BugS Опубліковано: 4 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2022 1 час назад, calco сказал: Наприклад, зараз там середня ціна куба кладки газоблоку - 850 грн, керамоблоку - 1100 грн. Це нормальні ціни, чи завищені, чи низькі і робітників на такі гроші не знайти? в прошлом сезоне у меня было 3 предложения на кладку газоблока - от 650 до 800 грн за куб газоблока. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2022 14 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: У меня косяки только там, где с этого форума нанимал. я два раза обращался з работами к людям с форума и оба раза общение принесло удовлетворение и желание обратиться к ним еще раз. наверное повезло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 4 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2022 28 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: Надо не только смотреть его объекты, но и желательно посмотреть где он сам живет Так и делаю обычно - прилашаю к себе домой. Как правило, многие уже не едут смотреть другие объекты 29 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: ссантехнику новое слово появилось в обиходе после постройки двух домов? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Malchish Опубліковано: 4 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2022 52 минуты назад, Kirill_Dnepr сказал: 100%. У меня косяки только там, где с этого форума нанимал. У меня кардинально противоположный опыт - все кого звал к себе с форума, делали свою работу на отлично, а вот со стороны 50/50.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calco Опубліковано: 4 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2022 3 часа назад, BugS сказал: в прошлом сезоне у меня было 3 предложения на кладку газоблока - от 650 до 800 грн за куб газоблока. Дякую за інформацію! Думаю, з минулого року ціни виросли на роботи, тому дивлячись на Ваш приклад розумію, що зараз ціна 850 грн виглядає адекватною. Я до того, що якщо знайду нормальну бригаду за таку ціну, то це буде оправдана вартість. Зрозуміло, що можна спробувати і дешевше, а от дорожче - вже не варто. Правильно я розумію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 4 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2022 2 минуты назад, calco сказал: розумію, що зараз ціна 850 грн виглядає адекватною Вряд ли у вас получится за такой ценой найти толковую бригаду...разве, что не в Киевском регионе... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calco Опубліковано: 4 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2022 7 минут назад, lastandr сказал: Вряд ли у вас получится за такой ценой найти толковую бригаду...разве, что не в Киевском регионе... Це вже буде для мене критерієм! Якщо нормальна бригада (за відгуками знайомих і друзів) і хоче близьку до середньої ціни даного сайту - потрібно брати! 💪 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyGM Опубліковано: 4 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2022 С отзывами знакомых/друзей тоже будьте внимательны и разбирайтесь почему и за что именно рекомендуют/не рекомендуют. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calco Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 12 часов назад, Kirill_Dnepr сказал: Сразу уточнить, сколько друзьям откат за рекомнедацию Не зрозумів. Ви маєте на увазі, що ціна висока? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 3 минуты назад, GarryBar сказал: вот в кубе самого кирпича 480шт а мне вот интересно, что за кирпич, если 1 м3 кирпича , это 480 шт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 2 минуты назад, GarryBar сказал: стандартный 250*120*65 1/0,25/0,12/0,065 = 512,8205128205..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 та-ж, вроде, речь о ГБ шла? при чем тут размеры кирпича и эту тему засрать умудрились... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 Только что, GarryBar сказал: Есть разница. При одинарном кирпиче пойдет больше раствора, а раствор дешевле кирпича. А за работу такие же деньги. бред какой то. а вообще, больше аля дешевого расвора - дороже работа, полнотелый кирпич весит в два раза больше например того же 2NF - дороже логистика... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 Бюджет на строительство 2016 и 2022 при прочих равных в 1,5 раза отличается. А формируется он на этапе задумки - кто то хочет получить красавца с самым большим носом, ухом, ртом, глазом - то бюджет будет трохи отличаться от "земных" представлений! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 3 минуты назад, GarryBar сказал: Если платим за куб кладки, то не дороже. цена за куб кладки одинарного или двойного отличаеться ) если у вас по другому то увы, мне жаль вас 4 минуты назад, GarryBar сказал: Так одинарного меньше по количеству надо будет, то на то и выйдет. так одинарного на куб кладки больше 5 минут назад, GarryBar сказал: Думаю проектирование это не ваше... вы не думайте, сначала считать научитесь, а потом будете расказывать... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 2 минуты назад, GarryBar сказал: Одинарного в кубе кладке меньше надо чем полуторного. Но не в количестве штук, а в физическом смысле. Неужели так сложно элементарное понять одинарного кирпича в кубе кладки ФИЗИЧЕСКИ НАДО МЕНЬШЕ чем полуторного? что вы там курите? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 5 минут назад, GarryBar сказал: Бгг, возьмите посчитайте вы уже считали, 480 шт в кубе обычного рядового 😁....... доказывать, что либо тому, кто спорит ради спора, это как со столбом здароваться 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kipa192 Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 А если каменщики хотят считать кирпич (черновая кладка) поштучно 5 грн то тут как ? Стоит соглашатся ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 6 хвилин тому, kipa192 сказав: А если каменщики хотят считать кирпич (черновая кладка) поштучно Тогда надо выбирать кирпич покрупнее ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 32 минуты назад, Kirill_Dnepr сказал: где фото дня взяли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calco Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 Давайте розберемося на конкретному прикладі. Це, можливо, і дебати заспокоїть і мені допоможе. 🙂 Площа стін будинку 200 м2. Мої підрахунки по вартості самого матеріалу: 1. Газобетон товщиною 400мм - площа його для стіни - 0,61х0,2=0,122, відповідно піде 1640 блоків (200/0,122), що складатиме 80 кубів газобетону. Вартість: 80х2550=204 тис грн. Клей - 1 мішок за 100 грн на 1 куб, тобто 80 мішків - 8 тис грн. Разом 212 тис грн. Мабуть, потрібно добавити якийсь відсоток на прирізку, і т.д. - який % потрібно добавити? Кладка газоблоку за куб - 850 грн, за роботу - 68 тис грн. Разом - 280 тис грн. 2. Кладка одинарним кирпичем в 1,5 кирпича (товщина 380мм) - згідно калькулятора з урахуванням 10мм шва потрібно 76 м3 кирпича (або 32 500 кирпичин). Вартість кирпича повнотілого 7 грн за кирпич - тоді 228 тис грн. Вартість розчину кладки не знаю як порахувати, допоможіть! 😀 Кладка - 1450 грн за куб, за роботу - 110 тис грн. Разом - 338 тис грн (без вартості розчину для кладки!) 3. Кладка двійним кирпичем в 1,5 кирпича (товщина 380мм) - згідно калькулятора з урахуванням 10мм шва потрібно ті ж самі 76 м3 кирпича (або 16 500 кирпичин). Вартість кирпича повнотілого , нехай 11,5 грн, тоді сума - 190 тис грн. Вартість розчину кладки не знаю як порахувати, допоможіть! Кладка - 1450 грн за куб, за роботу - 110 тис грн. Разом - 300 тис грн (без вартості розчину для кладки!). Підкажіть що не так порахував і яку вартість по кирпичам потрібно додати на розчин для кладки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 (змінено) 49 минут назад, calco сказал: Давайте розберемося на конкретному прикладі. Це, можливо, і дебати заспокоїть і мені допоможе. 🙂 Площа стін будинку 200 м2. Мої підрахунки по вартості самого матеріалу: 1. Газобетон товщиною 400мм - площа його для стіни - 0,61х0,2=0,122, відповідно піде 1640 блоків (200/0,122), що складатиме 80 кубів газобетону. Вартість: 80х2550=204 тис грн. Клей - 1 мішок за 100 грн на 1 куб, тобто 80 мішків - 8 тис грн. Разом 212 тис грн. Мабуть, потрібно добавити якийсь відсоток на прирізку, і т.д. - який % потрібно добавити? Кладка газоблоку за куб - 850 грн, за роботу - 68 тис грн. Разом - 280 тис грн. 2. Кладка одинарним кирпичем в 1,5 кирпича (товщина 380мм) - згідно калькулятора з урахуванням 10мм шва потрібно 76 м3 кирпича (або 32 500 кирпичин). Вартість кирпича повнотілого 7 грн за кирпич - тоді 228 тис грн. Вартість розчину кладки не знаю як порахувати, допоможіть! 😀 Кладка - 1450 грн за куб, за роботу - 110 тис грн. Разом - 338 тис грн (без вартості розчину для кладки!) 3. Кладка двійним кирпичем в 1,5 кирпича (товщина 380мм) - згідно калькулятора з урахуванням 10мм шва потрібно ті ж самі 76 м3 кирпича (або 16 500 кирпичин). Вартість кирпича повнотілого , нехай 11,5 грн, тоді сума - 190 тис грн. Вартість розчину кладки не знаю як порахувати, допоможіть! Кладка - 1450 грн за куб, за роботу - 110 тис грн. Разом - 300 тис грн (без вартості розчину для кладки!). Підкажіть що не так порахував і яку вартість по кирпичам потрібно додати на розчин для кладки? Газоблок Д300/400мм можно не утеплять. К стоимости кирпичной кладки добавьте стоимость утеплителя и работ по нему. Стоимость цемента добавьте 30 000. Змінено 5 лютого 2022 користувачем BugS 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 Ого. 1450 грн за куб черновой кладки???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calco Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 (змінено) 10 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: Смотря в чем вы ходите себя убедить. 10 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: Газобетон по 2550 это какая то левая цена, слишком низкая. Я думаю 3500.3700 более близко к реальности. Та ні в чому не хочу себе переконувати. Хочу з керамоблоку, але дорого. Дивлюся на газобетон і цеглу і не можу визначитися. Спеціально зайшов на сайт Епіцентру - у них 2770 грн, думаю можна трошки дешевше знайти. А 2550 - це з сайту Аерок. 8 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: А если свет будет по мировой цене, гривен по 10 за квт, то так и оставим, просто на зиму дом не будет отапливаться, проблем то. Поки планую утеплювати незалежно від матеріалу, тому ця вартість буде співставною для газоблоку і цегли. Готовий і Д300 500 взяти, але всеодно якось боязко не утеплювати. Перший досвід як не як.😀 Змінено 5 лютого 2022 користувачем calco Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
calco Опубліковано: 5 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2022 (змінено) 4 минуты назад, Dendnepr сказал: Ого. 1450 грн за куб черновой кладки???? Така середня ціна на сайті. Ціни на роботи беру звідти. Вище в гілці ніби сказали, що +/- адекватні ціни там. Думаєте, дорого? Змінено 5 лютого 2022 користувачем calco Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз