k.oks Опубліковано: 15 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2021 Добрый день, впереди зима )))) Расскажите, подскажите и может продайте Снегоуборочная машина для частного дома, средних размеров площадка для очистки + дорожки. Машина с которой сможет справиться любой. И еще главное бензин или электро? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 15 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2021 А какая площадь для работы снегоуборщика ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.oks Опубліковано: 15 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2021 Только что, Dealer сказал: А какая площадь для работы снегоуборщика ? Думаю метров 150-200 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 15 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2021 У меня mccalloch бензиновый- меня устраивает. Очень нравится функция электростартера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.oks Опубліковано: 15 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2021 1 минуту назад, Narval сказал: У меня mccalloch бензиновый- меня устраивает. Очень нравится функция электростартера. а можно точную модель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 15 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2021 11 минут назад, k.oks сказал: а можно точную модель? McCulloch PM 105 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.oks Опубліковано: 15 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2021 1 минуту назад, Narval сказал: McCulloch PM 105 А какая площадь у Вас? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз