-то обрезки газоблока до сих пор кое-где валяются под открытым небом и признаков деградации я не вижу. А это лет 6 или 7. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 Ну дом без штукатурки или просто на земле - да. А если его измельчить и в дренаж? Постоянное присутствие влаги, он будет мокрым. Летом ладно, но перепады температур выше/ниже нуля? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 8 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 2 хвилини тому, ЯД сказав: А если его измельчить и в дренаж? навіщо вам в дренаж використовувати ГБ. при цьому питання, який саме дренаж ви робите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 51 хвилину тому, Drosselbeere сказав: навіщо вам в дренаж використовувати ГБ. при цьому питання, який саме дренаж ви робите? Пока что думаю куда его можно заюзать. например, дренаж септика) И вот интересно, на сколько это плохая идея. так вроде больше некуда, и если в дренаж не стоит - то в утиль уйдет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 9 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2023 В 07.03.2023 в 23:50, ЯД сказал: Обрезки/обломки ГБ вообще на что-то годны, или вывоз в строймусор? Я аккуратно сложила на поддоны (получилось 1,5), предварительно пересортировав. По-немногу расходуется - то там, то там. Остатки хочу в пол хозблока запихнуть, потрамбовать, туда же обрезки ЭППС и пенопласта, затем стяжка. Вывоз у меня и раньше был очень дорогой. Не вижу смысла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 9 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2023 В 08.03.2023 в 00:38, ЯД сказал: То есть в бетон, для 'теплого' бетона, и как дренаж? Мне кажется от дренажа при перепадах температур его в пыль разорвет за пару лет. Или не? У меня без накрытия стоит - ничего ему не стается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 15 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 2023 Всем добрый день Есть у кого контакты проверенных людей на бетонную лестницу? Те, кого думал, недавно отписались, что у них не получится организовать работы(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Valmarr Опубліковано: 15 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2023 Мне делали, все понравилось, аккуратно, качественно, по цене вполне адекватно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 15 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2023 В 07.03.2023 в 23:50, ЯД сказал: Обрезки/обломки ГБ вообще на что-то годны, или вывоз в строймусор? Я все остатки использовал для утепления плит перекрытия пола сарая который над подвалом. Туда же остатки эппс и позапенивал щели. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 15 березня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 2023 3 години тому, Valmarr сказав: Мне делали, все понравилось, аккуратно, качественно, по цене вполне адекватно Ну вот у них и не получается( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shev67 Опубліковано: 15 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2023 (змінено) www.stair-beton.com.ua Наша лестница уже набирается прочности. Конструкцией и мастерами довольны! Получили желаемое. Это лестница не наша - просто ссылку на сайт кинула) у нас бетонная с полуоткрытыми ступенями) Змінено 16 березня 2023 користувачем shev67 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2023 Ну наконец-то апдейты Залили лестницу, нашел штукатуров, людей на кладку перегородок. Уже поднимался - удобно. Осталось через время снять опалубку) Всем спасибо за контакты! 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 12 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2023 Поставив лайк, але маю декілька питань по сходам: 1) Чому не захотіли зробити рівну площадку між маршами замість додаткової сходинки на повороті? Це дозволило б зробити марші більш широкими, а сходи в цілому більш зручними. Зрозуміло, що все впирається у висоту сходинок, але по фото виглядає так, що є ще достатньо місця щоби зробити перший марш довшим і уникнути повороту зі сходиною. 2) Чи була врахована висота чистової підлоги? По фото виглядає наче висота першої сходинки така ж як і решта. П.С. фото неякісні, тому реальність може бети дещо іншою від того, що передає камера. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 12 квітня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2023 5 годин тому, Falwar сказав: Поставив лайк, але маю декілька питань по сходам: 1) Чому не захотіли зробити рівну площадку між маршами замість додаткової сходинки на повороті? Це дозволило б зробити марші більш широкими, а сходи в цілому більш зручними. Зрозуміло, що все впирається у висоту сходинок, але по фото виглядає так, що є ще достатньо місця щоби зробити перший марш довшим і уникнути повороту зі сходиною. 2) Чи була врахована висота чистової підлоги? По фото виглядає наче висота першої сходинки така ж як і решта. П.С. фото неякісні, тому реальність може бети дещо іншою від того, що передає камера. С ровной высота ступени была бы сильно большая. немного не хватало проема для прямой площадки. а так да, за счет доп ступеньки и марши уже. 2 - да, просто на фото не попало. Это фотки от мастера по лестницам, я уже сам не делал) Может сделаю и обновлю, или уже как снимут опалубку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 12 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2023 6 годин тому, Falwar сказав: 1) Чому не захотіли зробити рівну площадку між маршами замість додаткової сходинки на повороті? тому що прямі сходи, не забіжні і займауть 3 м в проекціі, а не 3,6 м. 6 годин тому, Falwar сказав: Це дозволило б зробити марші більш широкими, а сходи в цілому більш зручними. тобто для вас зручно коли марш 1.1 і висота сходинк 190-200 мм, ніж 1.0 м і сходинка висота 165-170 мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Falwar Опубліковано: 12 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2023 (змінено) 1 година тому, Drosselbeere сказав: тобто для вас зручно коли марш 1.1 і висота сходинк 190-200 мм, ніж 1.0 м і сходинка висота 165-170 мм А хіба я пропонував міняти висоту сходинки? Я пропонував збільшити перший марш на 2 сходинки. По фото наче мали б поміститися не випираючи за стіну. Якщо додати дві - не варіант, то можна було б принаймні додати одну і вийшло б 2 площадки без сходинки між ними як на фото нижче. Прихований текст Змінено 12 квітня 2023 користувачем Falwar Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 12 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 квітня 2023 6 хвилин тому, Falwar сказав: По фото наче мали б поміститися не випираючи за стіну. видно на фото перша сходинка яка на краю стіни 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз