Вячеслав_В Опубліковано: 11 липня Поділитись Опубліковано: 11 липня 20 хвилин тому, Дашуля сказав: День/ніч вже все? ... Ні, все залишається, як було. Першого числа оплачував, і в ДТЕК, і в ЯСНО в кабінетах окрема комірка "день", окрема "ніч". Попередні показання співпадають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 11 липня Поділитись Опубліковано: 11 липня 3 минуты назад, Вячеслав_В сказал: Ні, все залишається, як було. Першого числа оплачував, і в ДТЕК, і в ЯСНО в кабінетах окрема комірка "день", окрема "ніч". Попередні показання співпадають. Я не можу рахунок подивитись, дає загрузити прошлий місяць і все Це київська обласна ек Пише чинний тариф 4.32 і все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 11 липня Поділитись Опубліковано: 11 липня 6 хвилин тому, Дашуля сказав: Я не можу рахунок подивитись, дає загрузити прошлий місяць... Так, таке буває, що рахунок "буде згенеровано пізніше...", "зараз немає можливості...". Про день-ніч на сайті ЯСНО пишуть, що все в силі в все лишається: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 11 липня Поділитись Опубліковано: 11 липня 8 минут назад, Дашуля сказал: Я не можу рахунок подивитись, дає загрузити прошлий місяць і все Це київська обласна ек Пише чинний тариф 4.32 і все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 липня Поділитись Опубліковано: 11 липня В мене формує сьогьодні. А так,то в них клюки останні три тижні. Навіть оплати не видно було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 липня Поділитись Опубліковано: 12 липня Тариф день/ночь остался, вчера платёжка пришла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Катрин Годлевская Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня Думаю, що зараз ціни ще більше зміняться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 4 години тому, Катрин Годлевская сказав: Думаю, що зараз ціни ще більше зміняться викладуйте свої розвіддані Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 15 серпня Поділитись Опубліковано: 15 серпня 5 годин тому, Катрин Годлевская сказав: Думаю, що зараз ціни ще більше зміняться Тариф до травня наступного року буде без змін Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз